garsoniera aproape de mare
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Ne-am intors si noi luni de la mare, am avut noroc de o vreme superba. Chiar mi-a parut rau ca plecam.
Am stat tot la garsoniera in Saturn, ca si anul trecut, conditii superOK si foarte convenabil ca pret.
Noi am facut plaja atat in 2 Mai (aveam niste prieteni cazati acolo) cat si in Saturn.
Marea foarte curata si limpede, nici urma de alge.
Ingrid si Cristi 8 ani
AnnaBaby spune:
Aduc subiectul din nou in discutie. Am vrut si eu sa merg anul asta in iulie la garsoniera Monica insa era deja ocupata. Asa ca am mai cautat si am vazut ca sunt mai multe garsoniere/apartamente de inchiriat in zona aceea a statiunii, pe str Henny Ignatie (garsoniera Oana Alexia, garsoniera Cristian, garsoniera Laura). Dintre toate astea in perioada dorita de mine am gasit liber la Laura. Persoana de contact este un domn Florin. El are si un apartament si o garsoniera, pe mine ma intereseaza garsoniera.
Intrebarea mea este: a stat cineva acolo? Sau in blocul respectiv? Am inteles ca ar fi 2 blocuri.
ingridnen spune:
Anna, probabil ca este chiar blocul de langa cel cu garsoniere Monica (desi nu sant sigura), intr-adevar sant 2 blocuri unul langa altul.
Nu am stat in acel bloc, deci nu pot sa te ajut cu informatii din "interior"...doar ca locatie, cum ajungi etc ..daca este cel care banuiesc eu
Ingrid si Cristi 9 ani
AnnaBaby spune:
orice informatie este binevenita, evident in afara de ce s-a mai spus pana acum, ca sunt deja multe detalii discutate anterior in subiect.
AnnaBaby spune:
Eu am rezervat deja acolo, insa fara sa platesc nimic in avans, si in cazul in care ma razgandesc si gasesc ceva mai bun pot anunta fara sa se supere nimeni, cel putin asa a zis domnul respectiv la telefon. Asa ca acum cautam informatii sa ma asigur ca am ales bine. M-a incantat cel mai mult pretul, e 80 lei pe noapte, cea mai ieftina varianta gasita pana acum. Ce nu imi place e ca nu are balcon, deci nu prea ai unde usca un prosop, un costum de baie, etc. Si ma mai ingrijoreaza distanta pana la plaja, acolo zice ca sunt 100 m, insa ma indoiesc, aici se spunea ca se merge 10 minute, deci e mai mult.
ingridnen spune:
Anna, nici noi nu am avut balcon, am stat la parter,insa nici la etaj nu erau balcoane. Erau niste sarme afara, eu acolo uscam prosoape etc (aceleasi probleme ca tine mi le faceam si eu, dar s-a rezolvat).
Mai cunoastem o familie in acelasi bloc (tot la parter) care inchiriaza, daca vrei, iti dau nr de tel pe PM.
Distanta pana la plaja nu este sigur de 100 m dar nici departe nu este. Noi faceam cam 10 minute cu bagaje si copil, daca am fi fost singuri, probabil ca ajungeam in 5 minute.
Intr-adevar, tariful ne-a incantat si pe noi, in septembrie am platit 70 Ron pe noapte.
Ingrid si Cristi 9 ani
AnnaBaby spune:
Multumesc pt informatii. Mai astept raspuns de la 2 agentii pt alte 2 locatii si apoi ma decid.