bucurie mare-copilul meu vindecat
Raspunsuri - Pagina 2
SuperMami_1 spune:
clarmai, felicitari, esti o mama adevarata, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii.
Ma bucur ca acum s-a vindecat complet.
Albumele noastre
clarmai spune:
Multumesc mult la toate si sper ca prin acest mesaj sa ne dam seama ca indiferent ce boacana face copilul nostru , important sa fie sanatos si fericit.Ceea ca va doresc la toti...toti.etc
SuperMami_1 spune:
pai sa stiica citind prin ce ai trecut tu cu fata....grijile cotidiene si micile neintelegeri le depasim cu o mai mare lejeritate
Albumele noastre
lalala13 spune:
felicitari ca este sanatoasa si pentru tine mami ai grija si de sanatatea ta!
este incredibil prin cate poate trece o mama pentru puiul ei!!!
Tala spune:
Multumesc pentru ca ai impartasit bucuria ta. Avem nevoie si de lacrimi de fericire. Iti dai seama ca tu esti printre acele mamici care demonstreaza ca pot muta si muntii pentru puii lor. Fetita ta este sanatoasa in primul rand datorita tie. Ma bucur enorm enorm pentru voi
eladea2005 spune:
felicitari, felicitari, felicitari... sa va dea DD viata lunga si multa sanatate, sa se bucure de viata si voi alaturi de ea..
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anda141 spune:
Ma bucur mult ca ai postat acets mesaj ! Felicitari pentru reusita si felicitari pentru intiativa de a impartasi cu noi bucuriile. De obicei, aici se scriu numai problemele. Avem nevoie si de astfel de incurajari si de intamplari cu final fericit ! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate de acum incolo !!!
adelaideA spune:
clarmai, fetita ta e norocoasa sa aiba o mama ca tine! multa sanatate si sa va bucurati impreuna ca sunteti o echipa de invingatoare!
madutza_bra spune:
Felicitari! Multa sanatate si acum inainte!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!