LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Aelita . Fetitele sora-mii sunt ele mai agitate si incapatanate de fel, cele mari sunt capricoarne amandoua iar cea mica cred ca le copiaza. Iar sora-mea nu mai are rabdare cu ele .
Eu ma descurc binisor, cred ca am noroc si de copii cumintei. Radu comenteaza f. mult la orice, cam ca Maria Rodicai, dar pana la urma ne intelegem.
Stefi e de vreo saptamana in greva generala, mananca putin, cam 50 ml. de bunavoie, pe urma tot cu jucarii, ieri i-am dat sa pape in leagan ca altfel nu se putea. De regula nu prea insist dar ieri a avut 2 scaune f. moi si i-am facut orez cu morcov si apoi am plecat la plaja, nu puteam s-o iau nemancata. Nici sa mearga nu prea mai vrea, merge pana la marginea canapelei apoi plange sa-i dea cineva mana, e f. maraita.
Georgia, , mai avem si noi o luna si luam motul .I-a crescut mult parul in fata, clamele si inelusul cu care facem mot le baga in gura imediat, bentitele si palariutele le arunca, numai cu parul in ochi sta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
La multi ani Marius, sot de Oana! Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta minunata!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Oana sa iti traiasca sotul, sa ii dea dumnezeu sanatate si putere sa te ajute in continuare!
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Ma ftelor de vreo sapt Mara tipa. Da tipa niste acute de imi sfarama creierii
Mai e vreun cantaret in delfinariu?
Anca voi ce faceti? Sasha?
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
RACUSOR-treaba cu aruncatul pe jos e valabila la toti.o sa ii treaca.Miguel tot ce prinde,dupa ce se joaca un pic,trebuie sa arunce de la o inaltime sa vada cum cade.din pat sau patutul lui.Si cel mai mult ii place sa arunce dupa spatarul patului meu(sau cum se cheama treaba aia:)) )si de acolo abia le mai scot:suzete,telecomenzi,termometru..
ALICE-
Citat: |
Cris se referea la isteria rapirilor pt organe. Au tot circulat zvonuri dar poliyia, spitalele nu au confirmat niciunu. Nici la tv nu s-a zis nimic de vreun copil gasit fara organe. Dar lumea a cam luat-o razna in bucuresti ieri au atacat 8 ambulante si pe do.c din ele ca au venit sa le fure copiii, si ei oamenii erau la munca... |
lumea o ia asa razna?
ca si aici mai circulau divrse tampenii,dar e clar ca televiziunea ar da imediat o asa stire.
dar ma intreb,copii rapiti sunt??ca fara organe e clar ca nu sunt ..
aici se stie ca se rapesc,dar de catre nenorociti de pedofili ...dar in Ro parca nu erau cazuri ..
RODICA ma uitam la tv.macar vineri seara,ca sambata dimineata stiu ca dorm mai mult ca e tati acasa
![](icon_smile.gif)
LAURICA cheia succesului,vorba aia,la nepotele,e rabdare multa si puse limite .cu cat ea nu mai are rabdare,e cercul vicios,cu atat ele fac mai urat.daca ar putea merge la un psiholog sa ii dea ceva sfaturi in functie de caz.
vad ca nici Stefi nu mananca.11 LUNITE ! FELICITARI !! SA CREASCA MARE !!
![](floare.gif)
zici de Radu ca raspunde,nu stiu cu copilasi mai mari,dar banuiesc ca face parte tot din perioada varstei,si cu comentariile lor rebele,si probabil trebuie lasati sa isi exprime nemultumirea,cu respect,dar sa stie ca limitele sunt puse si nu prea e loc de-ntors.
Apoi le trece.au si ei perioade.
important e sa nu va intereseze ce zice lumea,binevoitori din aia gen "daca era almeu,daca era pe mana mea,ce il potoleam eu,..ce-i faceam eu..".Intotdeauna sa va puneti intrebarea:de ce vreau eu sa faca lucrurl asta? de frica sa nu mi se urce in cap ca eu acum cred ca daca il las azi va face amplificat maine?(nu trebuie sa vedem viitorul negru din orice comportamnet de-al lui de azi,ca de obicei ei exploreaza,isi formeaza caracterul,si in general e de bine,nu de rau).de gura lumii ca ma gandesc ca ia uite ma face de ras?SAU pt ca e o regula foarte buna pt educatie,nu e deloc stricta,si e nevoie ?
daca nu e neaparat nevoie,copilul mai trebuie lasat sa faca si lucruri care pe cei din jur ii fac sa dea ochii peste cap !
tineti minte ca pt cei din jur doar copiii bibelou sunt dragalasi si buni.Asa ca parerea lor nu e valabila !le dati otzetul la cucoanele care lesina,si va vedeti de treaba cu copil urlacios sau tavalicios
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita le dati otzetul la cucoanele care lesina,si va vedeti de treaba cu copil urlacios sau tavalicios ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
dar va spun ca mie mi-ar placea sa fie fetele mele si in continuare active, zburdalnice, vesele, jucause... nicidecum bibelou, unde le pun de-acolo sa le iau.
am implinit un anisor!!
![](surf.gif)
am implinit 10 ani!!!
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI VICTOR, PUI FRUMOS!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI O VIATA PLINA DE NOROC SI BUCURII! FELICITARI MAMI PT PUIUT!
LA MULTI ANI SI PT MARIUS, SOT DE OANA! SI PENTRU SOTUL ROXANEI! SA FIE SANATOSI SOTIORII VOSTRI, SA VA IUBITI SI SA FITI EFRICITI IMPREUNA MUUULTI ANI DE ACI INCOLO!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
LML Matei Gabriel de creatza si Stefania a Lauricai! Luna viitoare papam tort si de la voi !
Mamici dragi, noi nu putem veni la MI Ne-am refacut aseara toate calculele si din pacate anul asta e cam de sacrificiu pentru noi:(((( nu ne permitem sa plecam nicaieri.
Ne vom bucura insa de fiecare intalnire cu mamicile, taticii si delfinasii lor care vor mai veni la mare! Macar astea raman bucuria si relaxarea in vara asta... Speram sa putem veni la anul sau poate de sarbatorile de iarna daca ne incumetam sa organizam o intalnire!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
la multi ani si din partea noastra sotilor Oanei si Roxanei! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de sotiile voastre si minunile mici! Sa va iubiti si sa va respectati toata viata!
Palomina, bine ai revenit din tarile calde! Doamne, ce povestesti tu acolo de Cuba...parca te uiti la un film vechi, dar totusi cred ca e si interesanta o vizita acolo, dar nu prea lunga
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010