LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

legat de taierea motului la baietei ce obiecte se pun pe tavita si care e semnificatia fiecaruia? nasilor trebuie sa le dau cadou?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

legat de taierea motului la baietei ce obiecte se pun pe tavita si care e semnificatia fiecaruia? nasilor trebuie sa le dau cadou?

Pe tava se pun cred cam aceleasi obiecte ca la fetite, , mai putin rujul, poti pune un creion, o carte, chei de masina, surubelnita, un parfum,bani, telefon, ce mai aveti prin casa. Se spune ca obiectele alese au legatura cu meseria pe care o vor alege(zic babele). Eu cred ca e doar un obicei dragut.
Eu la Radu le-am luat cadou nasilor, dar si ei au cheltuit destul de mult,i -au cumparat multe seturi de hainute sa-i vina cam pana la 2 ani , pantofi, sosete, ciorapi, chilotei, de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragele mele,

azi e zi mare, asa ca va invit la bunatati: placinta dobrogeana, placinta cu caise, cu visine si tort de piersici. Umplem si paharele cu socata, bere, vin, afinata, sau orice altceva poftiti.

Va multumim din suflet de urari, bineinteles ca am bocit pe tastura, sunteti minunate si tare ma bucur ca faceti parte din viata noastra si ne bucurati in fiecare zi. VA IUBESC!!!! Cate un si o pentru fiecare de la Victor.

Cristina, cat de frumos ai scris, parca si uitasem unele intamplari din acest an minunat si plin...esti o persoana exteraordinara, un special pentru tine si pentru toate mamicile dragi care se ocupa de capitolele speciale cu urari.

Fug sa mai pregatesc ceva pana vin musafirii...va pup!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Doamne...crispro, o patanie asa ca de sfarsit de vacanta:) de fapt nu e de ras. imi inchipui ce tare te-a durut! Bine ca ai avut prezenta de spirit si l-ai protejat pe Vladut

sa treaca repede vanataile si juliturile! da-i cu arnica la vanatai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hellollou!
Sunt tare fudula! Am luat 2 de 10 azi (al meu si al sotului, ca lucrarea a fost facuta mai mult de mine :P). Nici nu mi-a venit a crede..
Multumim pt incurajari si sfaturile pt Vivisor!
Dragostea mea mica e bine, n-a mai avut deloc febra, ii mai dau numai VitC. Multumesc bunului Dzeu ca am scapat asa usor si ca puiul meu e bine, tare mi-era teama sa nu o luam ca data trecuta.
Ar fi trebuit sa plecam spre cheful de pitici, dar a adormit si il las sa doarma.

Aelita, mi-au placut (again) cum ai pove tu despre viata cu 3 puiuti si ce sfaturi faine ai dat. Adevarul e ca multi parinti nu isi lasa copiii sa se exprime, sa fie cum sunt/simt ei (evindent toate in limitele bunului simt) doar pt ca cei din jur se uita suspect. Un copil tb sa fie el, in primul rand, chiar daca noua ne vine greu de multe ori si avem tendinta de a corecta (de multe ori adevarul e ca inhibam manifestarea eului copilului), asa cum ne acceptam sotii imperfecti (multi dintre ei, mai cu un sprit, o vorba nelalocul ei, mai uita nu stiu ce minune, ) trebuie sa facem si pt copiii-viitorii adulti anumite compromisuri, doar ca.. usor de spus, greu de facut .

La multi ani, Victor!!

La multi ani, Marius, sot de Oana!

Matei si Stefi

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu cadoaie le-am facut la botez nasilor, acuma ii servesc cu tort si sampanie.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Victor

Matei Gabriel,Adina Stefania

Sot de Cristteo,sot de Roxana,Marius sot de Oana

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ne-am intors si noi de la mare...pe final am oprins si noi vreme frumusica..per total vremea a fost foarte buna pentr Sebi.

LA MULTI ANI celor pe care i-am ratat in aceasta vacanta..o sa-i iau pe rand cand am timp..

Felicitari Alice pentru bebe cu puta

trebuie sa recuperez serios, dar vreau sa mentionez ca tare bine mi-aparut ca le-am prins pe fete la mare, chiar daca am ajuns pe ultima suta de metri ca plodu se apucase de dormit exact atunci si tare ne-au placut toti delfinasii si familiile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumble, bravoo!! felicitari!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, Sasha nu mai "canta" de dimineata cum facea si bine face, ca doarme mai mult! In schimb ma enerveaza ca nu repeta dupa mine nimic...repeta la un moment dat tata, papa si mama dar acum nimic. Nici nu face bravo... sau altceva! Zice doar pa-pa si face cu mana! Nu prea e vorbaret...

Noi am venit ieri in Ct si sunt foooarte suparata ca mi-au venit rusii/musafirii sau cum vreti sa le ziceti si ma simt nasol si e asa o vreme frumoasa de plaja...

Bumblebee, felicitari duble! Pupam fata desteapta!

Caut disperata pe net cadou pt Sasha de un an si nu am nici cea mai vaga idee ce sa-i iau!

Mergi la inceput