Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

LAlexandra - multumesc si vacanta placuta

No se pare ca plecam maine la mare, totusi.

Asa c anu stiu daca mai ajung si maine la birou, insa daca nu va urez de pe acum

Vacanta placuta celor care pleaca in concediu

Si sa va gasim santosi pe toti cand ne intoarcem

Pupici la toti iepurasii

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Castelana scump tare Castelanul tau. Irina imi aduce mie sticla sa ii desfac eu dopul (ea nu poate inca) si sa ii torn un pic in pahar sa bea. Ii place mai mult asa decat cu cana ei cu pai. Cat despre calduri... mie imi plac anotimpurile mai racoroase ca sunt nascuta iarna, iar acum si cu sarcina si canicula asta ma termina. Sumar umblu si eu imbracata, ma trezesc noaptea sa fac dus... AC nu avem. Dar trec ele toate. Mai tare ma ingrijoreaza faptul daca o sa pot alapta.
Mihaela sper sa nu fie nici la noi probleme cu circulra ca un pic sincer ma ingrijoreaza.
Sensibila sanatate si concediu placut!
O zi buna!

Mami de Irina (8 martie 2010) si in burtica cu Ilinca

36+

Mergi la inceput

Poate vreti sa cititi. Pe mine m-a impresionat multttt de tot!

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3242

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare!

Ami te inteleg ca esti ingrijorata, ai vorbit cu medicul? El ce zice? La mine chiar nu au fost probleme, cand i-a iesit capul am oprit impinsul pana i-au luat cordonul din jurul gatului. Ce-i drept e ca a avut cateva echimoze pe fata, deci putin a strans-o. Eu nu am stiut dinainte ca are circulara, cred ca m-as fi stresat si eu. Nu te-a chemat mai des la control acum la sfarsit?
Am citit si eu povestea cu muschetarii, cred ca ii e tare greu mamicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

AMI iti tin pumnii, sa iasa perfect nasterea. Cezariana nu intra in discutie?
De ce te stresezi de acum cu alaptatul? Lasa grija asta dupa ce nasti, asa cum ai avut laptic pentru Irina, sigur o sa ai si pentru al doilea bebe.
Succes!

Mergi la inceput

Mihaela ea are de la inceput circulara iar de la 32 de saptamani are dubla. Doctorita m-a asigurat ca nu vor fi probleme la nastere. Si acum la sfarsit intradevar ma va vedea mai des, la 38, 39, 40 de saptamani.

Child nu imi doresc absolut deloc cezariana. Dar deloc, deloc! Pe mine gandul de operatie ma inspaimanta cumplit, mai ales primele ore dupa, care din ce am citit la alte mamici sunt crunte. Prefer sa suport durerile din travaliu pentru ca apoi stiu ca voi fi mult mai repede alaturi de bebe. Binenteles Doamne fereste de ceva complicatii ca atunci nici nu se mai pune problema la ce vreau eu. Binele bebelusei primeaza! Cat despre alaptat ma ingrijorez oarecum pentru ca stiu ca va fi greu cu doi copii mici... si nu stiu cat timp voi avea sa mananc corect si sa ma odihnesc cat de cat.

Bebe Ilinca din burtica e tare zvapaiata. Cum ma foiesc un pic noaptea, cum incepe si ea datul din picioare de nu mai pot adormi inapoi. Acum sunt teaza de pe la 4.30 si ea vad ca tare se mai joaca... a tras si o portie de sughit de vreun sfert de ora.
Acusi se trezeste Irina pentru laptic, cand numai bine adormeam eu, asa ca am trecut un pic pe la calculator sa vad ce mai faceti.

Va las o cafea pentru dimineata.

O zi buna tuturor.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

SUNTEM IN ROMANIA!!!!!

Am fost in parc, sunt super incantata ce locuri de joaca super sunt chiar vizavi de casa alor mei. Ce sa zic, a fost super greu drumul cu toti 3, 30 de ore, inclusiv o oprire de 9 ore in Amsterdam, unde m-am vazut cu prietena mea cea mai buna, pe care nu o mai vazusem de 6 ani, timp in care eu am mai facut 2 copii, ei i-a murit mama, s-a casatori si a facut si primul copil. A fost o revedere emotionanta...

CARE, CAND, UNDE VRETI SA NE VEDEAM????

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna,

eu vreau sa ne vedem, dar sa imi spui in ce zona esti tu???

eu sunt in sectorul trei..eu am o problema, nu prea stiu sa merg cu masina peste tot...sunt mai la inceput dar vom gasi un loc in care sa ne vedem, abia astept..

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Pai noi stam la Tineretului, dar putem sa mergem pe oriunde, sa mai schimbam parcul. Zi-mi unde si cand iesiti voi si ne vedem acolo... si eu abia astept!!!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

eu ies in IOR zilnic dupa ora 16.00, dupa somnul de pranz

astept un raspuns
multumesc frumos de intelegere

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput