Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Ilie!

Multi ani sanatosi si fericiti impreuna Castelana Va sarbatoriti in ziua in care imi sarbatoresc eu sotul
cat despre bebe, Doamne ajuta sa vi se implineasca dorinta, si poate natural

Acum ceva ani Sorin nu vroia bebe asa curand.. cand am aflat ca sunt insarcinata a fost un soc pt ca eram intr-o stare financiara deplorabila (traiam de pe-o zi pe alta) cu toate astea am hotarat impreuna sa pastram sarcina, dar imi spunea ca va fi singurul nostru copil pentru ca nu ne vom permite financiar inca unul.. imi spunea ca singura sansa sa mai facem un copil este sa castig la loto Dupa ce s-a nascut Tanya, a schimbat versiunea.. din NICIODATA a trecut la Mai vedem ce ne rezerva viitorul din punct de vedere financiar.. pe masura ce Tanya crestea a trecut la poate peste un 1-2 ani, apoi a inceput sa discute serios despre ce sex ar fi mai bine sa aiba posibilul viitor copil, si s-a ajuns ca acum sa ma baraie sa mai facem unu .. eu ii spun sa mai asteptam sa faca Tanya macar 2 ani si poate pana atunci mai ajungem si noi pe linia de plutire financiar.. Cateva cunostinte au trecut deja la bebe 2 si vrea si el.. ii e dor de bebe mic Sa fiu sincera, si eu tropai de bucurie la gandul de bebe mic, dar pe de alta parte nu ma simt inca pregatita.. inca ma simt foarte obosita, plus ca ma gandesc ca totusi Tanya este tare mica iar o noua sarcina ar priva-o de a fi tinuta in brate, topait pe burta mea.. plus dupa nastere aparitia unui bebe mic care necesita atentie, nopti nedormite etc.. iar eu nu as avea cu cine sa las bebele mic ca sa ii pot acorda ei atentie... ma gandesc ca totusi ar trebui sa-i mai acord macar un an in care mami si tati sa fie doar ai ei... si poate reusesc sa ma odihnesc si eu intre timp

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

offf.. stiti vorba aia cu "necazurile sunt ca servetelele.. tragi unu si ies mai multe".. ei bine mie mi se potriveste.. tocmai m-a sunat Sorin sa-mi spuna ca are hernie inghinala si ar trebui sa se opereze curand.. iar partea proasta este ca abia a reinceput munca de 2 saptamani si acum tre sa intre in medical iar la el la firma nu prea se apreciaza asta ca sa nu spun ca din cauza medicalului v-a lua procent din salariu de baza care este tare mic Cand speram ca incepem sa ne revenim si noi.. hop ne mai pica ceva in cap sa ne scufunde
sper sa scape mai repede si de asta ca deja nu mai rezist psihic cu atatea boli si probleme

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna seara dragi mamici!

Noi am fost ieri la dr la controlul de 36 de saptamani. Se pare ca totul e ok, cu exceptia faptului ca are in continuare dubla circulara de cordon si dupa masuratori pastreaza acea saptamana in minus, ca de fiecare data. A! Si are cam 2600g, ceea ce zic ca e bine. Luna asta m-am ingrasat un kg din care 900g s-au dus pe bebelina. Chiar m-asi fi mirat f tare daca ma ingrasam mai mult ca la cum transpir...

Stefimic si noi asteptam sa o vedem pe bebelusa. Concediu placut!
Castelana nu stiam ca 8 e cu noroc la chinezi. Acum cu atat mai mult parca imi doresc. Tin pumnii sa reusit cat mai repede sa obtineti o noua sarcina si distractie placuta la aniversarea casniciei!
Mihaelag multumesc! Asa este. Trece timpul foarte repede. Ma uit la Irina si nu imi vine sa cred ca anul trecut era bebelus si acum alearga si se catara peste tot. Concediu placut!
Bluekidoo multa sanatate fetitei si sotului.
Sensibila concediu placut! Poate de data asta reusesti sa te relaxezi ca tare incercata mai esti.

Ma gandeam la Denisa si Maya ei zilele astea. Oare ce mai fac?

Azi am reusit sa ii facem in sfarsit gauri pentru cercei Irinei. Ca ne cazneam de jumatate de an sa ajungem... Dimineata foarte serioasa s-a dus pe hol si si-a luat papuceii si vine la mine cu o fata asa mirata si striga cu intonatie "Nu! Caca!". Asa m-a auzit pe mine strigand de fiecare data cand o vedeam ca iar pune mana pe ei. Si acum ma imita si se uita sa vada ce ii mai zic. Dimineata binenteles ca m-a pufnit rasul cand am vazut-o cat de scumpa era. Sau mai vine asa in viteza spre masa sa traga fata de masa sau ceva de pe ea si in acelasi timp, tot repeta "nu! nu!". Sincer nu am folosit cuvantul asta asa des, dar face si zice exact in acele putine lucruri cand i-am interzis eu cate ceva.

Va doresc noapte buna tuturor!

Mami de Irina (8 martie 2010) si in burtica cu Ilinca

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Buna seara dragi mamici!

Noi am fost ieri la dr la controlul de 36 de saptamani. Se pare ca totul e ok, cu exceptia faptului ca are in continuare dubla circulara de cordon si dupa masuratori pastreaza acea saptamana in minus, ca de fiecare data. A! Si are cam 2600g, ceea ce zic ca e bine. Luna asta m-am ingrasat un kg din care 900g s-au dus pe bebelina. Chiar m-asi fi mirat f tare daca ma ingrasam mai mult ca la cum transpir...

Castelana nu stiam ca 8 e cu noroc la chinezi. Acum cu atat mai mult parca imi doresc. Tin pumnii sa reusit cat mai repede sa obtineti o noua sarcina si distractie placuta la aniversarea casniciei!

Azi am reusit sa ii facem in sfarsit gauri pentru cercei Irinei. Ca ne cazneam de jumatate de an sa ajungem... Dimineata foarte serioasa s-a dus pe hol si si-a luat papuceii si vine la mine cu o fata asa mirata si striga cu intonatie "Nu! Caca!". Asa m-a auzit pe mine strigand de fiecare data cand o vedeam ca iar pune mana pe ei. Si acum ma imita si se uita sa vada ce ii mai zic. Dimineata binenteles ca m-a pufnit rasul cand am vazut-o cat de scumpa era. Sau mai vine asa in viteza spre masa sa traga fata de masa sau ceva de pe ea si in acelasi timp, tot repeta "nu! nu!". Sincer nu am folosit cuvantul asta asa des, dar face si zice exact in acele putine lucruri cand i-am interzis eu cate ceva.

Va doresc noapte buna tuturor!

36+

merci!
Cat de mult te inteleg cu caldurile, eu una am suferit enorm de caldura, nu mai puteam!!!!!!! Toata sarcina m-am chinuit, eu care in mod obisnuit sunt o friguroasa, ca sa-ti dau un exemplu, in perioada sarcinii factura de electricitate era de 5 ori mai mare, datorita consumului de aer conditionat! Noaptea dormeam cu aerul reglat la 15 grade, nu mai vorbesc de absenta textilelor de pe mine. mi-am revenit incet, cred ca avea Castelan 4-5 luni cu confortul termic obisnuit.
Mai ai un pic si scapi!!!!
Ce dulcica e Irina, sunt asa draguti in perioada asta, cand incep imitatiile.

Castelan ce cateva zile adora sa bea apa singur din pahar, are si un ritual: isi ia paharul sau, isi ia sticla de apa, deschide dopul de la sticla sa, isi toarna cateva picaturi de apa in pahar si bea, apoi zice un fel de "data" si isi bate "bravo" din palme!
sa nu-l mananci?

te pup si ai grija de tine, menajeaza-te la maxim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

offf.. stiti vorba aia cu "necazurile sunt ca servetelele.. tragi unu si ies mai multe".. ei bine mie mi se potriveste.. tocmai m-a sunat Sorin sa-mi spuna ca are hernie inghinala si ar trebui sa se opereze curand.. iar partea proasta este ca abia a reinceput munca de 2 saptamani si acum tre sa intre in medical iar la el la firma nu prea se apreciaza asta ca sa nu spun ca din cauza medicalului v-a lua procent din salariu de baza care este tare mic Cand speram ca incepem sa ne revenim si noi.. hop ne mai pica ceva in cap sa ne scufunde
sper sa scape mai repede si de asta ca deja nu mai rezist psihic cu atatea boli si probleme

Nunta 12.05.2007

CELE BUNE SA SE ADUNE, CELE RELE SA SE SPELE!!!!!

Sanatate si putere sa treceti peste toate!
Ai grija si de tine!

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Eeee fetelor sa va zic ca enterocolita Giei am luat-o si eu ?

Si ca mi-a fost f rau ieri ?

Si sa mai zic ca Gia a mai varsat si ieri ?

Deci plecarea noastra la mare sta sub un mare semn de intrebare

Bluekido - sanatate multa sotului. sanatatea e cea mai importanta, banii vin ei

ami - mai ai un pic si iti tii bebelina in brate.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Buna seara dragi mamici!

Castelana nu stiam ca 8 e cu noroc la chinezi. Acum cu atat mai mult parca imi doresc.

36+

De fapt nu doar cifra 8 singura poarta noroc, ci repetarea ei:
08.08 ( 8 august 2008 a fost o data favorita pentru a naste copii, daca iti amintesti si jocurile olimpice de acum 3 ani a inceput la aceasta data, spitalele au avut extracereri de cesariene pentru a nu rata ziua)
numarul apartamentului ( 808= etajul 8 apartamentul 8, etc)
numarul de la masina: 888 apoi trei litere

deci sarcina usoara in continuare, noroace si toate cele bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Eeee fetelor sa va zic ca enterocolita Giei am luat-o si eu ?

Si ca mi-a fost f rau ieri ?

Si sa mai zic ca Gia a mai varsat si ieri ?

Deci plecarea noastra la mare sta sub un mare semn de intrebare

ami - mai ai un pic si iti tii bebelina in brate.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

sanatate si toate bune pentru voi!
pana maine sa va insanatositi, asa va puteti distra la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

Haideti la cafea fetelor ca eu am nevoie. Am avut o noapte cu treziri dese cum de mult timp nu s-a mai intamplat. Nu stiu ce a avut Angela, o fi inceput cu maselutele?! Ar fi cazul,, ea are doar 8 dinti pana acum, dar asa mi-e de groaza, cand ma gandesc cati mai sunt Sau poate de la vreme. A fost ieri pe aici o ploaie si vant si gheata, infricosator, coincidenta sau nu chiar de Sf. Ilie. In centru a fost rau de tot, au cazut copaci, masini avariate, din fericire noi nu am patit nimic.

Castelana Doamne ajuta sa vina un bebe mic, daca va doriti si sa fie asa cumintel si istetel ca si Cezar. Pe mine m-au ajutat mult suplimentele cu omega3,6 cand eram obosita. Astea se consuma mult in sarcina si alaptare si probabil eu aveam un deficit. Si la mine analizele erau foarte bune. Am mai luat si magne+B6, smoothiurile verzi si cat mai multe cruditati in alimentatie, dar cred ca tu nu ai probleme , la voi e mereu vara si sunt de toate.
Ce frumos va sarbatoriti voi, sa aveti o calatorie frumoasa in 3! La multi ani impreuna!

Ami mersi. Si Angela a avut dubla circulara de cordon. Din fericire nu a avut probleme la nastere.

Sensibila sanatate.

Bluekidoo sanatate sotului. Eu zic ca daca nu-l doare rau, ar mai putea amana operatia pt hernie pana isi mai face putina vechime la locul de munca.

Ma duc ca e tarziu, am multe de facut si nu prea am chef azi. O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!
Am intrat doar scurt sa vad ce faceti.
Eu cu Ale suntem prin tara, iar sotul vine si el peste vreo 2-3 saptamani. Noi stam mai mult la mama la tara si acolo nu am net, insa cum mai vin pe la oras, intru sa vad ce mai faceti.

Sensibila, sper sa va reveniti repede. Si noi am patit-o prin februarie, a facut Ale enterocolita sau cum i-o zice, apoi eu. Macar la noi a fost fara voma, dar cred ca peste 10 scaune pe zi, si stateam din secunda in secunda sa vedem daca plecam la urgente. In final, ne-am revenit, a fost grea pedrioada de dupa, pt ca Ale a ramas atunci tare pretentios la mancare.

Carmen, multa sanatate si voua.

restul mamicilor si iepurasilor!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput