Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 6
carmickey spune:
la multi ani freedelia multa sanatate,fericire si sa te bucuri de copilasi tai
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
sensibila spune:
Multumesc fetele pentru urari !
Este mai bine.
ii dai Topfer fara lactoza acum si mancarica de regim
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
mihaelagrosan spune:
Freedelia La multi ani!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Sa nu ma uiti cu ergo-ul, te rog.
Stanucel eu nu m-am suparat, pt. ce sa ma supar? Doar mi-ai amintit ce mult mi-as dori sa stau mai mult acasa cu fetele.
Fetelor cand sunt copilasii bolnaviori, cu febra mare nu stati dupa salvare. Le dati ceva pt febra si apoi plecati la spital. Sa nu mergeti niciodata inante de a administra un antitermic, pt. ca pe drum poate sa creasca febra si mai mult, sa faca convulsii.
Multa sanatate fetitelor bolnavioare, sa-si revina cat mai repede.
Ami ce repede trece timpul, imediat o sa mai ai un bebe. Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc. Te cred ca iti e greu, dar repede se vor face fetele mari.
mihaelagrosan spune:
Castelana deja vrei bebe2? Eu iti recomand din suflet sa-ti revii mai intai din oboseala si abia apoi sa incepeti cu FIV-ul. Si asa e greu cand esti intr-o stare buna, apoi tu saraca de mult timp esti obosita. Nu crezi ca ar putea fi de vina o depresie postnatala+ decesul mamei? ai avut un an tare greu. Zic si eu, sa nu te superi, poate incerci macar cu niste suplimente nutritive sa te mai ajute sa-ti revii.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! DELIA!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa fericire si un concediu cat mai placut si odihnitor!
Sanatate multa puiutelor GIA si TANYA, sper ca sunteti mai bine acum.
si noi suntem pe final de tratament si sper sa nu mai facem nimic pt ca la sfarsitul lunii plecam si noi in concediu si macar acolo sa stau si eu linistita.
mi-e dor de voi si de discutiile de altadata, poate mai spre toamna sa numaram din noi iepurasii.
va pup si zile linistite va doresc.
freedelia spune:
Va multumesc pentru urari, fete dragi... Am avut o zi frumoasa, cu familia. Dar sunt cam nostalgica, nu imi vine sa red ca am 33 de ani... Unde o trece timpul asta, unde s-o duce...
Va pup si sper sa va cunosc pe cat mai multe in saptamanile urmatoare...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Rebiana27 spune:
La multi ani fericiti, sanatosi si impliniti, DELIA!!!
R, mamica lui L si a M