Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI GREENFROG!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

La multi ani sarbatoritelor de ieri si de azi!

Greengrog sa traiesti sa fii fericita!

Astero sa fii iubita si santoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Ami, ce emotii trebuie sa ai, inca o luna si vine bebelina!
Irinna sigur se va obisnui foarte repede cu suruioara, este micuta si inca nu are simtul proprietatii asa bine conturat. In plus ( parerea mea) daca-i ii dai atunci dupa ce nasti si ei o papusica bebelus, va avea a si ea preocupare. Tu sa ai mare grija si de tine, ca noi iti tot turuim cu grija fata de cea mica, cea mare, sa nu uiti sa te menajezi si sa dormi, hranesti corespunzator. daca e posibil sa petreaca Irina mai mult timp cu tatal ei sau cu bunicii, ma refer acum pana nasti, asa te mai lasa si pe tine libera, iar dupa nu i se pare ciudat ca nu iese cu tine la joaca. Scuze ca vin eu cu sfaturi, cred ca esti toba de ele, dar sa te gandesti si la tine!!!! A si daca nasti pe 8 va avea data 8.08 si asa ai amandoua fetele pe 8...ha ha ha, la chinezi asta inseamna noroc

Stefimic, merci, sunt bine, imi fac mai mult curaj sa ma apuc de bebe 2, nu e asa floare la ureche tratamentul, acum si Castelan vrea timpul sau, in plus in scurt timp cica plecam de aici, si asta ma face sa am capul vraiste. sa scapati de frebra si toate cele rele!

Sensibila, stai relaxata ca Gia e pe maini bune! profita ca poti sa faci ce vrei

Freedelia, bafta la bagaje si pregatiri!

fetele va pup si va urez un wk-end placut si fffff relaxant, racoros!
ma duc, ma striga Castelan care canta, e asa dulce!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani asteropipan !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

stefimic – pupici sa trecewti repede peste perioada asta

din pacate nu pot sa zic ca mai e putin pan ao vad pe Gia. Cel mai devreme o pot vedea vinerea viitoare.

E o mare balacitoare si nu vrea nici cum sa o scoata din apa, dar asta stiam déjà.

Problema e ca tata face fite si al propriu sila figurat.
Ca lui e rau si mama se ocupa de Gia.
Ieri zicea tata ca, mananca pre amult Gia, ca ce tot ii da atata mancare ?
Nu stiu care e problema lui. Adica stiu ca are o opsesie sa nu ajunga ca noi. Dar frate e in super standard, las-o in pace. Mai ales ca e in apa de 2-3 ori pe zi e normal sa manance.

Mama ma sunase aseara ca are 2 bubute si ca s-a dus la farmacie si cai-au zis alea sa ii dea nu stiuce pastille, Claritin sau nu stiu ce.

Doamne fereste, eu o feresc cat pot de pastille si ea vrea sa ii dea pentru 2 bubite normale la care nu se scarpina , nu se maresc, nu au nimic. 2 bubute normale

Plus ca tata tot zice ca el luni vine in bucuresti si zicea mama ca sa ma duc eu sa stau cu ea si cu Gia.
M-as duce ca imi e dor de Gia dar as inebuni cu mama pe cap. I-am zis ca nu am duc. Sa ma lase, eu ma duc cand pleaca ea.
Da ce am innebunit sa ma duc sa imi fac nervi cu ea la mare ?

Ea ca ieri o ducea la baie dupa ora 11 nuvede nici o problema, dar daca as fi facut eu iesea show. Asa ca o lasa sa stea ea cuea pana vinerea viitoare si apoi ma duc s ama relaxes cu pitica mea.

Aaa si a zis ca daca pleaca tata si eu nu vreau sa ma duc o cheama pe sorasa ca ea nu poate singura cu Gia.
Deci iti sta mintea in loc.

Incerc sa imi pastrez calmul si sa nu ma gandesc prea mult

Ca daca mai fac multe din astea e prima si ultima oara cand le-o dau.

Ca sa nu mai zic ca de luni deabia ieri au bagat-o in mare, ca cica era rece. Pai si e mai bine la piscine cu clorul ala ? Cand ai marea aproape ?

castelanaC - poate ai dreptate dar cu cat imi povesteste mama mai mult cu atat mi se ridica parul in cap.

Sau poate toate astea sunt amplificate enorm de mult de la dorul si frustrarea mea ca nu pot sa o vad.

Aaaa sa va zic ca i-au dat pufueti cu prafuri din alea de cascaval lotto ? Poate sunt eu exagerata

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Sensibila, sa stii ca daca trimiti copilul undeva cu bunicii tre sa fii constienta ca nu o sa fie tratata cum o tratezi tu. Inprimul rand ca bunicii nu sunt in stare sa nu rasfete nepotii, apoi fiecare om e diferit, se ingrijoreaza din motive diferite, reactioneaza diferit. N te mai stresa, se descurca si ai tai cum pot cu copilul.

Clarityn sunt niste picaturi antihistaminice, se dau pt alergii. Nu au nici un efect advers, dar daa are doar doua bube probabil ca nu e alergie.

Pufuletii si alte mancaruri nesanatoase se mananca din greu in concediu, nu numai de catre copii, dar si adultii mananca porcarii in concediu. Daca nu devine o obisnuinta, nu are rost sa te stresezi...

Azi m am apucat si eu de impachetat, nu am nici un chef, nu stiu de ce, a de obicei imi place sa fac bagaje. Am impahetat deja hainele mai groase, pantaloni lungi, pulovere, pe astea de vara le pun doar cu vreo 2 zile inainte de plecare, ca iau multe, sa nu stam sa spalam pe acolo, si inca mai avem 5 zile de stat aici si sa avem cu ce sa ne imbacam....

Abia astept sa ajung in Romania...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca i-am luat Giei
incaltari pt plaja si inot
Sapca cu protective UV care protejeaza si urechile si ceafa

Sunt cam scumpulite dar mi-au placut si in plus le-am luat sambata trecuta ca luni pleca si nu aveam timp sa umblu prin magazine.

Magazinul online zice ca e deschis non stop

Sapca are cozorocul din plastic care nu se scufunda

Am vazut aseara si in decathlon ceva de genu, dar nu chiar la preturi mult mai ieftine

Poate e utila cuiva informatia

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani alina multa sanatate,fericire,si sa te bucuri de fetita ta scumpa

noi am fost la controlul de 15 luni, si adelina cantareste 12,200 kg si 81 cm...
fetita mea cand se trezeste vrea paine goala,acum sta in scaunelul ei si mananca paine...am incercat sa ii dau mancarica,fructe, si nu vrea,prefera paine si atat...mai nou se duce la dulap singurica si se serveste de acolo cu paine am auzit ca asta suna a paguba

sensibila asa se intampla cand nu esti tu cu fetita,oricine ar fi luat copilul tot nu era ca atunci cand esti tu,dar atata timp cat fetita se joaca ii place acolo si nu are probleme nu trebuie sa te mai gandesti la ce zic parintii tai...la mine mama nu vrea sa mai iasa cu adelina la plimbare ca se fura copii, dar sa plece cu ea mai departe nici gand
eu zic sa profiti din plin si sa stai linistita sa iti faci treburile pe acasa

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

weekend placut fetele

eu nu stiu ce s afac, sa plec la mare, sa nu plec

o sa vad

de camera Giei nici nu m-am apucat, nu am nici un spor fara ea

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI ASTEORPIPAN!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Mergi la inceput