Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele

petra doarme iar
cu antonia am fost pe afara
si am dat-o in leraganul din curte
am strans jumatate din productia de pastai
ce imi place cand mi se fac mie aici in curte
s-au facut si cativa ardei iuti
ceilalti inca nu
rosiile sunt inca verzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza pe unde umblii?

bb_yasmi si tu

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuca am vazut poze super cu Daria. este o dulceata. ce frumoasa este ultima poza

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy i know!! de abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Multumim pentru complimente!!! Imediat ce vin pozele "oficiale" va mai arat cateva, unde se vede mai bine puiul!
Va pup, fug la culcare fiindca a adormit puiul.
Sa nu uit - azi am cumparat suplimentul Mami despre alimentatie - exact subiectul care ne preocupa acum!
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pisuc, nu tb sa-ti faci pb cu kg, se duc ele incet , incet daca faceti intalnirea in kiselef e mai greu cu locurile de parcare..dar ma descurc. Sapt viitoare nu o sa pot sa stau mult pt ca vin si cu Cristi, si sunt legata de programul lui de masa si somn

Cami, cand vi in Buc iei si fetele?

ally, cum va descurcati cu caldura?

Fetele ce stiti despre Rotarix, tb sa treaca minim 30 de zile intre vaccinari?

Maine e ziua cea mare, va pun poze cu statul in fundulet..sa vedem cum ne prezentam

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

mada daaaaaaaaa
vin cu feteleeeeeeee
clar
vin la medicul recomandat de pisuc
am facut programare
si as vrea sa raman sin o noapte sau doua nopti
la nasica fetelor din bucuresti
undeva in zona otopeni

Mergi la inceput

roxy asa cum tu astepti sa vii la mare
asa astept eu sa vin la munteeeeeeeeeee
da de ce nu veniti de anul asta?
ca e mult mai usor acum cu bebe f mic
decat la anul cand ai de facut mancarica pt ea la fiecare masa
eu vreau sa vin vara asta cateva zile la munte
daca voi avea bani
ca stam prost la acest capitol

Mergi la inceput

mada voi nu veniti la mare?

somleac voi mai ajungeti pe la mare???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Buna seara fete dragi si scumpe!

Nu stiu ce se intampla cu timpul asta ca nu-mi mai ajunge. Fac ce fac si e gata ziulica. am reusit sa ajung la zi cu cititul, greu e cand ramai in urma. mie imi place f mult sa va citesc si de abia astept in fiecare zi sa-mi iau portia de DC :)

Am primit si noi pozicile de la botez si sunt 5 GB de poze, va dati seama cum e de greu sa fac o selectie, dar imi fac eu timp maine sa pun cateva pe picassa- au iesit supeeeer. chiar acum sotul cu sora mea se uita la dvd. eu am venit rpd pe DC sa nu ma dati disparute.

ce bine ar fi daca ai fi net si in parc, de fapt am pe telefon dar e mai greu sa srciu, asa iau lapptopul asta,care e de fapt notebook si poate prind ceva wireless :))))

Teiuta e bine, papa bine( a facut ea acum cateva zile greva foamei) si rade si gangureste din ce in ce mai mult. plus ieri am pus-o pe burtica si s-a rostogolit intr-o parteee:)))))) si am pus-o iar si iar hop s-a rostogolit. nu-mi venea sa cred! avea o fatzuca ca nici iei nu-i venea sa creada :)
ne pregatim pt drumul de 6 ore pana la suceava Luni...am emotii

si eu tot ce postati de diversif salvez si citesc cand prind timp liber- super feteleeee

mada- dupa ce ajung la sv si ne adaptam acolo cu noul mediu ma bag eu la schimbat capitole, acu'daca oi gresi prima data nu ma dati si voi afara multumim de capitol nou, esti o scumpa
mandreac - mami, am fost azi la intalnirea cu tipa de la starbucks si i-am povestit, si-a cerut mii de scuze si a ramas ca ma anunta de deciia vor lua si cum vor rezolva acest incident. nu mai zic ca acum 2 zile iar am fost acolo si mi-a aruncat niste priviri de mamaaaaa, zici ca eram vrajitoare. am comandat bautura dupa care si-a pus angajata sa spele tejghelele si bautura mi-a facut-o dupa 10 min cand am intrebat eu unde e. nah, nu zici ca e nesimtire? ce fel de servicii sunt astea. eu mor nu alta cand vad asa bataie de joc
-ai pe mail pozele
- maine dim sunt in parc mai multe ore, poate vii si tu cu flacaul

lalely si viss - mamici sunt sigura ca o sa fie totul ok cu puiutii. le doresc multa sanatate si voua multa rabdare si incredere in DD ca e sus acolo si ne asculta toate rugaciunile.

pisuc - care kg in plus? mai asteptam pozici sa-l vad pe petru mai bine, sunt sigura ca e dulce foc
strumpf- stii ca esti eroina acestui forum da? nu te supara pls si vino si ne striga la apel ca uite nu m-ai strigat si am lipsit 2 zile
deea- bebelina ca doarme asa mult ziua in casa. a mea doarme max 30 min in casa. si pe urma incepe zambetul si gangurelile :)

nu mai imi amintesc ce voiam sa zic

plec la culcare cu gandul la cafea, ce-as mai bea una

puuuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput