Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

xeo, ti-as recomanda de la quinny - zapp sau zapp xtra varianta noua care e de la nastere, eu ravnesc la unul inca de cand avea vlad vreo 6 luni sunt mici, usoare, frumoase, etc..
daca nu, unul simplu gen umbrela cred ca rezolva problema..eventual sa aiba spatarul vreo 2 pozitii ca sa poti si sa-l apleci putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor,
am pus si eu 2 poze de la botez, una cu puiul, alta cu nasii, sotul, mama mea si parintii lui tati, asa, sa ne vedeti in corpore si sa vedeti kilogramele in plus - o sa le sterg maine.
Xeo - azi am vazut si in magazin MacLaren Techno XT pe care l-am primit (ca inca n-am deschis cutia acasa ) - e foarte fain, merge de la 0 luni la 15 kg (are pozitie complet intins si apoi alte 3 pozitii spatar), si se strange super mic, asa mi s-a parut fata de Stokke, si foarte usor.
Catank, genial linkul cu diversificarea, multumesc! Si eu vreau sa cumpar macar o carte de retete de diversificare, am vazut deja in 2 magazine in Bucuresti (la Carturesti - se pot comanda si pe net; si la magazinul KitchenShop din Feeria, unde aveau inclusiv o din asta "for dummies", dar parca nu mi-a placut asa mult... trebuie ceva mai adaptat si local, unele retete sunt complet non-romanesti, cu couscous si alte minuni de la varsta mica; acum se gasesc ele si aici, dar parca as incepe mai clasic...)
Viss, sper sa ne cunoastem si noi o data in parc!!!
Scrish, succes cu ultimele pregatiri de botez, sunt sigura ca va iesi minunat, abia astept povesti!

Din WE asta incepe si la noi programul de petreceri si botezuri, imi place imi place

Va imbratisez cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

aaaaaaaaaaaa
si luna asta am luat iar f putin
la 3 luni avem 5,9kg
si 62cm
deci inca suntem balerine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

andra mea la 3 luni avea 5.8 si eu n-o consider deloc micuta..ba chiar grasana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragelor,
am pus si eu 2 poze de la botez, una cu puiul, alta cu nasii, sotul, mama mea si parintii lui tati, asa, sa ne vedeti in corpore si sa vedeti kilogramele in plus - o sa le sterg maine.
Xeo - azi am vazut si in magazin MacLaren Techno XT pe care l-am primit (ca inca n-am deschis cutia acasa ) - e foarte fain, merge de la 0 luni la 15 kg (are pozitie complet intins si apoi alte 3 pozitii spatar), si se strange super mic, asa mi s-a parut fata de Stokke, si foarte usor.
Catank, genial linkul cu diversificarea, multumesc! Si eu vreau sa cumpar macar o carte de retete de diversificare, am vazut deja in 2 magazine in Bucuresti (la Carturesti - se pot comanda si pe net; si la magazinul KitchenShop din Feeria, unde aveau inclusiv o din asta "for dummies", dar parca nu mi-a placut asa mult... trebuie ceva mai adaptat si local, unele retete sunt complet non-romanesti, cu couscous si alte minuni de la varsta mica; acum se gasesc ele si aici, dar parca as incepe mai clasic...)
Scrish, succes cu ultimele pregatiri de botez, sunt sigura ca va iesi minunat, abia astept povesti!

Din WE asta incepe si la noi programul de petreceri si botezuri, imi place imi place

Va imbratisez cu drag

Pisuc Mic

Ce dulce este micutul Petru!!! Sa va fie de bine crestinarea...Tu arati foarte bine mami...!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragelor,

Va imbratisez cu drag

Pisuc Mic

frumosi foc, dar vrem mai multe poze cu vedeta petrecerii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele
am venit si noi de afara. asa cald s-a facut, ce-mi place
bebelina doarme si acum, am adus-o dormind in casa si doarme in carut n-am mai deranjat-o ca sigur se trezea daca o luam. as mai fi stat cu ea in parc dar mi se facuse foame, oricum am stat aproape 4 ore.

miki ce dulci sunt puiutii. acolo unde se uita amandoi in carte imi place tare mult, ce ii arata Vlad acolo, ce grija are de ea, ce scumpi sunt

viss este fain la Olanesti, am fost si eu. stateam in piscinele alea cu apa termala pana ieseam murata de tot. este frumos mai ales acum ca sigur au mai renovat ceva. o sa fie putin numai 3 zile o sa vezi

ally nu i-am dat suculet, i-am dat doar piersica asa s-o suga ea si marul la fel. am taiat eu o bucata si i-am tinut-o la gurita si asa suge din ele ca mi-era si frica sa nu traga s-o scape pe gat. azi nu i-am mai dat.

catank foarte util ce ne-ai scris despre diversificare. eu imi iau notite de peste tot si tot o sa mai am de intrebat, parca vad

madutza asa este, numai voi ati modificat mereu si ati facut capitole. mie mi-e cam asa sa ma bag, n-am umblat niciodata pe acolo...pana citesc ce si cum, pana invat, poate mai si stric ceva pe acolo ca sunt in stare.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

cami daca ai stii ce dor imi este de mare, de mirosul acela sarat, de iesirea de dimineata la 7 pe plaja cand soarele este inca deasupra marii...abia astept sa mergem la anul cu bebelina, abia asteptam s-o ducem la mare si nisip sa se joace ea

ma bucur ca Petra este bine cu vaccinul. ce cumintica a fost ea, draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc ati fost foarte frumosi imi place mult combinatia rochita+pantofi subscriu, vrem mai multe poze!!

Mergi la inceput

deea super articolul.
cum nu pleaca Stefy fara tine? eee pai asa mamoasa este?

Mergi la inceput

pisuc ati fost tarre frumosi. ce scump este Petru , ce cumintel sta el acolo
si eu mai astept poze.

scrish urmezi tu

Mergi la inceput