Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
Hayat_Kh spune:
Ma bag la un dush. Nu mai pot de caldddddddMi-a luat sotul si un ventilator de birou, sa imi faca toate conditiile(mance-l mama pe el de scump) , dar parca nici asta nu mai are putere.....
Rrevinnnn....
26+ cu minune de
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador am sunat acum dr mi a zis sa maresc doza de nospa de la 4 la 6 / zi si ne vedem sapt viitoare , ca oricum ne vedeam nu parea f ingrijorat , lui cand i se pare ceva suspect ma cheama la el de urgenta in fine , a zis ca daca se ingroasa gluma sa l sun sa mi dea si altceva (probabil gynipral) _ 29 + |
Tu de cat iei No-Spa? De 4 sau de 8? [:d]
Mersic. Sa dea DD sa iti treaca .
26+ cu minune de
JadeJador spune:
hayat luam 4 de 40
nana trebuie sa scrii gravi intre parantezele mari si fara sa lasi spatii
_
29 +
didianana spune:
LA MULTI ANI BAIATULUI TAU CAMADY IL PUPAM DULCE SA CREASCA MAREEE SI SANATOOOS
NANNA bine ai venit printre noi
26+ si mamica fericita de 3+ anisori
oanaiasi spune:
May, ce tare esti. ai niste Ir uri suuper bune. mie la ultimul eco nici nu mi le a mai masurat. probabil a vazut ca bebelusa e in grafic si nu mai avea sens. o sa intreb la urmatorul eco ce si cum.
Sunteti super tari cu numaratul ecografiilor.
eu fac ceva de mancare si astept tanar si nelinistit
Oana 28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
stefy13 spune:
Tocmai m-am intors si eu de la medic .... si sunt tare suparata m-am pricopsit cu hemoroizi. Speram ca e un polip anal, care se va resorbi dupa nastere .... insa de fapt e hemoroid si mai sunt si altii mai mititei
Dr mi-a zis ca majoritatea femeilor fac in sarcina hemoroizi ... insa eu nu inteeg de ce au aparut, ca scaunul a fost moale permanent, ieseam zilnic afara ,fara probleme, chiar si dupa ce am inceput fierul totul a fost bine.
Acum ma simt nasol dupa control... iau si eu un no-spa si tratamentul dat( o crema homeopata si ceai pt spalari)
+29
nanna_mika spune:
Jade, multumesc . se pare ca e ok acum.
Ma bag si eu la "tanar" ;)
P.S. sa ma uit si eu ce inseamna IR-urile de care vb voi, ma credeam documentata, dar se pare ca am scapari :)
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
29 cu Eva Alexandra
nanna_mika spune:
Stefy, imi pare rau, si eu m-am pricopsit cu problema asta dupa prima sarcina , tot ce pot face e sa ii tin in loc cu crema de galbenele, cat am cautat nu am gasit un remediu sa ma scape de tot...sacrificiile mamicilor...
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
29 cu Eva Alexandra
stefy13 spune:
Jade te ajung din urma ... eu am 12 ecografii, dar peste 2 saptamani am 2, una la ginecologul meu si una la spital.
In ceea ce priveste hainutzele ... ia-le si tu pe rand ... eu cand merg in oras ii iau mereu cate ceva ... am listuta imprimata si mai bufez cate ceva de acolo .... si incet incet se aduna.
Si eu sunt foarte nehotarata de felul meu .... insa stiu ca daca nu cumpar acum cat ma simt in stare ceea ce am nevoie .... mai tarziu nu are cine.
+ 29