Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

marryan, si pe mine la fel ma doare.
vezi-ti de treaba ca nu e de nastere prematura.
ti-am zis: 1 din 4 gravide are asta.
aia e, ghinionul nostru.
am citit si fete de la odiseele anterioare care au asta de mult timp si inca n-au nascut.
pe mine ma doare si cand ma sucesc in pat, cand ma ridic din pat sau de pe scaun tre sa stau un pic ca sa pot merge.
si asa aveam si la 16 sapt si n-am mai nascut.
relax.

si cu placenta nush ce sa zic, dar eu cred ca dr tau e un de ala de baga sperieti aiurea...

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may da , e cam tacut pt ca e concentrat la masuratori
dar ai obs ce incet vorbeste ?
pe mine cand ma intreba cate ceva , il puneam mereu sa repete pt ca efectiv nu intelegeam ce mormaie

cu durerile mele...
cum sa zic ca sunt , uneori ca la ciclu , uneori cand ma misc ca niste intepaturi , uneori le am pur si simplu fara sa ma misc , le am cand am vezica plina , alteori e ca o presiune/greutate pe vezica
oricum , nu suna deloc a bine si incep sa ma ingrijorez

_

29 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Multumesc de primire si sfat May, .
Mi se parea mie ca era ceva in neregula, insa m-am delogat si imi tot imi puteam vizualiza mesajele.

Cu drag,

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

gravi [ 29 ] cu Eva Alexandra

pai tu le vezi, dar la noi apar cu intarziere.

gata, iau pauza, ca numai eu vb pe aici

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

una si iau pauza.

jade, da, si eu il intrebam mereu ca nu auzeam :))

imi pare rau ca ai dureri. ai intrebat vreun dr?

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

marryan, si pe mine la fel ma doare.
vezi-ti de treaba ca nu e de nastere prematura.
ti-am zis: 1 din 4 gravide are asta.
aia e, ghinionul nostru.
am citit si fete de la odiseele anterioare care au asta de mult timp si inca n-au nascut.
pe mine ma doare si cand ma sucesc in pat, cand ma ridic din pat sau de pe scaun tre sa stau un pic ca sa pot merge.
si asa aveam si la 16 sapt si n-am mai nascut.
relax.

si cu placenta nush ce sa zic, dar eu cred ca dr tau e un de ala de baga sperieti aiurea...

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

da May este exact asa cum descrii tu durerile nici pe pat nu pot sta ma intorc fr greu, dimineata cind ma scol din pat ma ajuta sotul ca nu pot uneori sa mi misc piciorul sting..off e nasol de tot dar numai este mult parca...

felicitari pentru rezultatele bune, ma bucur enorm de mult ca totul este bine cu bebe colul inchis si lung, si este maricica bebelina si la mine la 32 sapt este 1800 mi se pare si mie ca e grasunica si frumusika la mama

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

May, pentru ca ieri ne-a ars de plimbareli, am ajuns si pe langa Intermacedonia. Mi-a aratat sotul locatia. Am gresit eu in exprimare, ca nu ma am cu strazile astea pe aici.....dar stiu unde sa vin......Sperrr:))))))))

Nanna_Mikka bun venit printre noi. Grabeste-te cu postarile , sa te vedem activa live. Sa ai o sarcina usoara si o sedere cat mai placuta printre noi.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Jade, Marryan, de aceleasi dureri ma plang si eu de o saptamana, insa am zis ca o fi specific varstei sarcinii, numai ca acum ma speriati....oare sa imi sun si eu medicul mai repede?Ca numai vinerea viitoare ar trebui sa merg la controlul de 28 de sapt.....

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Multumesc Hayat!
Sunt f concentrata sa citesc tot ce scrieti aici...vad ca si unele dintre voi aveti dureri cand si cand, asta ma sperie si pe mine: am dureri ( nu f mari) cand ma intorc in pat de pe o parte pe cealalta si uneori sub burtica, dar doar ca o jena, nu f accentuate. Eu am si uterul cicatricial, intrucat am mai avut o cezariana.
Eu am de vreo saptamana mare pofta sa mestec guma, nu stiu ce o insemna asta, insa si in sarcina trecuta am avut la fel in trim 3 .
va pup si spor la scris

gravi [ 29 ] cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Am incercat sa imi pun si eu emoiticonul de grvidutza la semnatura cnf instructiunilor de pe prima pagina, insa tot ce am reusit este sa se vada scris " gravi [ 29 ]".
Oare unde gresesc?

gravi [29] cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am sunat acum dr
mi a zis sa maresc doza de nospa de la 4 la 6 / zi
si ne vedem sapt viitoare , ca oricum ne vedeam
nu parea f ingrijorat , lui cand i se pare ceva suspect ma cheama la el de urgenta
in fine , a zis ca daca se ingroasa gluma sa l sun sa mi dea si altceva
(probabil gynipral)

_

29 +

Mergi la inceput