Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Camady , LA MULTI ANI! , sa creasca mare si frumos.

Mersi Jade.Probabil ca tre sa maresc si eu doza. Ca acum nu mai iau decat 1-2/zi.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Stefi nu fii suparata, si eu am facut hemoroizi.E din cauza ca se dilata vasele de sange, din cauza constipatiei, etc.
Nu te stresa, se poate sa treaca de la sine, mie mi-au trecut de la sine la un moment dat, iar acum iar au aparut.

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Gata cu mancarea si cu rufele. de acum ma relaxez un pic in patuc pentru ca ma cam supara burtica...
fetele unde ati disparut?

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Gata cu mancarea si cu rufele. de acum ma relaxez un pic in patuc pentru ca ma cam supara burtica...

Eu sunt prin zona. Mai pun la spalat, mai termin o fasole verde scazuta , vreau sa coc niste vinete si niste ardei, sa fac o salata si intre toate acestea, va mai citesc pe voi si ma mai intind cu burtica in sus, sa nu obosesc prea rau:))....

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Eu sunt prin zona. Mai pun la spalat, mai termin o fasole verde scazuta , vreau sa coc niste vinete si niste ardei, sa fac o salata si intre toate acestea, va mai citesc pe voi si ma mai intind cu burtica in sus, sa nu obosesc prea rau:))....

26+ cu minune de

hayat, incetisor cu munca! Si eu mi am cam facut de cap cu treaba azi si ma intepa burta mai devreme...
acum stau tolanita la happy hour...tare faza cu monica a lui iri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

La multi ani baietelului tau dragalas, camady!!! Sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos si sa asculte pe mami si pe tati!
May, felicitari pentru sarcina perfecta, acum cred ca nu mai ai niciun motiv de stres, nu?
bine ai venit printre noi, nanna !!
seidana pe unde o fi??
eu am fost la medic, bebelina e bine, asa a spus medicul cel putin, dormea cu capul pe placenta ca pe o pernuta, i-am fazut fata, avea ochisorii inchisi, dadea si din gurita, dr a spus ca eun gest reflex si se pregateste de supt.Am uitat ce greutate a zis ca are si nu mi-a scris pe eco, s-a intors intre timp, are capul in jos si picioarele in zona ficatului meu.
eu nu sunt tocmai bine ca mi-a zis ca am candida, nu stiu de la ce naiba am facut-o, probabil imunitatea organismului e scazuta pe fondul sarcinii si de aia, mi-a dat sa pun ovule 3 zile si nu am niciun chef.
a, mi-a mai dat sa iau si calciu cu d3 pe langa elevit, timp de 10 zile.
oana, care e faza cu moni si iri?
28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Pai la Antena1 este deja chinezul in direct ....cu interviul exclusiv....:))))))))))) Peste tot apar astia, Iri si Moni....part of our lives:))))))))))))

O iau catinel Oana , nu ma obosesc prea rau, sotul e prin zona si face pe politistul cu mine:)))))) si tocmai ce am bagat un No-Spa .

26+ cu minune de

Mergi la inceput

m-ati facut sa deschid tv-ul , Hayat am prins finalul cand zicea chinezul pe antena 1 ca a fost o farsa

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

fetelor, eu nu stiu cum sa fac, sa pun ovulele alea sau mai bine sa o dau pe ceai de galbenele si bicarbonat...ca de la ovule ultima data am avut o reactie tare ciudata, ca de arsura, parca imi luase foc toata "zona" aia...apoi am vazut pe prospect ca e o posibila reactie adversa..

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si eu ma uit pe happy hour.

merci de felicitari.

mikka, bravo pt vestile bune.
motive de stres se gasesc :)) acum am o problema: de ce ametesc? :D

jade, inseamna ca nu-i ceva grav. stai cumintica. dureri de toate felurile apar in sarcina.

fetele cu dureri de pubis. nu va ingrijorati. nu e ceva anormal. e destul de comun.

am dormit, am mancat, sunt o puturoasa
dar ce sa fac ca ma cam plicti in concediu.

stefy, cum mai sa faci fara sa ai constipatie? ce nasol :(
eu ma bucuram ca ies zilnic si ca n-o sa fac, dar io-te ca faci si daca nu te constipi
te durea? sau cum ti-ai dat seama?

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput