Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiasi spune:
Hemoroizii minunati ii putem face doar de la faptul ca greutatea sarcinii apasa pe vasele de sange din zona. astfel de vene pot aparea si in zona dansei si dispar dupa sarcina de la sine. eu de ex am o varica de zile mari pe piciorul drept...sper sa nu ma ia si pe dincolo umflaturile...
moni are iubit din chinezia
mie parca imi trece burta...si am luat numai un magneziu, fara no spa. no spa ul asta parca ar fi bomboane la mine...nu prea isi mai face cine stie ce efect...e ca si cum n-as lua...
Oana 28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Pe langa motivul cu constipatia...uitasem sa zicf
Oana 28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Hayat_Kh spune:
Fetele?? Voi mancati maioneza cu galbenus crud? Adica, facuta in casa....Eu am tot facut cu galbenusuri fierte, dar parca mi-e dor de maioneza mea, obisnuita Ce sa fac? Sa imi pun pofta in cui???
26+ cu minune de
mikka11 spune:
stiu ca nu ar trebui sa mancam cu ou crud, eu insa am mancat o data, pentru ca cea cu ou fiert nu imi iesea neam, se taia mereu, pana la urma am facut-o cu ou crud, ouale erau de la bunica mea, eu nu cumpar niciodata oua din comert, oricum a fost singura data cand am mancat.
28+ cu Maria-Alexandra
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 stiu ca nu ar trebui sa mancam cu ou crud, eu insa am mancat o data, pentru ca cea cu ou fiert nu imi iesea neam, se taia mereu, pana la urma am facut-o cu ou crud, ouale erau de la bunica mea, eu nu cumpar niciodata oua din comert, oricum a fost singura data cand am mancat. 28+ cu Maria-Alexandra |
Pai si eu am numai oua de casa. Mi le trimite cumnata de la tara. Oricum nu pot cumpara din magazin, ca de la alea ma urtic toata. Si cand eram acasa, aveam laptareasa mea, care imi aducea lapte de vaca si oua ,de la ferma ei. Mi-e dor de eaaa aici, in Bucuresti. Nush de ce , parca nimic de pe aici nu are gustul de acasa..
Ufffff, iar sa fierb oua??? Si mie mi s-a taiat maioneza de cateva ori, dar acum, ultima data mi-a iesit,numai ca nu-mi place ca iese putina si parca prea vascoasa
26+ cu minune de
May3 spune:
eu zic sa-ti pui pofta in cui :D
eu nu am riscat cu nimic.
hai ca mai e putin.
rabda
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Hayat_Kh spune:
Pai, May , sa stii ca sunt cam morcoveatza, asa ca mai bine fierb ouale si gata. Adevarul este ca eu nu sunt prea rea de pofte. Pot sta si fara...adica , fara multe lucruri, numai sa imi fie bine si mie si lui bebe nazdravan.
Numai ca azi imi venise piticul asta pe creieras, din prea multa comoditate , sa fierb 2 oua , mi se parea munca in plus :))))))))
Sunt kiki , stiuuuu
26+ cu minune de
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 stefy, cum mai sa faci fara sa ai constipatie? ce nasol :( eu ma bucuram ca ies zilnic si ca n-o sa fac, dar io-te ca faci si daca nu te constipi te durea? sau cum ti-ai dat seama? |
May nu am avut dureri .... doar ca am simtit ca ceva este iesit afara. Cand m-am uitat in oglinda .... atarna o mica bucatica de carne roz(ca omusorul din cerul gurii)... si nu ma durea. Insa acum dupa controlul de la medic ... tine-te taica.. ca incepura si durerile.Sa vad daca are vreun efect crema data. Ca altele erau contraindicate in sarcina.
Iti dai seama ca a fost un soc pt mine ... eu ma bucuram ca nu am probleme cu constipatia ... si uite ca totusi am patit-o.
+29
May3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefy13
May nu am avut dureri .... doar ca am simtit ca ceva este iesit afara. Cand m-am uitat in oglinda .... atarna o mica bucatica de carne roz(ca omusorul din cerul gurii)... si nu ma durea. Insa acum dupa controlul de la medic ... tine-te taica.. ca incepura si durerile.Sa vad daca are vreun efect crema data. Ca altele erau contraindicate in sarcina. Iti dai seama ca a fost un soc pt mine ... eu ma bucuram ca nu am probleme cu constipatia ... si uite ca totusi am patit-o. +29 |
OMG
nashpa.
bafta.
mie mi s-a facut rau. a venit ora de discoteca
noapte buna.
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Lali_mete spune:
'na seara!!
Iar am dormit ca vacuta. De la 14.30 la 18.45 .
May nu iti mai trece nici cu bomboane mentolate?
Nana bine ai venit mamicule,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos . Multe dintre noi nu mai revad paginile citite,de aia ti-am sarit noi postarile,ca nu le vazusem. Hai nu fi supi pe noi,ca suntem fete de treaba,ai sa vezi!
Ca sa iti apara 29 scrie gravi intre paranteze,nu 29 .
Marryan eu nu am nimic impotriva hainelor de la second,ba daca imi cade ceva cu tronc iau si modific,si asa mi-am dat corijentele la masina de cusut,ca alea erau ieftine si nu imi parea rau daca le stricam.
Legat de ce se vede la eco, atsa este,mergi pe mana dr-ilor, fii atenta la miscari, si in caz de ceva fuguta la spital. Si Paul s-a nascut cu cordonul in jurul gatului,dar nu se vazuse la eco nici cu doua saptamani inainte de nastere.
Baietii mei sunt la nasul lui Paul,eu am ramas ca am de calcat ,nu am terminat dimineata, si in loc sa calc stau la pc.E si maine o zi,nu?
Si pe mine ma iau dureri pe sub burta daca ma intorc brusc,daca ma ridic direct in picioare si nu batraneste,pe o parte, ma doare uneori si camd pufnesc brusc in ras.
Camady la multi ani lui Razvanel,sa vreasca mare si voinic,sa le iubeasca pe mami si pe surioara toata viata,bineinteles si pe tati! Vii la Marea noastra Neagra? Parca am mai intrebat o data si ai si raspuns,dar neuronul meu dormea si nu a inregistrat informatia.
Marryan valeriana e un calmant,nu? Nu lua prea multe,sa nu calmeze si fetita si sa te sperii ca nu se misca.
Legat de durerea mare "in pubis" ,am cautat acum in agenda in care am scris diverse din timpul sarcinii cu PAul,si se pare ca si pe mine ma durea tare de pe la 6 luni.Atunci lucram inca, acasa stateam mult la pc,pe scaun ,si imi spusese dr-ul sa dorm neaparat cu ceva intre craci/genunchi ,o perna,un plus mai tare,sa nu o mai "inghesuie" picioarele cand dorm pe o parte.
Stefy imi pare rau ca ai probleme cu hemoroizii. Stiu ca mai este si ceaiul de coada soricelului bun,dar asta dupa ce nasti,ca nu stiu daca e recomandat in sarcina. poate merge remediul homeopat .sa il iei conform instructiunilor altfel e apa de ploaie.
Oana pe mine ma enerveaza povestea Iri-Moni. De ce n ustiu,dar ma scoate din papuci. Mi se pare asa o aiureala ca sa fie la tv mereu,si atat. Si mie sincer nu imi place deloc Irinel. Cum frate,cu nevasta tanara acasa te afisezi cu tot felul de femei pe care le pupi unde ajungi, ii dai voie nevestei sa faca ce vrea cu timpul ei liber,pana si sa se afiseze cu unul mai tanar ca tine,si te ofuschezi cand vrea sa divorteze? Si mai ales, dupa atatia ani de stat langa o fosila pitica ,sa o lase in fundul gol? Pai ceva tot o merita si ea ,acolo. Nu sunt adepta casatoriilor intre mosi si aproape minore ,dar daca tot a vrut un copil frumos,il are, Monica era dispusa la custodie comuna,ce nu i-a convenit? Ar fi vrut sa fie ea tot timpul acasa,el sa isi faca de cap.si ea sa nu spuna nimic in continuare?
Mikka la sot nu i-a dat nimic pentru candida? Ca daca nu i-a dat o sa o tot pasati de la unul la altul. Asa am patit la Paul,am facut prima data,mi-a dat mie tratament cu ovule,lui nu. Eu am facut tratamentul,mi-a trecut,dupa un timp iar a aparut,si de data asta mi-a dat si pentru el niste pastilute mici. Acum nu am facut deloc.
Felicitari pentru vestile bune !
May si eu ametesc, brusc,si ma ia cu o caldura si palpitatii de nu stiu cum sa ma linistesc. Si ultima oara cand am patit asa ,nu mai stiu cate batai [e minut aveamdar erau multe,si tensiunea 12,6 ,deci nu era de la tensiune. Dar eu eram ametita de ma impleticeam si simteam ca pic. Mi-a trecut cand mi-am dat cu apa rece pe fata si m-am intins pentru cateva minute.
Oana bingo cu "vasele dilatate in zona dansei" ca eu ma holbam ca toanta la unul dintre aceste vase la piciorul stang. De fapt sunt doua,ca doua varice mai mici,vinete,si am uitat sa o intreb pe dr-ita de ele,si nici pe ginecolog nu l-am intrebat.
Hayat eu fac maioneza numai cu ou crud, un ou,o lingurita de msutar si 300 ml ulei,dar tu daca ai morcovel nu face ca mine. Eu nici n usunt imuna la toxo,dar ouale sunt de la sursa sigura( cele 7 gaini ale soacrei mele) ,si nu imi fac griji.
va pupic,macar le asez frumos daca nu le calc.
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani