Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
May3 spune:
hai ca-s tot prin zona.
cu bomboanele mentolate nu mai vars, dar rau imi e...
de la ou se poate face salmonela, nu toxo.
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 hai ca-s tot prin zona. cu bomboanele mentolate nu mai vars, dar rau imi e... de la ou se poate face salmonela, nu toxo. 27+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
Ee,de la somn mi se trage,cu toxo si salmonela.
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
mikka11 spune:
lali si eu am de calcat o multime de haine, chef nu am deloc, acu ma uit la un film siropos ...poate ma incumet maine, de sambata plec la socri pentru 3 sapt si as vrea sa las totul in ordine in casa, poate si reusesc
in privinta candidei, nu prea am de ce sa ii dau tratament sotului ca noi nu am de cand am ramas insarcinata, adica de vreo 7 luni si vor mai trece cel putin 3 pana reluam activitatile. m-am decis, maine imi iau ovulele alea, nu stiu de unde a scos-o dr meu ca as avea candida ca nu am nicio secretie anormala, abundenta sau mai stiu eu cum, nici mancarime nici nimic...ca doar am mai avut candida, stiu cum edar ma rog, stie el mai bine decat mine.
28+ cu Maria-Alexandra
mikka11 spune:
si totusi, ce o fi cu seidana ca nu a lipsit parca niciodata atat de mult de pe aici?
28+ cu Maria-Alexandra
Hayat_Kh spune:
I'm back....
Lali, mama , pai nici nu ma mir ca pe la 3 noaptea hoinaresti pe forum. E bine ca stiu La calcat rufe, hai sa ne luam de mana:))))))))) Ca si eu de azi-dimineata am zis ca ma apuc si uite cat e ceasul si ele stau numai acolo aranjate si asteapta....asteapta....si asteapta......
Si eu am oua de casa, insa nu am incredere. Asa ca acum astept sa mi se raceasca galbenusurile, sa termin salata asta.
Oh, am facut dragele mele o combinatieeee...Am copt niste vinete,niste ardei gras si niste dovlecel(ca era prea mic sa il fac singurel) si vreau sa le amestec pe toate in salata , cu putina ceapa si usturoi si maioneza minune .....Sa vedem ce-o iesi
May, cred ca tu numai dupa ce nasti o sa scapi de greturi. Eu pot sa ma declar fericita in privinta asta. Am rare momente in care simt ca nu imi tre nik.
26+ cu minune de
camady spune:
Fetelor va multumesc ptr. urari.
Sunt franta de oboseala si deabia acum ma apuc de facut bagaje.
Insa sunt fericita ca Razvan a fost incantat de tot.........mai mult de cadouri.
Lali la marea noastra ajung............mai precis la neptun.
Pe 11 iulie am programare la dr.Imbin utilul cu placerea.
Va pup ............cine stie cand o sa termin bagajul si maine ne trezim dimineata .
31+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
lai spune:
Camady, La Multi Ani lui Razvan! Sa-ti traiasca, sa infloreasca, sa fie sanatos, norocos si iubit toata viata lui! Si vacanta placuta!
Marryan sper sa fie totul in regula cu bebelina, doar o alarma falsa!
Racheel, bafta la eco luni! Si sa te simti mai bine.
Sei, imi pare rau de certurile cu soacra. Banuiesc ca-i greu, dar ideal cred ca ar fi sa ocoliti cu totul orice discutii cu ei despre nume, botez etc., sa-i anuntati doar hotararea voastra finala si sa ignorati orice comentarii neavenite - dar stiu ca-i mult mai usor de zis decat de facut.
Hayat, bravo voua pentru plimbarele si simtul umorului!
Jade sa treaca durerile.
Bravo May pt. eco super! Ai apucat sa discuti cu doctorul de ameteala?
Zubi, nu stiu de nodul, dar sper sa nu fie nimic grav. Intreaba totusi medicul. Eu am observat un nodul la subrat, am intrebat si mi-a spus ca daca se face mai mare si deranjant va trebui sa-l scoatem, dar m-a linistit ca nu e nimic grav.
Nanna, bine ai venit!
Iris, bafta la eco!
Stefy nu fi supi. Eu am deja de vreo luna jumate si m-am impacat cu ei, la inceput primele doua saptamani a fost nasol ca nu puteam nici sa stau jos ca lumea, si am avut si o sangerare de la ei la un moment dat de m-am speriat, dar acum nici nu-i mai simt, doar dupa ce ies, dar folosesc mereu servetele umede speciale si apoi o crema, si in rest pap cat pot de mult alimente bogate in fibre si iau pastile care sa inmoaie scaunul, plus caut sa ma screm cat mai putin si sa stau doar fix cat e necesar pe toaleta, fara rasfoit reviste, carti s.a. Suntem ok, ne-am imprietenit Constipatia e un factor major, dar nu e singurul - apasa si bebe pe intestinul gros si venele aferente si contribuie si asta.
Mikka, bravo pentru rezultate! Ce bebelina dragalasa Sarcina favorizeaza candidoza din pacate - ciuperca noi o avem mereu, dar infectia apare atunci cand scapa de sub control, se inmulteste prea mult. Eu am facut acum pentru a treia oara sarcina asta.. (si nu mai facusem niciodata inainte de sarcina). E greu sa scapam de tot de ea cat timp suntem gravi, dar e bine s-o tinem totusi sub control, pentru ca e nasol sa nasti avand toata zona iritata. Eu nu m-as baza doar pe ceai de galbenele si bicarbonat, dar daca ai avut o reactie adversa la ovule prima data, discuta cu doctorul sa-ti prescrie altceva, sunt si pastile care se pot lua in sarcina, si mai multe tipuri de ovule/creme cu aplicare interna.
Mey, io-st culmea cu bucatareala - clatitele nu-mi ies, mamaliga nu-mi iese, in schimb mi-au iesit niste sarmale dementiale Termin acum de bagat la buzunar portia alocata si plec spre celalalt campus pt. tura a doua de examene pe ziua de azi. Se termina primul mini-semestru de vara, luni incepe deja al doilea.
Lai 31+ cu
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 si totusi, ce o fi cu seidana ca nu a lipsit parca niciodata atat de mult de pe aici? 28+ cu Maria-Alexandra |
Pe Seidana o mai lasam pana maine, sa faca prezenta...Daca nu e la apel, intram in actiune :)Totusi, sper sa fie bine cu ea, ca se tot plangea zilele astea de contractii dese si dureri. :(
26+ cu minune de
mikka11 spune:
lai ai facut sarmale, imi plac si mie la nebunie, abia astept sa fac . tu predai la universitate? O sa lucrezi toata vara, nu te simti obosita?
In privinta candidei, maine incerc iar ovulele alea, sper sa nu mai iau foc acolo, ca data trecuta
Hayat cum ti-a iesit salata aia minune, ca suna bine de tot combinatia
28+ cu Maria-Alexandra
Iris_K spune:
Salut si eu burticile!
Am fost la eco', totul e ok, DPN aceasi cu masuratorile eco', bebe-le - se pare ca a ramas fetita , are 1.194 g si tot ce a masurat dr meu pe acolo, e ok pana in prezent. Eu nici nu ma agit sa il intreb ce masoara si ce vede, doar il intreb e totul ok? Si daca zice da, asa e atunci. Bebe-le e cu capul in zona buricului, dar eu sunt fixata pe cezariana, a zis doctorul ca daca raman pe cezariana, placenta nu e lipita de uter si atunci nu o sa pierd atata sange, ca nu taie si placenta (asta am inteles eu mai pe babeste ).
M-a pus si pe mine pe Elevit, am reusit totusi sa scot azi analizele si fierul e cu "probleme". Sper sa nu ma ia cu greturi de la pastile ca si mor sa am iara starile din primul trimestru.
I-am vazut si fatzuca micutei, dar foarte putin ca si-a pus apoi ambele maini la cap, peste fatza.
Cam astea sunt noutatile, sunt multumita, ce m-a intristat putin e faptul ca dr meu pleaca la inceputul lui septembrie o luna in State, ma va da in grija altcuiva la nastere, dar nu ma deranjeaza in mod deosebit pentru ca nasc la privat, nu ar trebui sa fie probleme.
28+ cu ANTONIA