Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Iris, felicitari pentru rezultatele bune la eco si pentru bebelina scumpicaLa mine conform ultimelor masuratori s-a cam decalat DPN -ul catre 28-29 sept, se pare ca bebelina mea e putin mai mica...
Tu de ce faci ceza?
Sper sa nu te simti rau de la elevit, eu il iau de cateva luni si nu am avut nicio problema, nici constipatie(dimpotriva, mi-a reglat tranzitul de minune), nu mai am nici carcei, nu am ameteli, doar pofta de mancare am foarte mare, dar nu sunt sigura ca e de la elevit

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

lai ai facut sarmale, imi plac si mie la nebunie, abia astept sa fac . tu predai la universitate? O sa lucrezi toata vara, nu te simti obosita?
In privinta candidei, maine incerc iar ovulele alea, sper sa nu mai iau foc acolo, ca data trecuta
Hayat cum ti-a iesit salata aia minune, ca suna bine de tot combinatia

28+ cu Maria-Alexandra

Mikka , mmmmm.... mi-a iesit foarte buna salata asta. Este prima data cand o incerc, dar ce combinatii nu face o gravida??:))))) Am mancat cu lipie si rosii si castraveti ca o porcushoara. Abia mai puteam respira. Imi era teama ca de la usturoi o sa am acid la stomac,dar se pare ca ma simt perfect. Sotul ma intreba daca am ceva cu el. Si eu il intreb : io? ce sa am cu tine? el: pai,cu mancarurile astea ale tale, cum sa mananc eu mai putin??? ca simt ca explodez si parca tot imi mai vine sa gust din cate ceva...:))) E o figura de om. El e mai pofticios decat mine de o mie de ori.

Despre elevit, mie mi-a dat dr sa iau din "day one" de sarcina si a zis ca o sa iau pana la sfarsit. Nu am avut niciodata probleme de la el. Nici nu ingrasa , nici nu te ajuta sa slabesti. Eu cred ca ajuta mai mult sa suplimenteze cu lipsurile pe care le avem , dupa ce bebe isi ia ce are nevoie de la noi.

Bravo Iris Pentru aceste vesti frumoase. Imi place numele pe care l-ai ales pentru pitica.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mda, iar m-am trezit cu noaptea in cap.
nush ce am
cred ca nu am aqctivitate si nu-s obosita... de aia

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Buna dimineata, May

Iris, felicitari pentru vestile bune!

Mikka, da, predau la universitate. E un pic obositor, dar imi place f. mult, si de la predatul peste vara mai pun un banut deoparte pentru bebe, ceea ce e foarte binevenit, avand in vedere ca la toamna predau un singur curs si venitul meu se va reduce cu 75%. Bafta cu ovulele!

Lai 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata

lali multumesc pentru incurajare, da si eu stau ca pe ace deja ca urmaresc orice miscare a bebelinei, ieri mi au venit o parte de analize, unele sunt in limita de jos si unele sunt in norme....

legat de valeriana da sunt de linistire ieri am luat mai multe undeva 6 ca sa mi revin, ca eram varza de tot si cu toate asta bebelina a fost fr activa si cooperanta cu mami, vorbeam si imi raspundea, pu prima data ieri am vazut si eu mari valuri in burtica mea cum se schimba ea pozitia mi au dat lacrimile de fericire

de ce a aparut prb asta cu lichidul ca cica burtika mea e fr mare, fetelor sa vedeti ce elefante de mamici erau acolo la clinica cu burtica mult mai mare ca a mea si cica eu am ceva in neregula

lai sa dea Dumnezeu sa fie doar o alarma falsa, ci sa se termine totul cu bine, noaptea am cosmaruri deja nu va imaginati cum ma lupt cu mine sa fiu optimista.

camady la multi ani cu intirziere pentru Razvanel sa fie sanatos , sa creasca mare si norocos in viata, sa va aduca numai bucurii
si odihna placuta la mare ce nas da si eu sa plec o perioada macar sa ma detasezi de tot.

acum primesc niste vitamine prenatale laudate fr bune, ogestan cu complexul de VitB si D3 si Omega3, sa mi faca bine.

lai ce frumos ca tii cursuri, eu de profesie sunt profesoara de engleza si germana, am lucrat cam 10 ani si dupa mam reprofilat, dar si anul trecut miam luat citeva ore, imi place enorm de mult.

Se anunta o zi de canicula,
va doresc o zi cit mai frumoasa!

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fetele,

am venit si eu, cu cafelutza langa mine :)
Mai, dar stiu ca sunteti matinale.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Multumesc mult, fetelor !

Am luat aseara Elevit-ul si sunt ok deocamdata.
In primul trimestru am luat Pregnacare, cred ca e cam acelasi lucru, deci teoretic ar trebui sa le tolerez.

Mikka, nasc cu cezariana pentru ca mi-e frica de durere si nu vreau sa ma "rupa" toata acolo jos . Sper sa nu regret, ca am auzit ca e destul de naspa si cezariana.

28+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Ce vorbarete ati fost de cand nu am mai intrat:)Inca nu am reusit sa citesc tot ce ati scris... Mi-e asa de sooooomn!

La mine lipsa somnului e ceva normal, si la prima sarcina si acum, inca de la inceput. Nici macar in primele luni cand se spune ca gravidele dorm la greu, eu nu am reusit sa dorm.
Stiu ca e de la stres, de la ganduri, dar deh...cand capul e prost ...

Ieri am ajuns iar la dr, ca mi-a tot fost rau noaptea, dureri si contractii. M-au tinut cateva ore pe perfuzii si apoi back home. Acum sunt 'consemnata' la pat. Si casa e vraiste ca ne-am apucat de impachetat ptr mutare si cum sunt 'control freak' nu las pe nimeni altcineva sa impacheteze ce-i important. uf!

No, ma apuc de citit ce ati scris in urma si revin cu smiorcaiala mea

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Lali, multumesc de primire si urari!
Da, am vazut ca mesajele mele intarzie sa apara, ma tot straduiesc sa trec de cele 10 pentru a nu mai fi moderata.
Pana atunci, va citesc cu sufletul la gura
Sa aveti o zi minunata!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatzaaa
ieri am fost foarte ocupataa...am reusit sa ma epilez, dar stiti ca mie,decand sunt gravi, nu mai creste parul pe picioare?:)nu ma mai facusemd e vreo 3 sapt,spre rusinea mea, dar aveam un fir doua...si ce m-am mai chinuit sa ma cracanez

Camady, LA MULTI ANI pt Razvan, scuze d eintarizere, si distractie placuta la mare...luati-ma in bagajul vostru

Racheel, cum te simti azi? sper ca mai bine

Nanna, welcome

Iris, felicitari pt eco

Mikka, si io am candida si mi-a dat niste ovule,inc anu m-am apucat sa iau, ma gandeam sa merg pe ceva natural,dar nu situ pe ce, probabil ca o sa le iau si eu
Marryann, nu -ti mai fa atatea probleme, imi pare asa de rau de probl astea aparute acum..roaga-te si fii convinsa ca totul va fi bine

o vara de-a mea a avut colul deschis toata sarcina,si pe la 7 luni a stat o luna ins pital, cu perfuzii and all...si cand a facut 32 de sapt, doctora i-a spus ca de acum,daca anste, nu mai sunt probleme,adik bebe o sa fie normal si o sa supravietuiasca,da, o sa stea un timp la inubator,dar a teecut pragul...

Va pup fetele, vreau sa pelc la tara si tre sa ilc onving pe sot ca nu mai avem bani:(

unde esti Sei?a suant-o cineva?ca e ingrijorator totusi ca ea s anu intre

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput