Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Am uitat sa va spun ca am vb cu o prietena care a nascut de curna dla spitalul unde voi naste si eu, si spre fericirea mea, pt bebe nu imi trebe decat pampersi in spital, si pt mine,doar strictul necesar pt spital,adica camasi noapte, chiloti de baba, vata si tifon...

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

lai ce fain ca predai la universitate, cum sunt studentii acolo?
marryan, cred ca medicii tai sunt cam prapastiosi, incearca sa te linitesti, tu ai plans si te-ai suparat tare mult pe parcursul sarcinii...
iris si eu vreau sa nasc prin ceza, sper sa fie bine si sa ma refac repede...
kora eu cred ca tu ai contractii si te simti rau din cauza faptului ca te agiti foarte mult mutatul, poate ar trebui sa lasi totusi si pe altii sa te ajute, nu incerca sa controlezi totul si sa faci totul...de ce te stresezi atat?
zubi si mie imi creste mai putin par de cand cu sarcina, mult mai putin, si cade ( cel de pe cap) fff putin, mai rau e cu cel de pe burta, acolo a crescut din plincand vii de la tara?
cred ca daca sei nu apare nici azi, ar trebui sa ii trimitem un mesaj, ceva, sper totusi ca totul e bine si e doar foarte ocupata...
hayat ma bucur ca a iesit buna salata, nici nu avea cum sa nu iasa dar tu ce faci la 2 noaptea pe forum, de ce nu dormi??
28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

acu am vazut ce uratttt si indescifrabil am scris

azi nu am absolut nimik de facut

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salut si eu toate burticile!

Eu nu prea am intrat dar v-am citit :)
Eu sunt acum in saptamana 30, luni merg sa-mi fac analizele de trimestrul 3 si sper sa fie totul bine. Acum o luna si ceva am facut ceva analize de sange si mi-a iesit lipsa de calciu si de fier, am luat doar fier si elevit... poate o sa iau si caldiu de saptamana viitoare daca nu ies bine analizele, sa vad ce-mi zice doctorita mea.
La eco eu abia pe 20 iulie merg, sunt asa nerabdatoare!!!
Pe bebe il simt foarte bine, bine depinde si de pozitia lui... eu am impresia ca nu e tot timpul in aceeasi pozitie ca-l simt diferit.

Am vazut ca unele dintre voi sunteti asa pregatite! eu nu am cumparat nimic inca... mai avem de lucru mult si la camera lui bebe, si pentru ca lucrez am putin timp in rest.

Ma tot gandesc sa intru in concediu in august :)

Am vazut ca va intalniti in weekendul asta... am stat si eu in iancului pana acum ceva timp si mi-ar fi fost usor sa vin si eu :)

Sa vad daca raman in Bucuresti si daca ma primiti poate ajung totusi si eu, dati-mi de stire :)

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Vad ca voi toate luati Elevit sau alte vitamine, eu nu am luat absolut nimic toata sarcina ( desi inainte luam tot felul de vitamine, fier Mg etc). Mi-a zis dr la inceput sa iau Elevit insa am refuzat de teama sa nu iau prea mult in greutate, sper sa nu am vreo problema .
Oricum, bebelina avea la 28 sapt 1.300 gr. ceea ce a zis dr ca e f bine.
M-ati cam pus pe ganduri...

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

fetele, pe unde umblati?ce e asa liniste?
da,s tiu, vien weekendul, va faceti bagajelul pt distractie...
I-am tirmis un sms Seidanei acu vreo ora cred,dar nici un raspuns

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Scumpelor multumec pt griji..
ZUbi , Andreea, mikka si multe

Sunt bine, insa la servici ff ocupata, iar ieri am fost la ai mei acasa de la ora 10 pana la 10 seara , am ajuns rupta acasa ca am fost la un depozit de hortopele ( haine) si am primit o salteluta de infasat rosie pt bebe asa de frumoasaaa... si mi-am luat si o fusta , si cearceaf pt patut de bebe, si camasi de nascut vreo 3-4 bucati... am stat o ora si ceva.. apoi am iesit in oras cu nepotica care nu ma lasa sa suflu cum ma vedea ca stau cum hai afara..

Aseara v-am citit insa nu mai stiu nimic din ce am citit decat ca JADE are dureri, aceleasi pe care le am si eu... si cam atat....

O sa intru mai tarziu de acasa sa recuperez...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burtici!!
Nana nici eu nu iau nimic,nici nu am luat nici o vitamina toata sarcina. Eu is de aia cu mancat ierburi in loc de pastile. Daca analizele ies ok nu ai de ce sa iti faci griji.
Pinkisor te asteptam mai des mamicule ,ca si pe restul fetelor care ne-au ocolit in ultima vreme .
Am vazut ca unele au intrat doar la inceput ,au vrut in listuta,au scris cateva zile si gata,au fugit,sper ca sunt bine toate si puiutii lor din burtica.

Nana nu ne mai dai o data datele sa te trecem si pe tine in listuta?

Nu mai stiu cine cerea parola de la poze , am uitat si nu mai reiau sa vaz. PArola nu exista, e un grup pe yahoo unde punem pozici. Mai zi o data si ti se explica in pm .

Iris bine ai revenit,felicitari pentru vestile bune de la eco .
Hayat si la noi e la fel cu poftele, pofteste sotul mai ceva ca mine,si ia si in greutate ,are dureri de spate,mai ramane sa simta ca il apasa ceva pe col... Al meu sot are 4 zile de cand fumeaza foarte putin. Mi-a spus ca doar doua tigari a fumat in timpul asta,si alea ca fumau prea multi pe langa el. Poate se lasa,Doamne ajuta!

Marryan nu te stresa nici foarte tare,nu trebuie sa tresari acum de fiecare data cand iti dai seama ca nu se misca bebelusa, ci numai cand trece ceva timp si nimic. Acum,ce sa zic, par si foarte alarmisti dr-ii astia la care ai fost acum. Si cu lichidul prea mult,eu zic ca daca era ceva ingrijorator iti faceau mai multe investigatii sau te internau .
Kora ar trebui sa lasi totusi pe cineva sa te ajute,pentru ca nu vei putea face singura totul,poate chiar nu vei mai putea face nimic,si atunci? Lasi totul vraiste? Da indicatii precise, supervizeaza totul,dar nu mai face tu .

Zubi ce de treaba ai avut si tu!

Seidana bine ca esti bine. Camasi trebuie sa imi iau si eu,ca am constatat ca ale mele sunt urate si au niste pete care nu ies,asa ca-i musai sa imi iau noi.
Am calcat aseara din lucrusoarele bebelinei ,cat de mici suuunt!! Dupa ce le pun pe toate deoparte ma apuc de pozat, nu vreau sa le pun asa,pe rand.

Va pupic, voiam sa plec prin oras ca as fi avut ceva trebi dar am o leeneee...si in plus s-a pus si caldura tare. Dupa amiaza merg la o prietena sa o suvitez si fugim la plaja dupa aia.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Scumpelor multumec pt griji..
ZUbi , Andreea, mikka si multe

Sunt bine, insa la servici ff ocupata, iar ieri am fost la ai mei acasa de la ora 10 pana la 10 seara , am ajuns rupta acasa ca am fost la un depozit de hortopele ( haine) si am primit o salteluta de infasat rosie pt bebe asa de frumoasaaa... si mi-am luat si o fusta , si cearceaf pt patut de bebe, si camasi de nascut vreo 3-4 bucati... am stat o ora si ceva.. apoi am iesit in oras cu nepotica care nu ma lasa sa suflu cum ma vedea ca stau cum hai afara..

Aseara v-am citit insa nu mai stiu nimic din ce am citit decat ca JADE are dureri, aceleasi pe care le am si eu... si cam atat....

O sa intru mai tarziu de acasa sa recuperez...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Seiiiiiiiiii. Acum eram cu tel in mana sa te sun sa vad ce faci. Dar am zis ca totusis a citesc toate postarile, doar-doar apari...Si-ai aparut

Slava Domnului ca esti doar ocupata cu altele. Super frumos cu lucrusoarele.

Mikka , azi noapte n-am avut somn deloc. Am ajuns sa inchid TV la 5:30 azi dimineata si am dormit pana la 10. Nush ce am. Nu pot dormi si pace...

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Ahhhh!!! Scuzee. Buna dimineata ,asa mai spre amiaza, tuturor, o zi excelenta si cat mai relaxanta.

I'll be around.

Lali, dragul meu sot a inceput din nou sa puna shunculite pe el, mai ales pe burta. I-am spus ca pana ajung eu la 9 luni, el o sa arate cat un elefant.Si de-abia ce reusisem sa ii modrez un pic dieta,ca el nu mai are fierea si mereu ma tem pentru pancreasul lui, sa nu-l suprasolicite. Ce sa spun, ca azi noapte pe la 3:30 se trezeste sa mearga la baie si aud galagie la bucatarie. Merg sa vad ce-i , crezand ca el doarme. Vezi de treabaaaaaa:))))) Era cu nasul printre oale si cu gura plina pana la urechi si ma mai si intreaba: iubita, am voie sa mananc putin din asta sau adica, tu mai vrei???? Mammmaaa, ca era sa-l palesc. I-am zis:mai de-abia am facut-o si nici n-am gustat din ea(mancare de fasole verde si am deres-o cu putina smantana), ia fuga la culcare.

26+ cu minune de

Mergi la inceput