Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
JadeJador spune:
e grasunica may
am obs ca la noi la odisee , fetele sunt mai grasane decat baietii , nu tin la silueta deloc
cum ti s a parut iosup ?
_
29 +
May3 spune:
marryan, eu zic sa nu te sperii. durerile de os sunt de ce ti-am zis eu. ai vazut si tu linkul ala.
ce ma enerveaza dr astia de baga sperieti aiurea.
ia ia-ti mataluta o curea de sustinere.
eu am si se simte o oaresce dif.
racheel, ce rau imi pare ca ti-au revenit
si eu am arsuri mai mari decat de obicei.
de greturi nu mai vb.
fii antena ca eu nu mai vars fiindca sug bomboane mentolate.
de fapt de alea de la wrigley. nu-s bomboane, ca n-au zahar.
incearca.
si mesteca guma pt arsuri.
saliva le mai amelioreaza
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
nanna_mika spune:
Multumesc de primire si sfat May, .
Mi se parea mie ca era ceva in neregula, insa m-am delogat si imi tot imi puteam vizualiza mesajele.
Cu drag,
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
gravi [ 29 ] cu Eva Alexandra
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hayat_Kh Neatza la pranz zic si eu! Azi noapte am stat si eu pana pe la vreo 2, dar daca am vazut ca nu mai apare nimeni, m-am bagat si eu langa sot , doar-doar ma va lua somnul. De undeeeee?? Era 3 si eu inca fixam tavanul din priviri. Marryan, fii calma si cumintica scumpa, ca ai ajuns pana aici , mai e un pic si gata. Asa e..Daca DD a ingaduit sa aveti un copilas, o sa il aveti. Poarta-ti de grija si pup pe burtica sa fie bine bebelina. La capitolul imbracaminte si eu stau prost rau de tot. Am plecat de la Pup fetele. P.S De pe la 12 si ceva ma chinui sa scriu post-ul asta. 26+ cu minune de |
Hayat sa te auda Dumnezeu, ca doar la asta ma gindesc zi si noapte, ca nu mai e mult si ca Doamne a planuit sa ajungem pina aici o sa ne ajute si mai departe. Problema cea mai mare e ca pina acum totul era bine nimeni nu a zis nimik si acum BOMBA ca asta e...ca aici nui bine...off... miau mai zis ca cordonul este deja dupa gitisor, e posibil la virsta asta de sarcina sa fie cordonul ombilical in jurul gitului...ca tre sa fiu atenta si monitorizata mereu, ca da nu simt miscari fetale sa fug la ei la echo ca sa nu pateasca ceva bb
Referitor la haine, nustiu ce parere aveti voi de second hand dar eu pe vara mi am luat multe rochite, maiouri largi si fr frumoase, noi de la second hand, sunt mai ieftine si accesibile pu buzunar, ca de altfl nici eu nu aveam cu ce sa ma imbrac, exact ca tine de la 38 am ajuns la 42, la unele 44 de pantaloni nici nu mai zic mii teama ca dupa nastere sa nu ramini la asa marime si ce fac cu hainutele mele
Cea mai fericita mami 31 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
JadeJador spune:
marryan imi pare rau pt problema ivita
dar o sa treceti voi si peste asta
rach ai incercat cu ceva rennie pt arsuri ?
stai mai ridicata putin , ca total la orizontala mai rau le ai
eu sunt ingrijorata
am ceva dureri pe sub burta de cateva zile si nu mai scap de ele
_
29 +
May3 spune:
citat din mesajul lui JadeJador e grasunica may am obs ca la noi la odisee , fetele sunt mai grasane decat baietii , nu tin la silueta deloc cum ti s a parut iosup ? _ 29 + |
cam tacut, dar stiam parca de la tine ca nu prea vb si am asteptat cuminte sa-mi zica el.
ma mai intreba de astea: cum o cheama, cand vine fratioru', daca ma trezeste noaptea :))
mie imi venea sa-i zic: zi-mi nene cat e IRul ala :))
apoi a inceput sa dicteze asistentei: tanana normal, tanana normal etc
la sf: felicitari, aveti o sarcina perfecta
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
elly_b spune:
camady
LA MULTI ANI!!!
Sa-ti traiasca baiatul! Sa se faca mare si sanatos si frumos si destept si "nu prea" cuminte ca doar e baiat ! Si sa-i faca lui mamii numai bucurii!
mami de (30.06.2005) si 27+
marryan spune:
citat din mesajul lui May3 marryan, eu zic sa nu te sperii. durerile de os sunt de ce ti-am zis eu. ai vazut si tu linkul ala. ce ma enerveaza dr astia de baga sperieti aiurea. ia ia-ti mataluta o curea de sustinere. eu am si se simte o oaresce dif. racheel, ce rau imi pare ca ti-au revenit si eu am arsuri mai mari decat de obicei. de greturi nu mai vb. fii antena ca eu nu mai vars fiindca sug bomboane mentolate. de fapt de alea de la wrigley. nu-s bomboane, ca n-au zahar. incearca. si mesteca guma pt arsuri. saliva le mai amelioreaza 27+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
May miam luat de la inceput de cum am observat ca se intesesc durerile, insa ma doare jos jos, ea cind merg cind fac pipi, cind ma misc, am impresia ca e lovita parca cu ciocanul nusriu nu pot explica mai bine durerile, sie aseara dr spune ca e periculos cum naiba pina acum a fost bine si de acum na iti gasesc o sumedenie de prostii....
marryan spune:
fetelor pastilele de valeriana daca le iau mai des poate cauza ceva rau lui bebe?
May3 spune:
da, mai, la multi ani baiatului, camady!!!
uitasem
ia uitati-va ce chef de vb am :))
pai daca-s singura pe aici.
al meu m-a uschit de e skype ca are treaba...
jade, cum te doare?
elly, vii duminica?
eu sper sa nu ametesc de acas pan la terasa :D
sunt vreo 5 min de mers
apropo, Hayat, nu e terasa pe Iancului, e la Iancului.
sa nu te duca sotu in alta parte.
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro