Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
May3 spune:
ah, si jade, m-a saracit Iosup de 4 milioane
sa vedem la Usca cat mai saracesc.
in ritmul asta tre sa ma intorc la munca :))
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
didianana spune:
SAL FETELOR!!
LALI nici soacra nu prea a stat cu George pana pe la vreun an jumatate.Acum abia asteapta sa il trimit la ei. Dar imi aduc aminte si eu ce dificila eram in primii ani de "mamicie".Nici un sfat nu imi convenea, imi parea ca imi jigneste talentul de mama.
ELLY eu nu pot sa zic ca am un copil foarte cuminte, ca e alintat si mai obraznic uneori, dar nici eu nu pot sa zic ca m-am plans niciodata ca sunt chinuita din cauza ca sunt mama, si nici nu le inteleg pe cele care o fac..si cunosc cateva..Mai mult, mai aud si eu faza cu"mai bine nu il faceam" si imi vine rau. Eu nu concep viata fara copilul meu, daca as zice asa ar insemna ca vreau sa mor.
Ieri am inceput sa ma miorlai la sotu ca mi-e dor de el, ca 6 zile din 7 e plecat pana tarziu si cand vine e obosit si nu mai are chef de nimic..Abia astept sa isi ia concediu, ca si mie si la George ne e dor de el si cand vine saracu nu stie pe cine sa asculte ca vorbim amandoi odata.
26+ si mamica fericita de 3+ anisori
didianana spune:
AA am uitat cine se stresa ca nu e intors BB? ca in capitolul trecut a scris o fata de la o odisee vecina ca BB ei s-a intors acum la 37 saptamani..A zis sa fiti linistite ca se poate
26+ si mamica fericita de 3+ anisori
nanna_mika spune:
Salutare ( din nou),
daca mai e loc de mamici in asteptare pe aici...
cine ma poate ajuta cu adaugarea pe lista, stiti? sau incurc prea tare?!
thks!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
gravi [ 29 ] cu Eva Alexandra
JadeJador spune:
may wow , stai excelent , ce sa mai zic....bravoo
daca usca te baga pe heparina , sincer nu o sa i inteleg motivul
esti ca la carte momentan
nu ai zis ce greutate are pitica
m ai facut curioasa si mi am numarat si eu eco
am 14
_
29 +
Hayat_Kh spune:
Neatza la pranz zic si eu!
Seidana , super listuta ta. Si mai e una mare pe grup. Acum sa le compar si sa completez ..... De plimbat, noi cam impreuna o facem.....ca eu nu am cu cine altcineva.Dar, e chiar frumos....
Lali, daaaaaa...e haios tare. Nu a fost asa de la bun inceput.Cand l-am cunoscut eu, era atat de scortos si de serios de ziceai ca are o tepusa in fund. Numai ca si eu sunt mai zurlie de fel si s-a mai dat si el dupa mine. Cand suntem impreuna pe undeva printre prieteni apropiati, suntem de minune....glumeti si zambareti,all the time:))
Azi noapte am stat si eu pana pe la vreo 2, dar daca am vazut ca nu mai apare nimeni, m-am bagat si eu langa sot , doar-doar ma va lua somnul. De undeeeee?? Era 3 si eu inca fixam tavanul din priviri.
Marryan, fii calma si cumintica scumpa, ca ai ajuns pana aici , mai e un pic si gata. Asa e..Daca DD a ingaduit sa aveti un copilas, o sa il aveti. Poarta-ti de grija si pup pe burtica sa fie bine bebelina.
May , felicitari pentru rezultatele bune. Ametelile astea, ce sa zic...Cred ca e tipic pentru gravidute. SI mai sunt si caldurile astea, care nici mie nu-mi prea priesc. Eu sunt obisnuita cu caldura mai blanda din mijlocul muntilor, nu cu sauna asta de campie.
Jade, si eu sunt in aceeasi oala cu tine. La fel fac si eu cand sunt intr-un magazin si vad lucrusoare de BB-i. Ma uit la ele pe toate partile , dar niciodata nu cumpar nimic. Si ieri am patit la fel. Am intrat intr-un magazin, numit Planeta Copiilor. Nu stiai incotro sa intorci privirile, atatea hainute si lucrusoare de bebe erau. Si le-am vazut, le-am pipait, dar am plecat tot cu mana goala de acolo, de se uita vanzatoarea la mine ca la o infractoare.
La capitolul imbracaminte si eu stau prost rau de tot. Am plecat de la marimea M , (38-40), iar acum nimic nu ma mai incape. PAntalonii daca urca mai sus putin de genunchi, e record:)))) Bluzele ,daca reusesc sa treaca de sani, n-au nici o sansa sa mai treaca de burtoaca...nashpaaa. Dar, tre sa ne descurcam cumva nu?.
Pup fetele.
P.S De pe la 12 si ceva ma chinui sa scriu post-ul asta.
26+ cu minune de
May3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador may wow , stai excelent , ce sa mai zic....bravoo daca usca te baga pe heparina , sincer nu o sa i inteleg motivul esti ca la carte momentan nu ai zis ce greutate are pitica m ai facut curioasa si mi am numarat si eu eco am 14 _ 29 + |
si eu sper sa nu ma bage pe heparina Usca avand in vedere rezultatele bune
1193gr are grasunica si mi-a zis Iosup ca o hranesc ca in trim III
ce o insemna asta, nush dar parea de bine
acu o sapt avea 1076gr
m-ai luat la eco
Hayat, merci
s-ar putea organismul sa nu fie invatat cu caldura, dar eu nu simteam ca mor de cald.
dif fata de anglia ca si clima este, clar, dar inca nu e canicula aia...
ce m-oi face toata vara nush
azi am papa si apa, nu mai ies din casa
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Salutare ( din nou), daca mai e loc de mamici in asteptare pe aici... cine ma poate ajuta cu adaugarea pe lista, stiti? sau incurc prea tare?! thks! mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica) gravi [ 29 ] cu Eva Alexandra |
nana, pana la 10 mesaje esti moderata si mesajele tale apar mai tarziu. de aia nu te-a bagat nimeni in seama :)
bine ai venit!
seidana te baga in listuta.
scrie inca 8 mesaje scurte sa treci de moderare si sa apari in timp real.
stiu ca e enervant
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
marryan spune:
mutumesc fetelor pentru sustinere, sper ca totul sa treaca si sa primesc rezultatele bune sapt viitoare.
seidana nu este bine daca placent aeste din doi lobi, ma rog sper ca bebe sa se dezvolte bine pina la termen macar de 36-37 saptamni
am inteles ca o sa mi dea rtatament pu dezv planiminlor a copilului in caz ca se declanseaza nasterea inainte de 36 saptamini.
Durerile pelvine sunt preintimpinare de inceput de nastere asa mi sa explicat mie ieri
o sa mi revin doar ca nu am dormit o noapte gindidu-ma la copil, spunind rugaciuni, am o durere de cap fr tare am incerca sa ma relaxezi insa nu imi reuseste, am ft la plimbare dar nu prea ma ajutat tare....astept sa vina sotul de la servici sa ma ia la papa in oras..paote oi reusi sa uit de ziua de ieri.
Dhnubby este adevarat, parca ti miroase buzunarele, stiind cit tii la copil , ei stiu ca am sa dau orice pentru ea, medicul de la echo nici macar nu scotea o vb despre ce vede la ecran, stateam cu sotul ca prostiii si ne uita la monitor il intrebam dar el imi replica, dami pace sa ma uit eu si apoi iti spun
de cind sunt insarcinata am impresia ca dau peste oameni inumani, nusitu cum sai numesc....dar poate este o incercare de Sus de la Doamne Doamne....
Cea mai fericita mami 31 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
racheel spune:
Jade hai curaj si cumpara bebelului ce-i trebuie
Fetelor ma simt fffffff rau.Am arsuri, greturi am si .
Stau la orizontala.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!