Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
ancaroro spune:
Camady, la multi ani pentru junior.
Distractie placuta la mare - vrem poze, macar virtual sa vedem plaja
26+
Bijuteriile mele
JadeJador spune:
stefy ce frumuu sunt hainutele
ahh , cand ma uit la lucrusoarele voastre asa balesc la ele si sunt 'invidioasa' pe voi ca aveti de toate si eu ca proasta nu indraznesc sa ma apropii de ele
duminica , dupa 4 luni de zile , am iesit si eu din casa si am dat o fuga la mall
eee...am intrat la Z , ca erau reduceri 50% , m am holbat , am pipait , am iesit
am intrat la Fox , am luat 2 costumase , m am plimbat cu ele prin mag , le am pus la loc , iar le am luat , iar le am pus la loc , de vreo 3 ori
bineinteles ca nu le am cumparat
m am intors iar la Z , iar am dat tura , vanzatoarele se holbau la mine , m am timorat si am fugit fara sa cumpar nimik
ca sa nu mai zic , ca m am tamoit de tot
eu , regina cumparaturilor , nu stiu ce sa cumpar
de care body , cu maneca lunga , scurta , ce marime , ce culoare , ce caciuli , ce pantaloni , ce etc
zici ca s proasta , sincer nu credeam asa ceva despre mine
acu cateva zile i am zis lu barbata miu sa mi cumpere cadou de sf marie , ochelari ray ban
si m a facut o mare nesi , ca eu vreau fitzosenii , da la fimiu nu ma gandesc sa i cumpar si lui un ciorapel
_
29 +
oanaiasi spune:
Jade, tare faza cu ciorapelu! May , felicitari pt vesti !!! la cat ai tras pana acum era cazul sa vina si la tine vesti bune! eu anunt programare la medic pe 19 iulie. speram sa fie totul normal.
Oana 28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Nu stiu daca v ati dat seama dar nu stiu sa scriu cu alineat de pe telefon. n am boton de enter.scuze...
Iris_K spune:
Hey, fetelor!
Azi sunt programata si eu la eco', in sfarsit, nu am mai fost de 7 saptamani. Sunt curioasa ce imi zice dr. Mi-am facut si analizele de sange-urina, dar nu sunt gata decat luni. Nu le-am mai facut din luna a 2-a de sarcina, am ceva emotii mai ales ca mananc muult dulce .
Sapt viitoare e ultima cand mai vin si eu la munca si dupa, am sa pun si eu poze pe grup, sa ma vedeti in toata splendoarea-mi. Sunt mare si eu, am pus 12 deja. Eh, sanatosi sa fim .
Kora, acuma m-am lamurit cu DPN, se pare ca nu citisem eu suficient de atenta.
Va multumesc si pt cuvintele frumoase "transmise" prietenei mele care a nascut prematur .
28+
Lali_mete spune:
Neatza la pranz!!
Ce faceti?
Oana ce telefon ai? Ca iti spun eu unde e enterul. La samsung aveam enter ,paranteze si alte cateva semne pe tasta 9 , la altul le aveam pe 1.
Eu m-am plictisit,am calcat o tura si m-am plictisit rau. Am facut si papica. Cred ca iau o pauza.
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
oanaiasi spune:
Lali, nu e cu taste telefonul...e cu taci scrin. il cheama lg optimus one...am cautat enterul de mi a venit rau...nu e si pace.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Lali, nu e cu taste telefonul...e cu taci scrin. il cheama lg optimus one...am cautat enterul de mi a venit rau...nu e si pace. Oana 28+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Nu e a doua tasta la dreapta ,langa space ? Pe telefoanele de pe net asa arata,ca e a doua tasta din dreapta la space.
Ma rog,ai inteles tu la ce taste ma refer ,la cele virtuale .
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
oanaiasi spune:
Acum incerc!
Da asta e!!!!!!
Saru mana esti o dulce!!!
Uraa!!!
May3 spune:
mama, abia acum mi-am revenit cat de cat dupa ameteala.
merci cui a zis de urari de venire si felicitari de eco. sunt bulversata, nu mai stiu cine cum ce.
oana_s, merci ca ai cumparat. ma bucur ca-ti plac :)
asa, sa ma dau si eu mare cu cifrele de la artere ca eram cu morcovu:
IR uterina dr: 0.35
IR uterina stanga : 0,32
IR ombilic 0.67
Placenta gradul 2 de maturitate cum mi-ai zis, Jade, ca zice la toate :))
col inchis si lung de 4.2 cm
pitica arata de 28w2d si avea iar mainile pe fata deci pauza poza 3D
cred ca o deranjeaza eco ca mereu le tine asa
tot transversal sta.
am numarat eco si am facut 11
nu-s pe ale mele....
asa, cu ametelile nush de la ce naibii le am dar acum cum mai ies eu singura din casa nu stiu...
scuze daca nu am raspuns cuiva.
de la ameteala mi se trage
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro