Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
zubi spune:
neatza fetele, pana acum v-am citit dar..fetelor, eu nu mai retin nimik nimik...adik concentrarea mea e dusa rau de tot:(
sunt un pica speriata ca mi-a iesit un nodul,camd e marimea unei boabe de fasole,acolo jos, ce naibii o mai fi si asta
in rest, inainte eram mai altfel,aveam mai multa enrgie,stiti ca io eram tot timpul cu gatit,curatenie si multe altele,imi faceam de lucru,ei acum, nu mai am chef de nimik,...si stau asa acasa si nu mai fac nimik,nu ma mai implic in nimik, nu ii mai citesc nici lui bebe povesti....
Zubi, mami31+ cu
minunea mea
May3 spune:
toate bine la eco, inclusiv IR-urile
dau detalii mai tarziu.
m-a felicitat iosup ca e totul perfect
partea proasta e ca am ametit in supermarket.
nush ce ma fac daca ametesc asa....
vb mai tarziu.
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oana_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi [ sunt un pica speriata ca mi-a iesit un nodul,camd e marimea unei boabe de fasole,acolo jos, ce naibii o mai fi si asta Zubi, mami31+ cu minunea mea |
Zubi, prietena mea a patit asa la a 3-a sarcina, s-a speriat, dar era doar un polip, s-a resorbit dupa ce a nascut si la a 4-a sarcina iar s-a umflat. Acum, la un an dupa, nu se mai vede/simte nimic acolo.
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 24+ cu Calin
Noi
zubi spune:
May..o prietena imi spunea ca pe la vreo 8 luni asa, nu ii mai venea s aplece singura,pt ca la fel, avea niste ameteli,facea atacuri de panica, simtea ca i se face rau in spatii inchise,in autobuz...poate preseaza bebele pe cevas..nu stiu ce sa zic,dar cam toate cred ca acum avem ametelile astea
Zubi, mami31+ cu
minunea mea
nanna_mika spune:
Salutare!
Sunt o mamica in asteptare de fetita pe 24.09, va rog sa ma adaugati si pe mine in listuta :)
Pe scurt: maine fac 29 saptamani, DPN 24.09, dupa calcul ultima menstruatie, insa la ultima eco bebelina a iesit cu 4 zile mai maricica si am primit DPN 20.09.
Voi naste la Universitar cu Dr. Berindan Adrian.
Si pentru ca am vazut sa se discuta si despre kg luate pana acum, punctez si eu cu 13 kg pana in sapt 29 :D.
De curand sunt in concediu, cu indicatii de stat mai mult in pat, asa ca am inceput sa caut una-alta pe site-uri pentru bebe si va intreb si pe voi: cand v-ati gandit sa cumparati patut, hainute, biberoane etc pentru bebe? Le luati online sau de prun magazine?
Va pup cu drag!
camady spune:
Buna fetelor.
Azi e ziua copilului meu. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 ani.
Ne pregatim ptr. petrecere ............avem multi copii invitati la un loc de joaca.
Trebuie sa fac si bagajele............maine plecam la mare
Va pup.
31+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
oana_s spune:
citat din mesajul lui camady Buna fetelor. Azi e ziua copilului meu. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 ani. Ne pregatim ptr. petrecere ............avem multi copii invitati la un loc de joaca. Trebuie sa fac si bagajele............maine plecam la mare Va pup. 31+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
La multi ani baietelului!
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 24+ cu Calin
Noi
JadeJador spune:
citat din mesajul lui seidana Anca .. asteptam si parerea lui Jade sa fie 100 % voturi , ( desi stiu raspunsul ei ) 31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
da i bice
_
29 +
racheel spune:
camady, La Multi Ani cu sanatate si multe bucurii
Si concediu placut
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ancaroro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
da i bice |
Done
26+
Bijuteriile mele