Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
mikka11 spune:
sei, pai sa ne anunti daca mai ai de gand sa lipsesti o zi intreaga
.
cat despre concediu, noi in invatamant avem concediu de odihna foarte mult ( cred ca asta e singurul avantaj , ca salariul e de mizerie) si de obicei banii pe concediu ni-i dau pe toti odata, pe iulie si august, acum fiindca nu au bani , ni i-au virat doar pe iulie, plus salariul normal pe iunie. De aceea era contabila alarmata, la mine deja au intrat banii pe concediu de odihna pe iulie pe card, iar eu din data de azi am intrat in prenatal.nu stiu ce sa zic, sper sa se descurce si sa remedieze cumva toata problema.
dar stiu ca ti-ai luat ceva camasi, e adevarat, chiar vei avea nevoie de ele, pe aia cu care nasti eu zic sa iti iei una mai urata si ieftina ca o sa o si arunci probabil, dupa nastere, nu?
28+ cu
Maria-Alexandra
Kora_B spune:
Eu va mai spun maine, in functie de cum ma mai simt. As veni macar si ptr juma de ora.
Dar sa nu va speriati daca sunt mai tacuta, ca-s timida de felul meu
, dar ursuza si nici nesuferita ![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 facem o lista pentru duminica? locatie: Bucuresti, Iancului, terasa Intermacedonia data: duminica, ora 11 cine: May3, Hayat, andreea T elly? jade? kora? pinkysor? ne confirmati? mai era cineva? mai vine cineva? mama, vine canicula ![]() 27+ cu Beatrice Anazebraroz.ro |
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
andreea_t spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
va fi bine .. bebe va veni in casuta noua , camera noua langa mamai si tati care sunt ffff iubitori ![]() 32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Doamne ajuta! multumesc pentru incurajari Seidana.
30+
Doamne ajuta!
seidana spune:
Despre mine:
declar +1 kg in ultima sapt, si 13 pana acum...
Urasc sa calc.. mai bne spal toata casa cu periuta de dinti
, insa abia astept sa calc hainutele cele mici.. APP le calcati pe fata , dos, sau si si ?eu unele le-as calca fata dos ( body 100
% BBC) , altele doar dos ( cele din catifea - ma rog cele pufoase)
Am schimbat si saptamana.. mai putin pana la MAREA INTALNIRE 
CARE E DIFERENTA INTRE ARTERELE UTERINE SI CELE OMBILICALE???
ca va vad ca le-ati masurat .. Arterele mele ombilicale sunt Dreapta 31,6 stanga 11,8.. deci f mici in raport cu ale voastre.. ce o fi asta ? CINE MA AJUTA, ca m-ati zapacit si sunt ingrijorata acum..
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
Mikka-luta noastra o sa va anunt dar nu stiam ca plec asa de devreme si nu am apucat sa scot cartonasul ![]()
Da e interesant invatamantul, insa na probabil pe perioada conceiului la voi nimeni nu duce conedii medicale ...
APROPO.
ANCA intrebare : am semnat din greseala concediul medical acolo unde scie semnatura avizului de sanatate publica ( sau ceva de genul- exact deasupra unde trebuie sa semnez), fetele de le RU au luat concediul si au zis ca spera sa nu fie pb.. crezi ca ar putea sa imi refuze concediul?
atatea pb imi fac...
aaa.. sefa a zis azi ca o sa ma cheme in august la inventare , si vb cu seful sa fie contra cost.. asa mai vii de acasa, desi poate orice bani ar fi cam insuficienti daca voi fi obosita rau...
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
nanna_mika spune:
Multumesc frumos, Seidana. Care este numele bebitei tale?
Deci IR-urile acelea sunt arterele uterine, nu m-am uitat la asta, acum ma duc sa vad cat sutn ale mele. Ce semnifica? M-am ingrijorat si eu :(
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
29 cu Eva Alexandra
May3 spune:
panicoase mai sunteti :))
relax, eu eram cu morcovul din cauza analizelor de la coagularea sangelui care stiti ca le-am avut cu semnul intrebarii.
sunt f bune, seidana. relax :D
27+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
Kora_B spune:
Multam fain
Si noua ne-ar place sa fim acolo pe plaja, ca poza e de anul trecut din septembrie, din Grecia (si eu si sotul suntem indragostiti de Grecia; in fiecare an incercam sa mergem in alta zona decat ce am vizitat pana acum).
Anul asta ne-am anulat planurile de concediu ca mi-e era teama sa nu ma apuce nasterea pe acolo...desi nu ar fi fost rau sa nasc acolo, daca stau sa ma gandesc bine![]()
Si acum cu contractiile astea nici macar in Constanta la socri nu mai plecam. Stam tintuti de Bucuresti.
O sa cam avem de furca cu caldurile (scuzati cacofonia).
| Citat: |
| citat din mesajul lui didianana Kora draga sunteti o familie tare frumoasa ![]() ![]() si marea din spatele vostru m-a imbolnavit![]() si o lada frigorifica cu inghetata si un cosmopolitan virginOff ce vise am,ca imi vine rau 27+ si mamica fericita de 3+ anisori |
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
May3 spune:
kora, nici eu nu-s prea vorbareata :D
aici pe forum sunt mai tupeista :D
eu vreau sa stiu daca mai are cineva vene umflate ca mine la maini si picioare incat sa necesite sosete de compresie.
mie imi plesnesc cred ca daca nu pun sosete.
si pe caldurile astea va dati seama ce bine imi e 
27+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro

si marea din spatele vostru m-a imbolnavit