Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
nanna_mika spune:
In sfarsit primul mesaj nemoderat![]()
mai dau datele pentru listuta inca o data, cu scuze ca ma repet, insa e ciudat cu mesajele mele care unele apar, iar altele nu...
DPN: 20.09 la ultima eco ( pana acum era 24.09), bebe mai amre cu 4 zile decat dupa calcule.
voi naste la Spit Universitar cu dr Berindan. Doamne ajuta!
va multumesc.
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
29 cu Eva Alexandra
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikka11 sei bine ca e totul in regula , noi ne-am facut grji, stiam ca te mai doare burtica si nu aparusesi de ceva vreme prin zona...Hayat esti o bucatareasa minunata, la ce retete postezi pe aici ![]() lali daca ai sti cat te invidiez pentru ca poti merge cand vrei la plaja Matza incearca sa nu mai mananci nimic sarat si dormi cu piciorele pe ceva mai sus, o perna de exemplu.. Kora eu am o colega de scoala care a luat diazepam in sarcina, parca eu totusi as zice sa incerci sa te linistesti fara pastilute, intreaba totusi medicul, e cel mai bine asa... anca ce mai faci? eu mi-am luat prenatal de azi si am produs o intreaga tevatura la serviciu, doamna de la contabilitate m-ar fi strans de gat daca ar fi putut, facuse statele si virase deja banii pe iunie si iulie ( pe o parte din concediu) si era disperata, nu mai stia cum sa modifice acum ![]() 28+ cu Maria-Alexandra |
Mikka.. sunt bine.. ma doare burtica insa e safe.. promit ca daca se va intampla ceva rau o sa va anunt prin mesaje.. dar sper sa nu fie cazul....
Cum sa vireze banii pe iulie in ct? cred ca asta a fost la intimidare , nu prea are cum sa vireze banii atata timp cand nu exista perioada lucrata complet.. se pot da banii doar de 2 ori avans si lichidare... A facut probabil lichidarea pe iunie ...
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Kora_B spune:
ups...scuze, nu am citit capitolul ala. mea culpa
| citat din mesajul lui ancaroro Kora, nu esti off topic, ca deja fetele s-au obisnuit cu subiectul. Cred ca am discutat cu Seidana un capitol intreg doar despre legislatie 26+Bijuteriile mele |
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
ancaroro spune:
| citat din mesajul lui didianana stiu Anca ca are timp sa se intoarca iar, dar George a vrut sa iasa cu funduletul inainte, nu a vrut sa se intoarca nicicum.Iar sotu a iesit cu umarul inainte, ca era transversal.Si-a dislocat umarul la nastere.Cumnata tot cu funduletul inainte a iesit.Ma gandesc sa nu fie cumva ereditar 27+ si mamica fericita de 3+ anisori |
Pai poate asa o fi felul lor, sa iasa cu fundul in lume
26+Bijuteriile mele
Kora_B spune:
Zubi, mikka, dr de familie mi-a recomandat, dar am totusi retineri, de asta intrebam daca a luat careva. oricum mi-a zis sa iau una la 2 zile nu in fiecare zi...
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
seidana spune:
| citat din mesajul lui mikka11 seidana cum sunt camasile de nastere pe care ti le-ai luat, din alea cu nasturi laterali pentru alaptat sau cu bretele? 28+ cu Maria-Alexandra |
Nuuu.. sunt simple cu nasturi in fata pana sub titi
De as avea camasa cu bretele m-as trezi dezbracata, la ce mameluci am bretelele ar cadea lejer
sanatoasa !
May3 spune:
ma repet si eu :D
facem o lista pentru duminica?
data: duminica, ora 11
cine: May3, Hayat, andreea T
elly? jade? kora? pinkysor? ne confirmati?
mai era cineva?
mai vine cineva?
27+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
| citat din mesajul lui andreea_t Salutari burtici ,eu declar ca sunt cam lenesa...scriu mai rar, dar va citesc. Sunt intr-o nebunie totala, am facut antecontractul pentru casa zilele trecute si trag de 2 zile sa-mi dea proprietara certificatul energetic ca sa demareze banca actiunea finala. Se pare ca se prelungeste, iar cheia o s-o primim cand trimite banca dosarul la fond, deci...si cu micile renovari mai dureaza. Oricum acum nu am avea banutii pentru ele, ca ii tot asteptam... pupici dulci 30+ Doamne ajuta! |
va fi bine .. bebe va veni in casuta noua
, camera noua langa mamai si tati care sunt ffff iubitori 
sanatoasa !
seidana spune:
| citat din mesajul lui nanna_mika mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica) 29 cu Eva Alexandra |
AM uitat sa iti urez bine ai venit
, sa ai o sarcina la fel de usoara ..
Imi place f tare numele viitoarei bebite.. avem aceleasi initiale la numele bebelinei
sanatoasa !
didianana spune:
Kora draga sunteti o familie tare frumoasa

si marea din spatele vostru m-a imbolnavit
.La noi sunt 34 de grade afara..ce n-as da sa fiu si eu acolo pe malul marii, pe o plaja, doar eu cu George, sa ne balacim
si o lada frigorifica cu inghetata si un cosmopolitan virgin![]()
Off ce vise am,ca imi vine rau![]()
27+ si mamica fericita de
3+ anisori