Strugurasi de Sept-Oct 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

panicoase mai sunteti :))

relax, eu eram cu morcovul din cauza analizelor de la coagularea sangelui care stiti ca le-am avut cu semnul intrebarii.

sunt f bune, seidana. relax :D

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

ete cine vorbeste de panica si relaxare

Daca zici sa ma relax m relax ce oi face?

Va place ce nevorbita sunt da?

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

vad ca la ultima mea eco, 28 sapt, sunt urmatoarele valori:
RI ombilicala = 0,56
RI cerebrala medie = 0,68
RI uterina dreapta = 0,50
RI uterina stanga = 0,53

ma ajuta cineva cu interpretare?

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

KORA noi pana la mare am face 12 ore, asa ca nu am putut sa ma risc ca sigur nu as fi rezistat.In alta tara doar cu avionul am fi ajuns, dar cum stam mai prost cu banii si nici nu ne-am gandit din timp, am lasat-o balta. Avem in schimb o statiune de munte la vreo 50 km de noi, sper macar acolo sa ajungem, desi sincer mi-e cam frica sa fac baie in strand..Dar macar acolo e mai racoare..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, nu cred sa fie probleme, ca trebuie vizat la CAS doar. Avizul de la sanatate publica se cere doar la boli profesionale si accidente de munca, si o mazgaleala (ca o semnatura asa din greseala fara stampila nu prea ai cum sa o numesti) nu o sa le impiedice pe alea de la CAS sa ia medicalul. Si oricum, le ia vreo cateva luni bune pana sa le si verifice . Si firma isi vede banii cand verifica alea de acolo
Eu ma indrept spre casa, vad ca scriu chestii ft interpretabile, dar nu am energie sa gandesc si sa caut sinonime .
Si nu vreau sa supar pe nimeni, ma duc la odihna
Weekend placut, mai intru eu sa citesc daca ma lasa lenea

26+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Seidana, Elena Alexandra - foarte frumos, va avea 2 zile de Sfant
Noua fetita mea ( care are 7 ani jumate) ne-a zis categoric: " al doilea nume sa fie Alexandra!" si a fost numei bine, ca nu ne hotarasem la al doilea nume :)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nanna, sunt nashpa rau...

glumesc, sunt f bune

seidana, eu m-am panicat cu motive

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

facem o lista pentru duminica?

data: duminica, ora 11
cine: May3, Hayat, andreea T

elly? jade? kora? pinkysor? ne confirmati?

mai era cineva?
mai vine cineva?

mama, vine canicula

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

In principiu vin, deocamdata nu avem planuri sa iesim din oras dar va spun sincer mi-e groaza de canicula asta... si daca nu mai rezist si il conving pe sot sa iesim pe undeva va anunt sa stiti.

Ps. nici eu nu-s foarte vorbareata :P sper sa ne descurcam atatea timide pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

eu nu inteleg nimic din IR-urile astea, eu nu le am trecute pe eco, ca la mine dr trece numai ce vrea el, de regula ce il intereseaza la momentul acela si vrea sa urmareasca la viitoarea eco.stiu ca le-a masurat si a zis ca sunt bune, insa asta a fost tot.
sei, tu vrei sa te duci la munca dupa ce nasti, in august? sper sa iti dea DD putere sa faci asta...cred ca o sa iti fie tare greu, insa tu vei sti cel mai bine ce poti face si ce nu, la momenul potrivit.
eu deocamdata nu am vene umflate la maini, nici la picioare, nici varice, nici picioare umflate, nici hemoroizi, nici contractiinu e timpul trecut, oricum...am in schimb un tonaj mare, dureri de articulatii, palpitatii(rare), sanii maro( sper sa nu ramana asa ca sunt oribili) si acum candida

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

eu nu mai rezis fetelor singura in casa, am impresia ca o iau razna!!!haideti la mine ca fac o limonada cu zmeura..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

MAY..............esti o mare figura!
mi-a stat inima cateva momente! hehehheheh
de unde iei valorile?

As veni si eu duminica, sub rezerva faptului ca sambata mergem la o nunta si s-ar piutea sa fiu cam franta duminica...Dar voi incerca sa vin, gasim un scaun ( generos) si pt mine, la o adica, nu? Ce este acolo, un fel de cafenea sau...?

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput