Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)
Raspunsuri - Pagina 9
adryiii spune:
Si inca ceva ce am patit: ieri am mancat ciorba de 2 ori. A doua oara era ciorba de fasole cu ciolan si ceapa. Mi-a fost frica sa nu reactioneze Elena urat, dar se pare ca nu are treaba. Problema e ca dimineata imi plesnea sanul stang de durere, de plin ce era, si uite asa mi-a mai aparut o vergetura. Parca eram la inceput cu alaptatul. Am incercat sa ma mulg dar au iesit doar cativa stropi. Am avut noroc ca s-a trezit picea mea. Nici prin cap nu-mi trecea ca o sa patesc asa ceva si la aproape 6 luni. Abia astept sa incepem sa papam si altceva.
Duminica am fost la o nunta si a ramas bebita cu mama mea. Deci i-am lasat lapte in biberon a refuzat sa manance. A incercat mami si cu lingurita si cu canita cu cioc.Nimic. Am venit de la nunta si a supt putin dar nu cat sa se sature. Mi se pare ca a facut un fel de greva foamei. Noaptea in schimb s-a trezit de vreo tei ori sa pape. Stiu ei asa de mici sa se supere? In rest zice mai ca nu a fost rauta dar a tinut-o mai mult in brate. Concluzie: inca nu o pot lasa mai mult de doua trei ore cu altcineva.......
fragrant8 spune:
andryiii -uite ca de asta cu pufuleti nu auzisem; eu o incepusem ieri pe aia din cartofi, dar am ramas la stadiul de fiert cartoful, ca am plecat cu mic cu mare la cumparaturi; o termin azi dupa ce venim de la spital;
mergem acusi sa ii ia sange din vena sophicului
Lorich spune:
Adry mi-ai dat idee de fel de papa, ca nu mai stiam. Bagam falosici si ciolanici!!
ziki bombaniki mai zic una si ma duc!! Eu sa-ti zic despre mine, ca s anu crezi ca-ti dau sfaturi. Deci, eu nu cred ca daca iti iei o pereche de pantaloni mumosi/fusta, vreo 2 tricouri non-negru si non-lalai inseamna ceva. Nu inseamna nici ca abandonezi vreo lupta, nici ca gata iti schimbi garberoba cu una noua, de grasa, nici nimic. Cred insa ca asta ar putea sa ajute. Cum ziceam, zic despre mine - asa de superficiala sunt, ca mie-mi creste moralul cand imi cumpar ceva; dupa nasterea lui robert mi-am cumparat unele lucruri, si ce?? Merit si eu sa fiu o mamica aranjata, gatita, chit ca mai rontunjoara...
Nu abandonezi nimic daca iti iei niste haine noi, da-le naibii de gioarse de sarcina, ca doar nu iti cumperi ceva si porti toata viata. Ca Cristi al meu? Sau da? Superficiala mai sunt!!
florintunde spune:
Da LORICUL destept!..faza cu hainele am vrut sa mai scriu si Eu la Ziki...te ajuta,iti ridica moralul..
Eu la amanodua sarcini mi-am vandut hainele vechi..ce purtam inainte...
As n-am avut treaba sa ma masor cat am fost si cat am ajuns
mirela2 spune:
adrii uite www.mititel.ro/produs/2197/scaun-booster-pliabil-" target="_blank">asta
mie tare mult imi place modelul asta
se si pliaza, ocupa spatiu putin, il poti lua cu tine oriunde
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 adrii uite www.mititel.ro/produs/2197/scaun-booster-pliabil-" target="_blank">asta mie tare mult imi place modelul asta se si pliaza, ocupa spatiu putin, il poti lua cu tine oriunde mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
si raman bani si de tzoaleeee!!!
mirela2 spune:
exact
lori stie
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Magnetism79 spune:
Ma bang si eu la capitolul slabit: Ziki esti ok, dupa parearea mea ,imp este sa te iubeasca sotul tau asa cum esti tu si daca el o face e minunat!!!
Eu de cand cu astia micii am timp poate si de sport,dar nu il fac , mai fac si masaje din cand in cand, vine cineva acasa insa ma simt bine asa recunosc as vrea sa mai am cele 52 de kg ca inainte insa nu mai sunt nici o tinerica , si in plus al meu zice ca eram prea slaba ma lua pe sus vantul: eu am 1.75 inaltime, acum la 63 de kg cica sunt ok, insa as cam vrea sa ajung la 60 sa vedem.......dulciurile astea ma omoara pine nu mai consum, de slabit mai mult stiu cum as slabi , sa ma reapuc de fumat as da jos rapid 5 kg ca popa s-ar topi insa NU MAI VREAU SA FAC ASTA, sunt determinata sa nu ma mai reapuc de fumat,incerc si alte metode , sunt mai greu de pus in miscare insa si cand o fac........ imi trebuie o motivatie serioasa.
Inca o data Ziki arati minunat!!!Esti o tipa angelica ( la fatzuca cel putin asa vad eu), si ingerasilor le sta bine mai cu carnitza pe ei.
Ziki bombaniki imi place!!!!!!!
Magnetism79 spune:
Hai sa ma laud cu ce mi-a adus soacra: dulciuri, ca sa mai pun pe mine, cafea multa ( sunt fan Lavazza fara cofeina si cu),niste tzoale(2 fuste , 2 bluze, esarfe si o pereche de sandale), la copii haine de toate culorile si felurile o sa cada dulapurile pe mine ca nu mai am loc de ele, si niste chestii de albit dintzii.Ma duc la bucatarie sa fac niste clatite !!!
monika_bt spune:
am revenit!
Intai si intai LMA sarbatoritilor de ieri si azi!
Apoi multa sanatate bebeilor bolnaviori!
Rox, cred ca bebela mea a avut rosu in gat de vreo cateva ori daca e despre stranutat. Are si ea zile cand stranuta de numa-numa, zile cand e capsuorul fierbinte dar fara sa aibe febra, dar niciodata nu i-am dat nimic. Si-a revenit singura. Asteptam si noi sa ne cheme la vaccinul de 4 luni ca pe cel de la 2 luni l-am facut la 3 luni...
Simo, ce mai face Cami? sper ca e bine.
Spui ca as putea-o pune in fundulet sprijinita deja? ca mi-e frica sa nu aibe probleme de coloana...peste 10 zile face 5 luni...
Ziki, inteleg perfect dispozitia ta...si la mine e totul ok pana dau sa imbrac din hainele de dinainte de sarcina...acum am doar 5 kg in plus dar totusi nu-mi vin decat ff putine haine probabil si ptr ca eu ma ingras cu totul...unele pun pe fund, altele la fata, altele la picioare...eu pun peste tot! Treaba nasoala este ca eu nu am voie sport si mai ales alergat...Voi incerca totusi sa fac abdomene si sa mananc mai mult legume si nimic seara...incet-incet va fi mai bine...Stiu f bine ca nimic nu te poate alina, si eu sunt la fel, dar cred si eu ca daca ti-ai lua totusi ceva haine ar fi mai bine...dar tu stii mai bine. Asssa...trebuie sa-ti spun neaparat ca m-a amuzat teribil putzologia ta si trebuie sa-ti precizez inca o data ca sper ca esti f constienta ce barbat ai langa tine si ca dragoste ca a voastra poate altii n-o intalnesc niciodata.
Felicitari fetelor ptr licenta! tot respectul!
Oare fetele celelalte ce mai fac?? bb_yasmi, De_ea, aditza....etc, etc.
In sfarsit s-a incalzit! plecam afara.
V-am pupat!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.