Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
FRAGRANT - chiar voiam sa scriu, am vb cu pretena si de la IGA luase untul de cocos. Am sa-l incerc si eu, ea mi-a zis ca-i da copilei paste cu unt de cocos, yum-yum. Voiam sa te intreb ieri, ca am vazut ca ai facut avocado cu nuci, deci nuci ai voie? Sau numai alunele sunt alergene?
Eu tind catre 50% raw food pe zi. Nu-mi reuseste intotdeauna. Micul dejun de exemplu e aproape raw- ca mananc oatmeal (nefacut, asa, crud) cu fructe si cu o lingura de iaurt. Mai am o gustare de fructe pe la 10. Pranzul din pacate e gatit - supa si felul 2 ceva un fel de wok de-al meu. Apoi masa de seara e o salata care e iarasi cruda. Intre timp mai rontai cate o fructa, cate o aluna, care le consider eu tot cruditati. Dar nu ma pot abtine de la hummus, de la biscuiti, branzeturi - tot gustarici din cand in cand. Astea imi strica balanta.
ZIKI-BOMBANIKI- te inteleg mami, asa sunt si eu. Sunt cea mai optimista persoana din lume, dar imi mai surprind din cand in cand burta dizgratioasa in oglinda si-mi vine sa vomit cand ma vad. Nu neaparat am o obsesie, dar ma cuprinde asa o stare de "uneasiness", parca asa o preocupare. Cateodata nici nu-mi dau seama de la ce. Apoi imi aduc aminte ca m-am zarit in oglinda. De aceea eu ma uit foarte rar si fortata de imprejurari, numai sa nu sparii lumea pe strada NU ma cocolosesc, nu ma dau cu creme, nu ma alint. Ca parca nu e corpul meu, am cateodata senzatia ca abia astept sa scap de el. Asta nu inseamna ca sunt in butoi si plang toata ziua, imi vad de viata mea, cu bune si cu rele. Dar bine in pielea mea nu m-am mai simtit de vreo 10 ani asa. La mine e problema cu mancatul obsesiv-compulsiv. Eu cand am vreo problemuta cat de mica, dau atacul la frigider. De asta la noi e embargou in casa, nu se cumpara dulciuri, chipsuri, gustarele si alte prostii. Soata isi cumpara si le ascunde. Pentru ca nu ma pot opri, daca am pus mana pe-o punga, o mananc toata pana la capat. La noi nu merge o patratica de ciocolata pe zi, eu trebuie sa o mananca pe toata odata. Si mai am pretentii de la fiu-meu sa inteleaga ca trebuie sa mananca o bombonica pe zi!
Aratati tare frumosi in poze, chiar patrunsi de solemnitatea momentului, liberi de orice fel de conveniente, mi-au placut! Felicitari!
ADRIY- hehe, pot sa se supere foarte bine, inca de cand sunt mici. Copii au aceleasi sentimente si emotii ca si noi, ba inca mult mai puternice si mai nealterate, petru ca ei nu au experienta, nu au invatat sa le gestioneze. In primul rand nu au notiunea timpului. Pentru ei, daca mami nu vine acum, in momentul asta, e de jale. Ei nu inteleg ca mami poate veni mai tarziu. Abia acum la 3 ani ma chinui sa-l invat pe Patrick chestiile astea si cu greu le percepe. Deci la cateva luni... e si mai si. Si pot sa se supere si pot sa te pedepseasca.
Noi ieri am papat mar, a fost cam cah, nu prea i-a placut, era mar bio si acru. Vad ca numai banana a fost succes total, are un dinte dulce (la dente sucree) cum se zice aici, ca maica-sa. Dar nu vreau sa-i mai dau, dupa ce am citit despre alergii.
maimutzica10 spune:
acu io, ziki draga, te inteleg cu oglinda care nu-ti arata ce-ti doresti, ca si io-s la fel. singura diferenta e ca is la extrema ailalta. respectiv am 47 kile, cu 2 mai putin decat am plecat in sarcina si mi se pare ca am o piele foarte putin elastica. si exact cum zice magnetism, sunt un fel de schelet ambulant, al meu imi zice ca-s un sac de oase (care fund? ca a mai ramas doar o umbra din el..)si cam asa e.
o sa incerc sa ma apuc de un sport, ca imi trosnesc toate cele si zici ca me dezmembrez. am inceput si o cura de fresh-uri pt vitaminizare.
sugestia lui lorich funtioneaza la mine, mi-am cumparat niste haine si pt cateva zile, moralul a fost up. acu, tot miscarea e de baza, sa ma simt mai in forta, ca leshin de oboseala dupa impins 5 min caruciorul.oricum, cand ma uit la zambetul maimutzesc, gasesc energie sa continui.
stii cum se zice, dureaza 9 luni sa devii mama si alte 9 luni sa redevii femeie. acu, indiferent cat imi ia sa ma pun pe picioare (sau mai bine zis pe sticks-uri), sunt mai femeie acu decat inainte ca am si o minunatie de buburuza.
si ca sa inchei apoteotic, azi a halit primele 3 lingurite de cereale, pe care le-a indesat cu toate degetele, sa fie sigura ca nu rateaza nimic. succes absolut, sper sa o tinem tot asa!!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Mayane spune:
Deci sa-l parasc pe Darius cat e de parsiv! Isi suge degetul mare. Il prind. Scoate degetul din gura si imi zambeste ingereste. Dupa care baga in gura o jucarie, si pe sub jucarie si degetul. Si se uita la mine cu niste ochi senini de parca ar zice "tu crezi ce vezi sau ce spun eu?" Si dupa 5 minute iar il cert "ma, scoate degetul din gura!" si povestea se repeta.
A primit cadou de 5 luni un "animal"... n-am reusit sa identific specia... Are fata ca de girafa, urechi, cornite... dar si o creasta ... Are doua picioare sus, o coada si trei apendice ciudate pe o parte. Daca erau 2, ziceam ca-s picioare "stilizate"... Daca erau 4, ziceam ca-i vaca si alea sunt tatele... Dar 3? Trebuie sa pun o poza, poate ma ajutati la identificare
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
adryiii spune:
Merci Mirela. E interesant ce mi-ai aratat tu acolo, dar din cate am citit spatarul nu e reglabil. Noi avem un scaun ce se prinde de masa, de la iglesina dar tot din motivele astea nu-l folosesc inca (spatar reglabil).
Tocmai a facut un kk puturosssssssssssssss
Lorich spune:
Ca tot imi spune ieri o amica, ca a sunat-o pe ea comandantul de la politie, nu stiu ce comandant, sa-i spuna ca se fura copii, de fapt nu pe ea, ci pe sotul ei...un articol f interesant.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9313183-politia-capitalei-zvonurile-privind-cazuri-copii-rapiti-pentru-trafic-organe-sunt-false.htm
mare e gradina!!
missmj spune:
Buna fetelor !
Mi-a trecut starea de kk,mereu imi trece cand intra sotul in liber...e atat de frumos...stam toata ziua toti 3, seara dupa ce il adormim pe pitic, ne uitam la filme sau pur si simplu vorbim ore in sir.
ziki-bomboniki (ce imi place cum suna) daca citeste cineva ce scrii tu aici, isi imagineaza cine stie ce balena ! Esti frumoasa, inteligenta si ai 2 copchii minunati, ce vrei mai mult de atat de la viata ? ah, da, si in curand te muti in Canada !! Totul minunat, mai ai cateva kg de dat jos, asa pentru sufletul tau...si o sa le dai, daca iti pui ambitia. intr-adevar e greu, cu 2 copii, o perioada cu bugetul limitat, ti-e lene sa te apuci de sport acasa...stiu cum e. eu am noroc ca il las pe andrei , ba pe la mama, ba pe la socrela.Pentru dat kg jos iti recomand aerobicul, zumba e pe primul loc la mine, ma duc de placere si mai si slabesc . inainte imi faceam abonament la fitness si calcam de 2 ori pe luna. acum nu mai imi ajung 10 sedinte pe luna. Nu poti nicicum sa te duci la o sala cu aerobic ?sa lasi copchiii cu sotul seara, sau cu altcineva ? sa stii ca e bine si pentru creieras...sa mai faci ceva pentru tine, te relaxeaza, iti da energie. Si, cum zic si fetele, pune mana si cumpara-ti niste haine noi, sa vezi ce bine o sa te simti. hai iesi din butoi ca nu rezolvi nimic asa
doloress multumesc...nu mi-am dat seama...nu am mancat mult avocado la viata mea...o sa il incerc inainte.
catalina of doamne, multa sanatate !!!
gabiu bafta cu lapticul !
tunde sa stii ca am intrebat dr ca sa fiu sigura si mi-a zis ca sportul nu afecteaza lactatia, si la zumba nu depui foarte mult efort, e chiar funny. Tare haios a fost Mario al tau...doamne ce pot scoate copiii astia pe gurita . Bai nene, dar ce e pe capul vostru acolo...hoti, viermi, gandaci, ntz ntz ntz ! Nu e de glumit cu niciunul dintre ei, dar mare grija cu gandacii sa nu vina vreunul viu sa isi faca cuib pe la voi. yuuuk
mayane chiar sunt curioasa sa vad poza cu animalutul ala ciudat
roxx,foxy -ici la bebei, da nu se agraveze racelile.
Ce mai vroiam sa zic....
Aaaaa daca aveti chef de un film...uitati-va la Source Code, l-am vazut aseara, e interesant !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Lorich spune:
ziki ai ajuns bomboniki hihihi..suna mai bine asa!!
Mai, FRAGRANT, te iubesc pt melodia aia pt ZIKI !!! (tu ai pus-o, nu?) O ador pe Alanis Morissette, e geniala, iar melodia...m-am regasit in ea, cumva!! Misi!!!
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Ca tot imi spune ieri o amica, ca a sunat-o pe ea comandantul de la politie, nu stiu ce comandant, sa-i spuna ca se fura copii, de fapt nu pe ea, ci pe sotul ei...un articol f interesant. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9313183-politia-capitalei-zvonurile-privind-cazuri-copii-rapiti-pentru-trafic-organe-sunt-false.htm mare e gradina!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Mai nu stiu ce sa zic..sotul mi-a zis ca o colega i-a povestit ca in drum spre casa a vazut multa lume stransa si a cascat si ea gura pe acolo si a aflat ca era vorba de un copil gasit mort intr-o punga...avea organele scoase si era lasat in fata casei unde locuia...undeva prin zona ferentari. iar l-am intreb pe sot " mai esti sigur ca asa ti-a zis ?ca a fost ea acolo, sau si ea tot din auzite ? " cica aia asa i-a spus...oare sa nu aiba altceva de facut decat sa minta ?
Oricum...pe mine ma ingrozesc chestiile astea. Doamne fereste !!!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Lorich spune:
Carmen Doamen fereste! Eu oricum sunt cu ochii in 14, ca deh, e lacul langa noi, sunt caini vagabondi, sunt boschetari etc, darrr..m-am lamurit, era ciudata povestea cum toata lumea "auzea de la cineva" dar nu era la persoana I, in fine...copy paste povestea cu fetita care avea nevoie de sange AB IV negativ de la Alexandrescu.
cand am facut cursul ECDL am intelec ca pt o baza de date cu n emailuri se dau sume fff mari, ceva, mii de dalari, paote de aici o veni dreacu sa-i pieptene.