Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ziki, cu ruj am incercat si eu (mi trebuia amprenta pentru albumul bebelusului) dar a fost la limita imposibilului... Asa ca i-am facut poza si la talpa, si la palma
Bine, si cu poza a fost o aventura... Am avut noroc ca intr-o seara dormea cu palmele intinse, parca ar fi impins un zid invizibil

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

roxx, apropo de ce zici tu acolo... eu m-am gandit la altceva... ce-ar fi sa ne isterizam ca sunt rapiti copiii, ca sa uitam ca ne sunt furati banii de la gura copiilor, ca se mai anunta un val de concedieri la bugetari, sau un nou imprumut de la FMI, sau regionalizarea, sau ca s-a picat bacul pe rupte, pentru ca s-au gandit sa puna boii inaintea carului si intai penalizeaza si apoi educa...

Dar merge si varianta ta.

Oricum, pun pariu ca pana la sfarsitul anului mai gasesc si o pista noua in cazul Elodia.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fete dragi,
am intrat sa va urez un weekend minunat, o saptamana frumoasa si sa auzim numai de bine cand ma intorc

va pup pe toate, sigur o sa va duc dorul, si ma intorc peste aproximativ 10 zile

sa va distrati frumos, si sa aflu numai lucruri frumoase cand vin!

va pupacesc pe toate!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Bafta maine, ziki, si concediu placut. Asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ziki;drumuri bune!ai grija de familion..si du-te la alergat..ziceai ca vei merge!

Mai da n-am mancat fragute numai cateva bobite!V-am lasat si voua.
In schimb am mancat o tona de cirese negre din gradina bunicilor mei(Dzeu sa-i ierte)...amintiri din copilarie...m-au coplesit

Acusi fierbem supa de vita.

Roxx;poti baga niste retetema decalar woama cu steamer..azi a sosit

Somnic pufos!pupici..ma duc sa fac fund!..adica exercitii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Raysa felicitari pt dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata!!!!!!!

Fara cafea azi?:O Acu vine fata cu o tona ca deh e nevoie mare! Si prajiturele ca sa ne mai indulcim weekendul putin!

Antutza - iti inteleg perfect starea. Ce-ai descris tu acolo se intampla si la mine. Nu e de ajuns sa fiu in raza ei vizuala tre sa stau lipita de ea si sa ma joc cu ea. Mai mult nici la ta-su nu mai vrea. Daca ma vede si e la el in brate si o intoarce sa priveasca in alta parte si nu la mine, ii face gatul ca titirezul in toate directiile si urla cat o tin rarunchii. Si io sper ca e doar o faza si o sa ii treaca, dar pana atunci mai e mult si tre sa ma inarmez cu rabdare...fara tutun!

Ziki - drum bun si petreceri pe cinste.

Tunde - cirese negre zici?

Azi stam pe langa casa la ce caldura se anunta. Vedem mai pe seara daca avem loc pe afara de buhoare si ultraviolete.

Va pupez si va urez un weekend placut!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la noi ! Inca o noapte nu multe treziri...i-am dat si cu orajel d'ala pentru noapte, am zis ca poate e de la dinti...nimic, tot la 1.30 s-a trezit...zici ca are ceas.bine ca adoarme repede si trezirea finala e abia pe la 10...ca daca se mai trezea si la 6-7, eram paaaaaaa.
ziki sa aveti parte de o petrecere frumoasa si un concediu si mai si
anduta distractie placuta in excursie
mayane,roxx variantele voastre m-au pus pe ganduri...orice e posibil in tarisoara noastra draga !!
tunde sa stapanesti sanatoasa steamerul superwoamo !
La multe lunite bebelusilor Bogica si Anais Maria
Chiar daca nu ne-ai mai vizitat ..La multi ani adhnana

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

hola !

la ce 'liniste' e pe aici ... ori toata lumea e pe plaja , ori in parca ori 'topita' de soare .....

AC sa traiasca..altfel nu stiu cum am trece prin caldurile astea inchisi in cutiutele de bloc.

un pup MARE pt toate fetele si bbii.

ps: raportez prima noapte cu plans , frichineala si matzaiala. dinti nu se vad. ce o fi ?

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

chiar ca e liniste pe aici...unde sunteti pe caldurile astea ? si eu vreau sa ma plimb cu piciul, ma gandeam sa ma duc prin cora...ca afara e jale.
bebe doarme, eu ma plictisesc, desi am un morman de rufe de calcat...de fapt...aproape tot sifonierul e la rufele de calcat ! sunt o lenesa, jap jap !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput