Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Hop si EU!

Piscotel;trimit prin curierat o bucatoaie de slanina

Zumzu;pe blog la tine!

Mergem la casuta lui Buni la padure..strangem fragute..paaaaaaaaa
vin deseara

Alinushali ;pup iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

ziki, noi am fost plecati pe la 3 luni vreo 400 dus-intors si a spus si rox, la dus a fost dormiceoasa, la intors cantareata.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ziki, noi am facut pana acum toate calatoriile doar ziua, am avut si varianta 3 ore nani, papa, apoi alte 3 ore nani, dar am avut si drum cu urlet de voie si contorsionari in scoica

distractie placuta si tie la munte, madalina!

tunde, fragutele sunt la fel de alergene ca si capsunele si zmeura, nu manca fff multe (mai arunca si spre noi!)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am o teorie referitoare la toata treaba asta cu copiii rapiti. Ce ziceti, o fi posibil?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

M-am intalnit azi pt. prima oara cu antrenoru' . E negru si plin de muschi
Daca nici asta nu ma slabeste....
Cica incepem prin a masura stratul de grasime de prin diferite parti ale corpului. Mda, aia o sa fie o zi naspa. Dupa aia in functie de grasimi face el un plan de exercitii si p-orma incepem. Sper sa nu cedez dupa prima lectie.
Am facut si incercarile 2si 3 de autodive. A fost dezastru pe toata linia. Daca ia ceva de pe masa se stramba ingrozitor de parca numai ideea de a pune mana pe ceva umed il oripileaza. Daca totusi face greseala si duce la gura, se ingretzoseaza si se face ca vomita. Si se cutremura de scarba....doamne ce copil am si io...
Daca ii dau cu lingurita manaca de n-are treaba. Of, oare chiar n-o sa vrea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Roxx, da! Da domle, acuma are sens.
V-am zis ca sunt bancuri, numai ca era destul de agresiv pt. un simplu spam, chiar ma intrebam daca n-o fi mai mult de atat, poate chiar o afacere.
Interesant fenomenul in sine. In olanda n-ar fi luat atata amploare. Aici oamenii ar fi transmis informatia cam asa: "am citit pe mail ca...." ceea ce inseamna ca mesajul n-o sa ajunga prea departe. In schimb in ro se transmite cu "mi-a zis sotul/verisoara/o prietena" sau chiar "am vazut cu ochii mei cum pandea ambulanta dupa colt". Stiti de ce? Pentru ca traim dupa cum vedem la televizor, stilul "breaking news", "socant, nemaipomenit, in direct si in reluare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Da da da Tunde...sa-ti trimit adresa?:))))

Maimutika - bine zis...sa mai arunce si-n noi cu niste fragute din alea ca prea le mananca pe toate...rusinicaaaaa....vrem si noi sa ne facem mari:)))))))))

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

am felicitat-o pe adryii pt dintisor din greaseala...cine stie

felicitari pt alinush

simo spor la smotruit.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

poate stii tu ceva....eu inca nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare! N-am scris de multa vreme, desi v-am citit tot timpul...am mai ratat eu unele pagini, dar cred ca am surprins esentialul.
Felicitari buburuzelor crestinate si cuplurilor cununate!
Sanatate mamicilor bolnavioare!
Felicitari iepurasilor!
Felicitari licentiatelor!!

Deocamdata atat imi amintesc... Nu am intrat pentru ca... pentru ca Nu stiu ce sa va zic. Ultima data am scris depre iesirea mea isterica (cand am urlat la Miru ) dupa care mi-am dat seama ca... asta sunt eu. Nu isterica, dar mai fara rabdare. Am simtit nevoia sa stau departe pentru ca ma simteam ca un dinozaur in mall. Pentru voi a nu fi o mama perfecta inseamna sa oftati cand va trezeste buburuza a 10-a oara. Pentru mine inseamna sa injur ca un birjar pana ajung la patut si pe drumul inapoi pana la patul meu. Sunt mama cea mai potrivita pentru fetita mea, stiu, dar recunoscandu-mi defectele, uneori simt nevoia sa ma detasez de.. perfectiune si sa imi savurez nimicnicia de una singura!
Imi sunteti dragi toate, sa stiti, de asta am si continuat sa va citesc!
Intre timp, luptand cu mine si non-rabdarea mea, trebuia sa mai fiu pusa la incercare: probabil a inceput la Miru anxietatea de separare. Deci nu ma pot dezlipi de langa ea decat daca doarme. Altfel... nu e de ajuns sa ma vada in raza ei vizuala, trebuie sa stau langa ea. E greu.
Se trezeste la 5.59 (nu glumesc) ca un ceas. Si daca se culca la 21 si daca se culca la 24. Nu mai adoarme pana la 9 cand mie imi curge deja cafeaua prin vene.
Cam atat...
Maine mergem in excursie. Mi-e groaza cu Miru, data trecuta a fost mega cuminte. Acum... se plictiseste in cosulet, se plictiseste sa stea asa, trebuie mereu sa ai mana pe ea, sa te joci cu ea...
Fumez mai mult de o vreme, e clar, nu? Rabdare si...tutun.
Ziki, arati minunat, dar te inteleg daca tu nu te simti bine. Lasa, alea-s doar niste kilograme, nu-i ceva iremediabil. Rabdare si ambitie. Fara tutun
Am scris acest mesaj lasand-o sa maraie, altfel n-as fi apucat. Dar acum deja urla. Ma duc la ea.
Va pup!! Tare tare dragi imi sunteti!
Revin saptamana viitoare, sper sa reusesc sa formulez 3 fraze.

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

O secunda s-a mai linistit.
Am facut drumuri lungi cu Miruna: Cluj-Valcea. A fost super ok. Atunci. Acum... cine sa mai stie. Vedem in concediu.
Diversificarea: noi nu mergem pe autodiversificare dar sa stiti ca n-am nicio explicatie pentru alegere. Mergem pe clasica lingurita. Adora cerealele, morcovul, dovlecelul, cartoful dulce, banana si para. Uraste sfecla rosie si ardeiul gras rosu.

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput