Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am felicitat-o pe adryii pt dintisor din greaseala...cine stie

felicitari pt alinush

simo spor la smotruit.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LMA cu intarziere pt PATRICK de IRINUKA (pupam baiatul maaare!!!), MATEI ALEXANDRU de LCAZANGIU (unde esti mami?) si RADU ANDREI de DEEA_SAV!

LMA printeselor sarbatorite astazi: EVA MARIA si ALEXIA IOANA!

Am reventi din plimbarici cu Cata dormind, s-a trezit 1 minut, cat am luat-o din carucior si am mutat-o in patut si a adormit la loc...

LORI n-avem azi pe forum din lipsa de laptop. Fetele sunt bine, cu Robertel putin virusat din nou de la gradi.

ALINUSHALI, felicitari pt iepuras! Hehe, faza cu banutii nu o stiam...

WUDY, ce faceti mami, cum stati cu papa?

CARMEN; si eu vreau dovlecei pane cu usturoi, de cateva zile ma gandeasc, cred ca bag maine o tura...
Nu stiu ce mama puseului e, ca fii-mea cred ca are o luna de cand se trezeste si se tot trezeste... Daca doarme 3 ore legat e sarbatoare. Si eu sunt teleghidata noaptea. Dar tot traiesc cu speranta ca va dormi odata asa cum dormea inainte - minim 5-6 ore legate!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am tras un pui de somn toti 3, si acum suntem si mai ametiti ca la inceput...
am un SZ - care a fost cel mai lung drum pe care l-ati facut cu buburuzele voastre si cum s-a desfasurat?

noi urmeaza sa facem cam 650 km, si ne gandim sa plecam pe la 4 dimineata, sa castigam niste ore de somnic de-ale maimuticilor...

indata plecam spre coafor. am terminat tot ce mi-am propus mai putin aranjatul pt mine, dar am timp diseara

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

ZIKI, noi am fost la Sibiu cand Catalina avea 4 luni si jumatate. Am plecat la 7 dimineata. A dormit pana la Caciulata. Trezit, papat, nani la loc. La intoarcere a fost mai nasol, ne-am intors seara, era obosita si plictisita, nu a avut chef sa doarma decat putin la inceput si a miorlait destul de mult.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello!
Maimutzakis sunt pe aici. Imi tot pica net-ul de cateva zile, nu stiu ce l-a apunat.
Si eu bagajesc, plecam la munte. Am reusit sa il conving pe al meu sot sa mergem. Nu am gasit pe nimeni din gasca sa poata merge si domnu' se plictiseste doar cu noi . Bate pe spinare ce i-as da, sa ai unde merge (mai ales pe caldurile astea) si sa nu ai chef ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

ZIKI, ai PM

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ZIKI noi nu am mers decat 100 km, timp in care a dormit.
Drum bun si sa va crestinati frumos.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Roxx, pai suntem putin mai bine in sensul ca parca avem mai mult lapte decat zilele trecute
Bag ceai, spirulina (oups, pe-asta de pranz am uitat-o, acum o iau, de fapt iau cate 2 de 3 ori pe zi) si aseara am mancat ceapa ca am citit eu undeva ca ceapa face lapte . O fi ca si cu berea un mit, habar nu am
in maternitate imi spusese sa nu mananc ca schimb gustul laptelui dar a mancat Anais tzatzi fara nici o problema
bine problema cu laptele sau mai bine spus lipsa lui sigur este din vina mea, una ca sunt intr-un continuu stres si in al doilea rand eu nu mananc (adica ma trezesc la 6-7 seara ca am mancat un mar toata ziua) si daca nu mananc nu beau nici apa. Deci stau prost cu lichidele, in afara de ceaiul ala pt lactatie altceva nu prea beau
mai vedem, sper sa ne revenim ca altfel nu stiu cum o sa ne descurcam fara tzatzi

Astazi am papat si mar cu piersica, le-a devorat, ma bucur mult, sper s-o tina si sa manance si maine
Acum incercam cartoful dulce, sa vedem
facem pauza de dovlecel si morcov ca ieri nu a vrut deloc si o mai las sa-si revina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

ZIKI, noi am fost la Sibiu cand Catalina avea 4 luni si jumatate. Am plecat la 7 dimineata. A dormit pana la Caciulata. Trezit, papat, nani la loc. La intoarcere a fost mai nasol, ne-am intors seara, era obosita si plictisita, nu a avut chef sa doarma decat putin la inceput si a miorlait destul de mult.

_

Roxana

asa ma gandeam si eu, deja vedeam drumul de intors - va fi chin si jale, mai ales ca vom pleca de la racoare spre canicula...

multumesc !
si tu ai PM

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput