Mamici din Grecia (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna dragele mele
Multumesc mult dev urarile de insanatosire...am ajuns in BUC cald mizerie;miine fac analize si ma opereaza prima data vineri(daca sp accepta hirtiile mele ) sau luni
Alta runda peste 45 de zile de la aceasta a doua operatie
In rest nimic incerc sa umblu peste tot dar ROMANIA e celebra prin birocratismul ei...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Da Anouk, trebuie sa stau la magazin. Adevarul, ca si pe-aici sunt cam dusi puii de greci. Asa le e rasa:))) Pofta buna!!! Carmaw mult succes la operatie. Iti tinem pumnii si asteptam vesti bune. Asa e cu birocratia din Romania. Va pup duuulce de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, doamnelor!

Carmaw, sper ca ai trecut cu bine peste prima operatie si tinem pumnii sa fie totul bine pana la sfarsit.

Oana, cand iti revine barbatul pe meleaguri natale? Pupici Fanoulei!

Eu numar deja zilele pana ne intoarcem la casa noastra.. Maine ma duc sa-mi mai tai din par ca am deja migrene de la greutatea lui. Toata viata m-am chinuit sa mai scap de volum ca nu-i nici cret, nici drept.. e o claie deaaaaasa!

Va pup pe toate si pe toti!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Buna ziua, doamnelor!

Carmaw, sper ca ai trecut cu bine peste prima operatie si tinem pumnii sa fie totul bine pana la sfarsit.

Oana, cand iti revine barbatul pe meleaguri natale? Pupici Fanoulei!

Eu numar deja zilele pana ne intoarcem la casa noastra.. Maine ma duc sa-mi mai tai din par ca am deja migrene de la greutatea lui. Toata viata m-am chinuit sa mai scap de volum ca nu-i nici cret, nici drept.. e o claie deaaaaasa!

Va pup pe toate si pe toti!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare

Maine vine, sta pana pe la 5 si pleaca iar. Duminica seara ajunge si tatal meu.. Si al meu e la fel parul...si nu sta nici-un fel. Si nici clamele nu stau in el, aluneca:D Dar ce sa facem? supravetuim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna....dimineata ca e aproape 4.Eu abia am ajuns acasa

Am avut o sapt agitata cu muulta munca...maine adicca azi REPODimineata am programare la dentist dar dupaia planuiesc o zi relaxanta la mare,la soare...
Va pup pe toate si scuze ca nu va scriu fiecaruia dar pe cuvant ca nu sunt in stare
Somn usor si o noapte linistita sa aveti!!!

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna fetelor!
Un coucou si de la mine care sunt cu stomacul ghem (azi ma opereaza..la sp SF Ioan in BUC)
Va pup si va doresc o zi mai racoroasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Buna fetelor!
Un coucou si de la mine care sunt cu stomacul ghem (azi ma opereaza..la sp SF Ioan in BUC)
Va pup si va doresc o zi mai racoroasa

Operatie usoara si asteptam sa ne spui cum a mers!!!tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lukasnicolas

Buna....dimineata ca e aproape 4.Eu abia am ajuns acasa
Am avut o sapt agitata cu muulta munca...maine adicca azi REPODimineata am programare la dentist dar dupaia planuiesc o zi relaxanta la mare,la soare...
Va pup pe toate si scuze ca nu va scriu fiecaruia dar pe cuvant ca nu sunt in stare
Somn usor si o noapte linistita sa aveti!!!

Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Bafta la dentist si bai placute la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Carmaw, o sa fie bine!

Andreea, spor la pilit dintii si racoreala placuta in mare!

Oana, spor la pregatiri de plecare! Deci nu sunt singura care sufera cu parul.. Nici eu nu-mi gasesc nici clame, nici elastice.. toate sunt prea firave pentru blana mea. Cred ca imi trebuie elastic d-ala de la bunjee jumping..

Maine am si eu zi libera, deci dimineata la 9.30 cel tarziu suntem in valuri.

O zi buna va doresc!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Carmaw, o sa fie bine!

Andreea, spor la pilit dintii si racoreala placuta in mare!

Oana, spor la pregatiri de plecare! Deci nu sunt singura care sufera cu parul.. Nici eu nu-mi gasesc nici clame, nici elastice.. toate sunt prea firave pentru blana mea. Cred ca imi trebuie elastic d-ala de la bunjee jumping..

Maine am si eu zi libera, deci dimineata la 9.30 cel tarziu suntem in valuri.

O zi buna va doresc!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare

Multumim Anouk, da...am luat de la Jumbo 2 manunchiuri de clame si nu mai am niciuna:)))Eu il am si lung...l-am avut pana la mijloc, dar l-am taiat si acum e..cu vre-o 10 cm mai scurt...chin si cu parul asta...dar si cand ma prinde Fanu...mi-l smulge tot.

Mergi la inceput