Mamici din Grecia (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Sanatate multa, Carmaw!!

Multumesc mult Anouk ule!
Care albanezi urla in cap ...stai alaturi de ei?
Pupici pt toate fetele mari si mici...a si sa nu uitam nazdravanii...
Miine plec ajung in Otopeni la ora 18 sa vedem cum gasesc taxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Hai ca incerc sa scriu 2 vorbe pana nu ma intrerupe cineva..

In primul rand, la multi ani, Larisa! Nu stiam ca e ziua ta pentru ca nu pe listuta. Oricum numai bine iti doresc din suflet si sa te bucure in fiecare zi cele 2 minuni ale tale!

Esthera, in primul rand la multi ani nepotelului tau si sa fie super norocos! Ma bucur ca ai depasit problemele si ai revenit in forta! Cat despre nunta de poveste pe care nu o vrea "DJ"-ul.. Lasa ca nu-ti sta tie fericirea intr-o rochie alba. E drept ca multe femei asteapta cu mare drag momentele astea (eu nu sunt una dintre ele ), dar atata timp cat sunteti amandoi impacati cu ideea unei nunti simple.. go for it!
Si ia-ti masina cat mai repede! Eu n-am condus imediat dupa ce mi-am luat carnetul si dup-aia ma apucase frica. Poate nu-i cazul la tine, dar daca aveti posibilitatea, baga-te la volan. Si mai ales e important sa conduci singura, sa nu streseze nimeni cu indicatii.
Si nu in ultimul rand.. succes la proiectul "bebe"!

Alex, intri pe ultima suta de metri cu nunta, cu pregatirile. Tin pumnii sa mearga toate struna si sa fii cea mai frumoasa mireasa cu cel mai frumos mire si cu cea mai frumoasa domnisorica de onoare.
Te-ai facut neagra asa cum iti doreai?

Andreea, foarte simpatic (ca de obicei) Lukas cu baitele lui! Se mai racoreste, dragul de el. Stie ca o sa mergeti in vacanta? Asteapta cu nerabdare sau nu prea realizeaza?
Asteptam poze, sa stii..

Oana, bravo ca te-ai descurcat si pleci iar in romania! Crezi ca Fanu o sa fie la fel de linistita in masina ca data trecuta? Parca s-a facut mai nazdravana de atunci. Cat timp o sa stai acum?

Carmaw, sper din suflet sa-ti rezolvi problemele de sanatate si sa treaca muuuuuult timp (daca nu chiar o vesnicie) pana te mai "defectezi" iar Sa ne dai de veste din Romanica sa stim ca esti bine. Mergi singura sau vine si sotiorul tau?

Theo, ce surpriza placuta.. Am crezut ca ne-ai parasit de tot. Pupam pe Stelios cel atomic ca ne-a fost dor de el. Si pe nepotel!
Deci ati inceput deja cu vanataile si cazaturile.. La cat mai putine! Si gelozeste deja.. Gata, a disparut bebe Stelios cel linistit, bun venit barbatelul Stelios cu personalitate! Nici Nicolas sa stii ca nu zice mama decat cand i-e foame (aluzie la tzatza).
Dintii ti i-ai reparat sau ai mai mult de pilit la ei?
Si ceea ce de fapt trebuia sa zic in primul rand.. ce ma bucur ca veniti pe aici!!!!! Mai ales ca o sa fie in septembrie cand nu prea e de munca la hotel, nu e asa aglomerat, vremea (de obicei) e super si apa calda.
Nu m-am uitat inca la pozele de pe mailul comun, dar ma uit si revin cu comentarii

Moro, pe unde mai esti? Hai mai intra nitel.. please..

De noi ce sa va mai zic.. stam la soacra-mea, avem o casa de albanezi chiar vis-a-vis si cred ca stau 30 de oameni in 2 camere. Urla aia de dimineata pana seara ca altfel nu stiu sa comunice. Si pocnesc poarta de-ti zdrangane mintea.
Nicolas a transformat toata casa in terenul lui de joaca, nu sta locului NICI O SECUNDA si cand ti-e lumea mai draga urla pe la usa sa-l scoatem afara
Am fost ieri la o nunta.. ma rog, am incercat sa mergem.. Tentativa esuata. A trebuit sa plecam dupa 40 de minute ca Nicolas demola toate decoratiunile. Cum sa va zic, nu o face asa, distructiv. pur si simplu e curios sa vada lucrurile de aproape, sa atinga, sa traga. A tras de toate lampioanele cu lumanare, a cules toate scrumierele (curate) de pe mese, a incercat de n-spe ori sa arunce pietrele decorative de pe terasa(abia am reusit sa evit cateva capete sparte ale persoanelor care treceau pe sub terasa). aaa si fixatie mare cu treptele. Si erau multe, fir-ar sa fie! Si becurile. Si cablurile Si.. Si..
Si este foarte constient ca dimineata plec de acasa si se agata de mine si nu vrea decat in brate la mine. M-a naucit. Mi se rupe sufletul de el, dar numar zilele pana se termina sezonul. Naiba sa-i ia de bani..
De vorbit zice doar "mama" in caz de dorinta aprinsa de tzatza, "mam" cand i-e foame, "kei" la lumini sau cand ceva frige si face ca toate animalele din posesie. E mult? E putin? Ce conteaza?..
I-au ramas mici toti pantofii, multe din haine.. o sa-l masor cat de curand de curiozitate.
Si baleste intr-una!!! Cred ca ii iese si vreo masea din spate..
Eu sunt intr-o slabire continua. E prima data in viata mea cand mi-e frica sa ma cantaresc. Sigur am ajuns sub 53 kg. Nu arat anorexica, dar stiu sigur ca am mai slabit si nu stiu cum sa ma opresc.
Ma bucur enorm ca e sora-mea cu mine si deja ma gandesc cu groaza cand o sa plece.. Cred ca vin in vizita pe la fiecare din voi sa-mi mai treaca dorul..

Hai ca am scris un roman, dar nu stiu cand mai am energie sa mai scriu. Va pupicesc pe toate si pe toti si ma duc sa-l culeg pe Nicolas ca l-a adus sora-mea sa se joace nitel pe la hotel.

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Anoukule linisteste te ca atunci cind se termina sezonul va iau la mine...o sa luati la kile....
Larisa la multi ani!
Eu plec singura am biletul de revenire pe 24 sept...asta dupa ce am pierdut un bilet
Deci trebuie sa termin cu problemele de sanatate si sa gasesc chiriasi
sa renovez apartul de linga stadionul National in Buc...multe!
pupici la toata lumea mare si micuta!!

Mergi la inceput

Theo, ai MP

Drum bun, Carmaw, si sa-ti rezolvi toate problemele cat mai usor!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Carmaw drum bun si sa-ti mearga toate cum iti doresti!!! Anouk, ce sa zic, sper sa fie cuminte. Vad ca de fiecare data cand mergem la ta-su, si facem mai mult de 45 de min, ca e aglomerat, sta foarte cumintica. Ii pun biberonul de apa in mana, sa nu ii fie sete, ca de, suntem fete mari, bem singure... si o morfoleste pana la ta-su.Data trecuta a luat mingia in brate si nu a lasat-o pana am ajuns. Adormise cu ea in brate. Si e mai mare mingia ca ea. Te invidiez ca ai slabit atat de mult!!! Vreau si eu. Cam atat. Va pupacim muuult si duuulce!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

seara buna fetelor,ce mai afceti voi?

estherala multi anisori nepotelului tau,sa creasca mare si cuminte.estherameu am crezut ca tu vrei sa porti rochie de mireasa deaia am zis ca ar fi pacat s anu porti(dar eu tot zic sa porti rochita alba,ca e de mireasa ,ca e seara,de zi,de ce oo fi dar alba),eu va doresc multa fericire si sa iubiti multt!!
theo:si fimea adora cumparaturile de orice fel,dar daca luam hainute si mai bine.ei de acum sa te tii,ca incep vanataile,cazaturile si toate cele,dar se face el mare si trec si astea
anouk3:ei bv tie ca slabesti,vreau si eu dar deja nu mai agit ca o iau razna,poate mi-l dai cateva zile pe nick sa nu mai vait atata.noi pe 5-6 aug,adika sapt viitoare plecam in taraeu iti doresc multa forta sa suporti si albanezi,sa rezisti si la munca si pt nick
carmaw,ioanoula,drum bun catre romanica sa va rezolvati toate problemele
asa,despre noi ce sa va zic,fimea s-a facut tare capoasa,trebuie sa ma tip la ea ca sa priceapa anumite chestii,de fapt mi-am dat seama ca uneori vrea mai multa atentie,vrea sa ne jucam cu bebei,atunci e tare bucuroasa si ascultatoare.eu deja numai adorm decat pe la 1-2 noaptea,am o mie de ganduri,ba ca nu-mi gasesc rochioe,ba ca nu va sta bya cumintica sau nu va dormi la pranz in ziua nunti si va fi maraita apoi,ba ca ma vor enerva neamurile(ca ele altceva oricum nu stiu).ba ca nu-mi va sta coafiura ee si lista poate continua ....idei de-ale mele.la noi in seara asta a inceput bazarul tine pana duminica,maine trag si eu o tura,sa vad ce si cum.la plaja cred ca pe miercuri ne ducem,deja suntem negre,dar nu prea avem ce face pe acasa asa ca ne vautam ocupatie.azi am gatit un pui pe doza de bere,a iesit bun,maine nu stiu ce sa mai fac ca nu am chef de bucatareli pe caldurile astea.noapte buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Buna dimineata la mamici si la pui mici!

Azi e ziua lui Davidenco (ultimul nepot la numar)....implineste 2 anisori! Sa-mi traiasca strengarul si sa traiasca si sufletelele voastre!

In general basmele incep cu "A fost odata ca niciodata,,,bla,bla,bla...un print si-o printesa",nu?...si se termina (acelasi basm) cu si-au facut o nunta ca-n povesti care a durat 3 zile si 3 nopti"....
In basmul meu, povestea pusa pe un disc de vinil este sustinuta la platane de un DJ!
...si deoarece D.J-ul este unul modern la ultima parte de poveste a inceput sa scartaie vinilul (wow...ce imaginatie am,nu?)si a spus "no way"!!!!
Intelegeti???

Oana mea draga tu chiar ai fost o Ileana Cosanzeana (chit ca parul nu-l ai blond). Am vazut pozele si mi-ai placut...dar vezi eu nu vreau sa fiu o Ileana!
Mamitza Alex sa ai parte de o nunta superba si sa-ti gasesti rochia potrivita pentru acest moment...dar vezi tu indiferent daca este infoiata sa nu...nu ma dau in vant dupa rochiile de mireasa!!
Iubita mea Theo cred ca ti-am raspuns mai sus la intrebarea de ce nu vreau!

Sa nu ma intelegi gresit...cum ca n-as fi romantica, visatoare,etc!!
...numai ca acum nu-mi doresc! De fapt niciodata nu mi-a dorit asta!
Se zice ca de mici fetitele viseaza sa fie mirese candva!!! Ok..inteleg asta numai ca eu nu mi-am dorit niciodata asa ceva! Nu stiu de ce!!! Nu sunt traumatizata, n-am fost parasita in fata altarului sau alte chestii care sa-mi imprime un "no way"!
Numai ca, acum, nu asta-mi doresc!
Poate ca mai tarziu am sa vreau...si-atunci am sa va anunt!...si n-o sa fie numai asta! O sa fiti si domnisoarele mele!!...HEEEEeee...

Andreea frumos rau Luca al tau! Am vazut pozele cu el dwe pe picasaweb!!!...iar fiecare comentariu...bestial!!! Chiar ai spus in cuvinte expresia fiecarei fotografii! Bravo!...mi-a placut!
Am vazut si pozele cu Fanu...o dulceata! imi vine s-o pup cand o vad in poze!
Stelios a depasit faza de bebelus...e ditamai flacaul!!! Dulce, dulce..
Vreau sa mai vad poze cu atomicul Nick!!!...se-aude Anouk???...mi-e dor de tine!!!!...si de tine MoRo K!!!

PS: Am uitat sa mentionez ca D.J-ul din povestea mea....este grecul meu!!!

O duminica de vis!

Imi cer scuze, am trecut peste mesajul tau si nu l-am vazut decat acum. Multumesc pentru compliment. Si eu o pup pe Fanulik mea tot timpul.Am albit-o saraca. Acum cu rochia, fiecare le stie pe ale lui....Oricum vei fi o mireasa frumoasa, orice vei purta! Sa-ti traiasca si nepotelul, si sa creasca maaare si frumos, sa innebuneasca toate fetele!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

seara buna fetelor,ce mai afceti voi?
estherala multi anisori nepotelului tau,sa creasca mare si cuminte.estherameu am crezut ca tu vrei sa porti rochie de mireasa deaia am zis ca ar fi pacat s anu porti(dar eu tot zic sa porti rochita alba,ca e de mireasa ,ca e seara,de zi,de ce oo fi dar alba),eu va doresc multa fericire si sa iubiti multt!!
theo:si fimea adora cumparaturile de orice fel,dar daca luam hainute si mai bine.ei de acum sa te tii,ca incep vanataile,cazaturile si toate cele,dar se face el mare si trec si astea
anouk3:ei bv tie ca slabesti,vreau si eu dar deja nu mai agit ca o iau razna,poate mi-l dai cateva zile pe nick sa nu mai vait atata.noi pe 5-6 aug,adika sapt viitoare plecam in taraeu iti doresc multa forta sa suporti si albanezi,sa rezisti si la munca si pt nick
carmaw,ioanoula,drum bun catre romanica sa va rezolvati toate problemele
asa,despre noi ce sa va zic,fimea s-a facut tare capoasa,trebuie sa ma tip la ea ca sa priceapa anumite chestii,de fapt mi-am dat seama ca uneori vrea mai multa atentie,vrea sa ne jucam cu bebei,atunci e tare bucuroasa si ascultatoare.eu deja numai adorm decat pe la 1-2 noaptea,am o mie de ganduri,ba ca nu-mi gasesc rochioe,ba ca nu va sta bya cumintica sau nu va dormi la pranz in ziua nunti si va fi maraita apoi,ba ca ma vor enerva neamurile(ca ele altceva oricum nu stiu).ba ca nu-mi va sta coafiura ee si lista poate continua ....idei de-ale mele.la noi in seara asta a inceput bazarul tine pana duminica,maine trag si eu o tura,sa vad ce si cum.la plaja cred ca pe miercuri ne ducem,deja suntem negre,dar nu prea avem ce face pe acasa asa ca ne vautam ocupatie.azi am gatit un pui pe doza de bere,a iesit bun,maine nu stiu ce sa mai fac ca nu am chef de bucatareli pe caldurile astea.noapte buna tuturor!!!

Maria-Bianca.3.09.2008

Fiecare mireasa asa e inaintea nuntii, dar vor trece toate, si fata ta va fi asa de fermecata de tine mireasa, ca nu se va deslipii de tine. Ii iei si ei rochita alba? Si rochia o sa ti-o gasesti. Eu am vazut rochia mea, care mi-a placut enorm apoi am umblat tot orasul ca nu i-a placut surorii mele... dar m-am intors inapoi, si cand am probat-o...Am zis, asta e. O sa fii superba, si o sa ai o nunta perfecta, asa ca nu-ti mai face griji. A! mergem in tara doar pentru distractie, nu avem nimic de rezolvat.pupici dulci!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!!! Ati abandonat toate site-ul? Eu sunt cu printesa mea, care demoleaza tot, si am intrat sa vad ce mai e nou pe la voi....Cred ca sunt singura care sta acasa. restul cred ca va scaldati in marile greciei...Esthera si mamitza Alex se pregatesc de nunta...Carmaw respira aer de Romania, Anouk cu hotelul ei plin de turisti si vedete, Moro lucreaza la a doua liniuta, Theo cu nazdravanul ei si cu nepotelul...Scuzati, dar asa m-am plictisit...pe-aici e pustiu... toti sunt inarmati cu prosoape,colace,umbrele, se pregatesc sa plece la plaja.Va pupacim duuulce de tot!!!!

Mergi la inceput

Hai ca nu esti chiar singura, Oana.. Mai bantui si eu nitel, doar ca nu prea am vreme de stat.
Tu de ce nu mergi la plaja? Trebuie sa stai la magazin? pe aici e super vreme de plaja: soare si vanticel.
Alex, draguta mea, nu-ti mai fa atatea griji cu nunta ca toate o sa fie bine. Doar te mariti, e normal sa ai emotii. Abia astept sa vad poze cu tine miresica!

Pe aici e plin hotelul, a fost si Tatiana Stefanidou, dar n-am vazut-o. L-am vazut doar pe barbatu-su. Si e plin clubul de pui de greci retardati. Vai, sper sa am putere si rabdare sa nu devina si Nicolas asa tembel.

Va pupic. Ma duc sa-mi iau ceva de mancare ca lesin.
O zi superba sa aveti!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput