Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 5
anouk3 spune:
Saru' mana, Carmawle!
Ati fost la Zoidakis pana la urma? Parizienii cat de sus au avut nasul? Casa aia de-ai vazut-o ti-a placut?
pozici Nicolas cel Mare
Esthera2011 spune:
Voios salut la fete dragi!
Pup fetele...si incerc sa ma reintegrez in grup!...am lipsit ceva vreme si nu prea mai sunt la curent cu tot ce-ati facut!
...dar ca sa ma fac utila...incep cu Anouk...si draga mea termenul la asigurarile obligatorii pentru proprietati s-a amanat pana pe 6 august!
...cum sunt putin obosita..ma retrag la un pui mic...de somn!
O dupa amiaza cat mai placuta!
PS:...CE BINE E SA FI IARASI ACASA!
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Saru' mana, Carmawle! Ati fost la Zoidakis pana la urma? Parizienii cat de sus au avut nasul? Casa aia de-ai vazut-o ti-a placut? Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) pozici Nicolas cel Mare |
Anouku le
1 da am fost la zoidakis
2Parizienii nu au nasul pe sus sunt ff binen genul avuti distinsi cutreera lumea...si f la locul lor...toti ne am apreciat unul pe celalat
ça vas!
3 am vazut mai multe case nu stiu insa incotro seindreapta ELADA?Voi stiti??
4 Scriu pe fuga acum am sosit si binenteles ca si acum e ff cald 31 de grade afara si miine ma scol sa calc hante...facem mai intii o halta la LIDL apoi luam un calc de la reparat apoi mincam cu alessi poporului belgian...si apoi George la club daca mai are putere
Azi am fost invitatii la prinz enorm de multa mincare...nu mai pot
Va pup ,ne culcam G pune noua pagina pe site si daca ne lasa Choupy sa dormimprintem putin somn
Pupiceila toate fetele!
anouk3 spune:
Buna dimineata si o zi racoroasa sa aveti!
Intru pe fuga ca s-a cam umplut hotelul.
Esthera, multumesc de lamurire cu asigurarea pe casa. Ma bucur ca te simti acasa aici si ca toata alergatura din Ro a fost cu folos. Acum asteptam detalii: cum a fost examenul de soferie, cum te-a intampinat grecul, pe cand nunta..
Carmaw, nu stiu incotro se duce Grecia si daca as sti ti-as vinde si tie pontul. Probabil ca la naiba..
Distractie placuta cu oficialii! O sa te vad si la televizor?
Oana, cum va mai omorati timpul voi, fetele?
Theoooooooo, fataaaaaaaa.. ne-ai abandonat
Moro, tu cum mai esti? Ceva planuri de vacanta mai concrete?
Andreea, tu mai rezisti cu nuntile si botezurile sau numeri zilele pana la concediu? Lukas e bine?
Alex, voi cum mai stati cu pregatirile de nunta, de plecare? probabil ca mastile n-o sa apuc sa le fac pentru ca mi-s super ocupata, dar una pentru tine tot fac.
Va pupic cu drag si revin cand mai pot.
pozici Nicolas cel Mare
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Buna dimineata si o zi racoroasa sa aveti! Intru pe fuga ca s-a cam umplut hotelul. Esthera, multumesc de lamurire cu asigurarea pe casa. Ma bucur ca te simti acasa aici si ca toata alergatura din Ro a fost cu folos. Acum asteptam detalii: cum a fost examenul de soferie, cum te-a intampinat grecul, pe cand nunta.. Carmaw, nu stiu incotro se duce Grecia si daca as sti ti-as vinde si tie pontul. Probabil ca la naiba.. Distractie placuta cu oficialii! O sa te vad si la televizor? Oana, cum va mai omorati timpul voi, fetele? Theoooooooo, fataaaaaaaa.. ne-ai abandonat Moro, tu cum mai esti? Ceva planuri de vacanta mai concrete? Andreea, tu mai rezisti cu nuntile si botezurile sau numeri zilele pana la concediu? Lukas e bine? Alex, voi cum mai stati cu pregatirile de nunta, de plecare? probabil ca mastile n-o sa apuc sa le fac pentru ca mi-s super ocupata, dar una pentru tine tot fac. Va pupic cu drag si revin cand mai pot. Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) pozici Nicolas cel Mare |
Esthera, bine ai venit!!!! Anouka, noi am fost la Jumbo, apoi la Sprider si apoi 2 zile la mare...Fata mea se agata de toate alea..darama tot. la Jumbo. Dupa jucarii nebuna.I-am luat un catel care latra si merge..Sta numai cu el in brate. Pe 7 cred si sper sa plec in tara. Sunt in dubii. Sa vedem.
Carmaw, esti suuper ocupata. Pe caldurile astea..cred ca e o fericire...
Theo si noi te asteptam pe-aici.. si pe toate fetele care ne-au uitat!!! Va urez o zi cat mai racoroasa si va puuup mult detot!!
carmaw spune:
Grecoaicelor va pup acum " pemairacoare...." in fine e ceva mai suportabil
Asa cum am scris am revenit a fist un fastuos meze cu domnulXX am basadorul ....era grabit ,era prea cald nici eminenta sa nu mai putea
Deci in perspectiva un cincert cu o nana ca cinta PIAF si BREL acilea si un schimmb de articole pe netlinkuri etc etc samd!!!
Sunt atit de obosita ca nici nu pot dormi...
Nu mai poci......
Da voi sunteti infante ...nu faceti ca mine!!!!!
carmaw spune:
Deci am uitat sa spun ca toata lumea a fost'fara fite sau smecherii'
va pup frumoaselor!!!
lukasnicolas spune:
Salutare fetelor!!!
Iar trebuie sa imi cer scuze pt absenta dar credeti-ma ca sunt franta.Daca pana la venirea verii ajungeam acasa pe la 1-1;30 acum mai devreme de 2;30 nu intru in casa de multe ori si 3.Ar sta oamenii astia si ar dormi acolo pe scaun dar chiar e placut la racoarea din padure ,ca nici mie nu imi vine sa vin la cuptorul din casa.De multe ori intru si va citesc seara dar pe cuvant ca nu am curaj sa ma apuc de scris.Anouk multumesc de intrebare Lukas e bine se lupta si el saracu' cu toropeala asta.Ziua vine la mine si imi zice foarte autoritar'' mama Luka baie'' si nu scap de el de el pana nu il bag in cada.Si se duseaza el acolo vre-un sfert de ora si cand ma duc sa il scot isi aduce aminte ca trebuie sa spele si ratustele si are vreo 8.Si o ia pe fiecare in parte si o spala cu buretelul si apoi o clateste si toata treaba asta ii mai ia un sfert de oraSi cand se plictiseste ma striga ''mama gata papakia baie'' si dusurile astea se intampla de vreo 3-4 ori pe ziFetelor azi ne-am luat aparat de fotografiat deci sa va tineti o sa va plictisiti de noi dar mai dureaza sa invat sa le si pun pe picassa ca pt mine tehnologia...Va pupicesc pe toate de la mic la mare ca fug la naniPoze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!!!! Ce faceti? In sfarsit pot sa intru si eu! Cum stati cu caldura? noi ne-am topit. Am scris si ieri un mesaj, dar nu mi l-a publicat. Am fost azi la doctor, Fanu a luat numai 60 de grame,din cauza caldurii nu mananca...si se smiorcaie. Mai sunt si dintii, ieri mi s-a iritat toata, dar a zis doctora sa ii fac doar dusuri sa nu-i dau cu nimic. De 3 nopti nu am dormit si sunt... D-abia astept sa treaca astea 2 saptamani sa plec la mama[ro]. O sa fac in fiecare zi baita in Marea NeagraCam atat.....va pupic si cik de maine se racoreste...sa vedem!
carmaw spune:
luni plec in tara marti sunt la chirurg
Am cumparat bilet nou iposibil de sunat pt al schimba pe vechiul...
In rest prea cald;;;azi am fost cu parizienii sa mincam la ARGHIROPUOLI
Nu mai suport caldura asta?
Voi cum suportati??
Pupici