Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioannoula spune:
Fetelor, nici Fanu nu prea mananca. Doar froutokrema, iaurturi, si seara pireut... Trahanaua nu-i place de niciun fel. Sotul a lovit masina lui. Nu i-am dat voie sa plece cu a mea.A mea o am din tara, muncita de mine. A fost vina lui.Nu stiu daca era treaz sau baut. El stie ce face acolo. Noi suntem foarte linistite. Am fost la lidle, si am pus-o pe Fanu in carutul ala..si facea vum vum..si tipa..si se bucura, de se uitau toti dupa noi. Nu poti sa treci neobservat cu ea. Se uita toti dupa noi.
Lukasnikolas, i se poate intampla oricui asa o patanie.Nu te necajii..
Carmaw ai dreptate, din partea mea poate sa ramana acolo.
Anouk eu o tin mai mult de maini, ca suntem toata ziua la magazin.si in premergator o pun doar seara cand ii pregatesc mancarea pentru a doua zi.Nici nu are timp sa experimenteze mersul de-a busilea.
lukasnicolas spune:
Sal in miez de noapte!
Intru pe fuga sa iti spun Anouk ca s-a amanat proiectul ,,Skiathos'' al sotului.Nu au mai plecat si nici nu stiu daca mai pleaca asa ca mai amanam intalnireaPupam fetele ca mooor de somn dar nu pot sa dorm de calduraPoze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
anouk3 spune:
Andreea,
Chiar ma miram cine naiba construieste in plin sezon.. Nu-i nimic, deci trebuie sa vin eu sa vad caprioarele..
Alex, sper sa apuc sa pun vreo poza cu mastile, ca n-apuc sa fac nimic. Dupa munca, Nicolas ne tine pe toti in priza. Nu se mai intelege nimeni cu el. si pe langa asta, de ceva vreme si-a schimbat programul complet. Doarme pe la 11-12 noaptea si atunci pic si eu lata langa el.
O zi buna va doresc si cat se poate de racoroasa (ca pe mine deja curg transpiratiile).
pozici Nicolas cel Mare
carmaw spune:
Ouf si la mine bandaje ,prea cald ,prea multi tintari din aia invizibili care sar si te inteapa de zici ca te perforeaza cineva
...eu dorm cu aparat in priza ,cu lampa speciala si cu spray in musticarul agatat de tavan)
Barbata miu zice ca se gindeste le divort eu ma gindesc la parasit ELADA...Suntem care pe care...
Azi noapte nu a dormit nimeni a avut musique pina la ora 6
Simbata vine ZOIDAKIS (si o sa a duc si eu),trebuie sa ma incarc cu vitamine ca sa rezist.
Sa va mai spun si de praf????
Deci se intelege...sunt in paradis!
Ioannoula spune:
Carmaw si eu m-as intoarce in tara. Asa m-am plictisit de grecia asta, si de populatia ei..Maine e ziua lu asteropipan. Ii uram La multi ani, desii nu o cunostem. Pupici la toate fetele!!!!
anouk3 spune:
Vai, fetele, eu m-as cara si maine din Grecia.. Fac rezervarile?
Nasol, Carmaw, cu tantarii. Asa e barbatu-miu, toate ganganiile se duc la el. Pe mine sau pe Nicolas sar muuuult mai putin. Mai ales Nicolas are foarte rar cate o ciupitura, ceea ce ma bucura enorm.
By the way.. cine-i Zoidakis? Dupa nume, e clar de pe insula voastra.
Oana, e tare simpatica fatuca ta! Nu te plictisesti nici un moment. Tot vroiam sa te intreb: cum te descurci singura cu asta mica si cu magazinul?
Pe la noi s-au mai linistit oarecum apele.. a iesit si al treilea canin. Uffff.. Dar.... se scarpina deja la al patrulea!
Nu mai vrea deloc in carut, vrea sa intre prin toate curtile (toate babele sunt extaziate cand sta el pe la portile lor si "discuta", adica pasareasca lui, dar asa, cu gesticulatii si intonatie.
Sufera foarte tare de caldura, transpira din greu si i-au iesit un milion de bube care apar si dispar.
Eu ma gandesc cu disperare ca de miercuri o sa trebuiasca sa stam in oras pentru 2 saptamani (vin proprietarii si vor sa stea singuri) in apartamentul soacra-mii cu un dormitor, eu, barbatu-miu, sora-mea si Nicolas. Un deliciu!
Va pup ca deja am transpirat numai de la tastat.
si o zi dintre cele mai bune sa aveti!
pozici Nicolas cel Mare
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Vai, fetele, eu m-as cara si maine din Grecia.. Fac rezervarile? Nasol, Carmaw, cu tantarii. Asa e barbatu-miu, toate ganganiile se duc la el. Pe mine sau pe Nicolas sar muuuult mai putin. Mai ales Nicolas are foarte rar cate o ciupitura, ceea ce ma bucura enorm. By the way.. cine-i Zoidakis? Dupa nume, e clar de pe insula voastra. Oana, e tare simpatica fatuca ta! Nu te plictisesti nici un moment. Tot vroiam sa te intreb: cum te descurci singura cu asta mica si cu magazinul? Pe la noi s-au mai linistit oarecum apele.. a iesit si al treilea canin. Uffff.. Dar.... se scarpina deja la al patrulea! Nu mai vrea deloc in carut, vrea sa intre prin toate curtile (toate babele sunt extaziate cand sta el pe la portile lor si "discuta", adica pasareasca lui, dar asa, cu gesticulatii si intonatie. Sufera foarte tare de caldura, transpira din greu si i-au iesit un milion de bube care apar si dispar. Eu ma gandesc cu disperare ca de miercuri o sa trebuiasca sa stam in oras pentru 2 saptamani (vin proprietarii si vor sa stea singuri) in apartamentul soacra-mii cu un dormitor, eu, barbatu-miu, sora-mea si Nicolas. Un deliciu! Va pup ca deja am transpirat numai de la tastat. si o zi dintre cele mai bune sa aveti! Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) pozici Nicolas cel Mare |
Un scump Nick al tau.. Si pe noi ne opresc toate babele cand mergem spre casa, mai ales seara, eu ma grabesc sa ajung acasa sa-mi hranesc puiul si sa-i fac baie sa-i dau jos transpiratia..si ele au chef de barfa, si mie mi-e jena sa le spun ca ma grabesc. Iar fata mea le zambeste si le arata dintisorii..:D si chiuie, iar ele entuziasmate dau sa o ia in brate, si fata mea se pune pe plans... Numai mami poate sa o ia in brate. Nu mi-e greu cu magazinul si cu fata. Este cam cald inauntru si cam transpira. Am zis ca de maine iau premergatorul, ca nu vrea sa stea in carut. Cand vede un catel, sare din carut...sau daca o tin de manute, o ia la goana si ma alearga si chiuie...s-a facut o zapauca.Mor dupa ea. Va pupacesc si va doresc o dupa-amiaza racoroasa.
carmaw spune:
Fetelor pup pe toata
lumea
Nikos Zoidakis e cintaret din lyra are orchestra lui de behaitori ...cinta f ritmat ,toata lumea danseaza...e pe www.youtube
In rest e vorvota mare ...nici nu mi vine sa cred luni suntem invitati sa mincam la prinz cu consulul si ambasadorul Belgiei care vor sa i propuna ceva lui Georges...si intilnirea e in biroul primarului din Chania
Donc sa traim pina luni.
Deci azi la 18 ma mai duc sa vad o casa...asa in dorul lelii apoi somn caci pe la 11 seara mergem linga noi la taverna
Miine cred ca vom face cunostinta cu niste parisieni(sper sa nu fie cu nasul prea pe sus) care au o casa linga noi in satul NEO CHORIO
apoi probabil duminica ne vor zice la revedere fetele lui Jean Claude
M am mai si plimbat azi dimineata am transpirat zdravan...Cam astea
De mincare am avut niste cotlete cu cartofi si andive gratinate
Mai am fiert niste porumb,mai am si compot de corcoduse(primite) si cred ca demarez a doua cutie de inghetata de kiwii
Va pup frumosaselor !
ps am mai invitat pe cineva din Athena sa scrie aici dar nu o vad...asta e...
anouk3 spune:
Fetele, acum am aflat ca expira termenul pana la care poti sa-ti faci asugurare obligatorie pe casa in Ro. Oare poate sa-mi faca oricine asigurare? Si daca nu apuc sa-mi fac pana la sfarsitul lunii e problema mare?
Hai va pup ca eu mi-s la munca si am o copila tare smiorcaita.
pozici Nicolas cel Mare
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Fetele, acum am aflat ca expira termenul pana la care poti sa-ti faci asugurare obligatorie pe casa in Ro. Oare poate sa-mi faca oricine asigurare? Si daca nu apuc sa-mi fac pana la sfarsitul lunii e problema mare? Hai va pup ca eu mi-s la munca si am o copila tare smiorcaita. Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) pozici Nicolas cel Mare |
Stai calma...oricum fa ti la ASTRA o asigurare pt minim
Important e sa ti faci anul asta zic eu...si eu depasesc termenul !