Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 11
theophillina spune:
'Neata!
Va invit la o www.informatiazilei.ro/wp-content/uploads/2011/02/cafea-shutterstock.jpg" target="_blank">cafea, eu am baut una deja, ca fi-miu nu prea a dormit bine azi-noapte, s-a trezit pe la 4,30 mort de foame (desi mai bause un bibe pe la 11), si-acu' la 8 iara s-a trezit infometat, a mai dat gata un bibe.
Andreea, ai PM.
Va pup, o zi frumoasa sa aveti!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
theophillina spune:
Hello!
Haideti fetelor la o cafea tare si aromata, ce faceti, ma lasati sa vorbesc singura pe aici, tocmai acum cand mai am timp si eu sa scriu?
Va pup si va doresc un week-end placut!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
lukasnicolas spune:
Buna ziua!
Theo buna cafeaua,eu acum am baut-o ca suntem mai puturosi.Daca vrei vb si eu pt camera dar mai e timp .Ma bucur mult ca veniti si mai vb sa incerc sa fac si eu o jonglerie ca sa stam mai mult la barfePoze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,intru pe fuga sa va spun ca noi plecam deseara catre ro.soata tot cara la bagaje.va doresc tuturor o vara frumoasa,concedii placute!revin cu poze de la nunta si sept.pupici la mamici si la bebei!!!
lukasnicolas spune:
Alex drum bun in Ro si sa dea Dumnezeu sa ai parte de o nunta ca in povesti sa iti iasa toate asa cum iti doresti
Theo am uitat sa iti scriu de dimi ca ala e magazinul pe care l-ai gasit pe net(habar nu aveam ca au site)AM PUS POZICI NOI LA SEMNATURA SPER SA PUTETI SA LE VEDETIpozici
https://picasaweb.google.com/107414023172997185640
lukasnicolas spune:
https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
pozici
lukasnicolas spune:
pe unu din link-uri sper sa vedeti noile pozev-am zis ca nu ma pricep
pozici
theophillina spune:
'Neata!
Va invit la o cafea, ca eu sunt cam zombie, am avut aseara o masa in familie, in curte si pe la 1 s-a carat toata lumea, pana am strans toate alea s-a facut vreo 2, noroc ca fi-miu nu s-a mai trezit deloc, a dormit si el rupt de pe la vreo 10,30.
Mamitza_alex, sper ca ati ajuns cu bine in Ro si-acu' esti in probe de rochita.
Andreea, mi-am dat seama ca ala e magazinul. Si pozele nu le-am putut vedea, se vedea ceva doar pe link-ul pus in mesaj, insa sunt pozele vechi, albumele de prin mai, alea noi nu se vad, unde sunt? Uite cum faci, apesi pe o poza din noul album si pui link-ul de la poza aia si de-acolo ne uitam noi inainte/inapoi.
O duminica de vis sa aveti.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
anouk3 spune:
Ziua buna, dragele mele!
Scuzati ca n-am mai dat pe la voi, dar e super aglomerat la hotel, retardati la greu, ne-am mutat inapoi acasa si ne-a picat drobul de sare in cap: proprietarii vor sa vanda casa! Au zis ca de prin ianuarie incep sa o dea spre vanzare si e posibil sa treaca ceva vreme pana gasesc cumparator, dar noi nu ne putem culca pe-o ureche. Om vedea ce-om face ca bani sa construim nu avem momentan.
Alex, gata? Totu-i pregatit de nunta? In afara de rochite, evident. Abia astept sa va vad frumosi si albiciosi ! Cum plecati in tara, cu masina?
De ce nu-ti place sa stea soacra ta la tine acasa? Ti-o zapaceste? Greu cu relatia nora-soacra.. Si eu ma gandesc cateodata ce nora mi-o aduce Nicolas acasa peste ani si ani.. Probabil toate o sa aiba un cusur pentru mine Hai, fii barbata, zambeste ca te mariti, fato!
Drum bun si sa ne povestesti numai de bine!
Oana, imi pare rau ca n-am apucat sa-ti zic drum bun. Sper ca ai ajuns cu bine si va rasfatati si tu si pitica. Distractie placuta!
Moro, ce ma bucur ca ai mai dat si pe la noi. Bravo ca ti-ai aranjat vacanta. Este exact ce mi-as dori si eu, un stil mai rustic. Cred ca o sa va simtiti super si poate in linistea si aerul curat de acolo, ii faceti pofta si lui bebe sa vina . Iar cu soarele, cred ca nimeni nu prea ar trebui sa stea la soare sau macar cu crema cu factor foarte ridicat. Eu am mers la plaja exact cat sta si Nicolas, doar diminetile pana la 11.30 sau dupa amiezele dupa 18.30 si tot mi-au iesit o multime de alunite pe un san.
Floricelele ce-ti mai fac?
Andreea, iti multumesc pentru cuvintele frumoase legat de alaptare. Cred ca am fost doar norocoasa ca n-am avut evenimente nefericite (asa cum ai povestit tu de spital). Si mai am noroc ca nu ma trage de bluza sau mai stiu ce alte minuni.
M-am speriat asa de tare cand ai povestit de patania lui Lukas! Poate se invata minte si nu mai baga toate prostiile in nas, mai ales daca zici ca l-a durut. Tre' sa stau si eu cu ochii-n paishpe..
Theo, ma bucur tare mult ca o sa vii pe aici in septembrie!! Abia astept sa ne vedem.
Felicitari pentru dintosii acumulati de Stelios! La mai multi si la fara probleme! Nicolas n-a ajuns inca la marimea 23 (cred ca se apropie de 22), iar la haine.. habar n-am ca umbla mai mult in pielea goala Oricum foarte mult nu s-a mai inaltat. Si nici prea multe cuvinte coerente nu zice, dar de inteles intelege absolut tot.
Carmaw, tu cum mai esti, draguta mea? Te recuperezi usor?
Esthera, cum mai stai cu pregatirile? Ti-ai luat rochita, chiar si simpla?
O zi buna va doresc si revin dupa ce vad pozele Andreei.
PS. Mesajul asta il scriu de 3 zile!
pozici Nicolas cel Mare
anouk3 spune:
Nu pot sa vad pozele, Andreea! Linkul ma duce la un folder gol.. Poate nu-l ai facut public.
Cand se mai linistesc apele prin hotel, promit sa pun si eu niste poze.
Nicolas e super dulce si parca parca este mai usor cu el, desi tot nu doarme bine si e plin de personalitate. Danseaza inclusiv la soneria de la telefon, bea din pahar la cererea dumnealui (deja am renuntat la paharul cu cioc) si mai nou chiar din sticla, se face ca gateste (scoate oalele, cere sa i le pun pe aragaz, amesteca el cu polonicul in oala goala, scoate si capacul din dulap si iar cere sa i-l pun pe cratita), construieste ditamai turnurile din cuburi, isi ia samponul si se face ca se spala pe tot corpul (eventual si faianta daca are chef..), se catara pe masa, se rusineaza la greu cand ii vorbesc strainii (se baga intre picioarele mele si rade de-acolo)..
Si cate altele..
pozici Nicolas cel Mare