Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Esthera2011 ' Neata la fete! ...sau nu!...caci tare as mai trage un pui de somn! De cateva saptamani sunt "incatusata" Grace Hospital din Seattle...deci savurez din plin Grey's Anatomy. In rest aici este calm si liniste! Deocamdata Ieri a mers D.J-ul cu actele mele la primarie sa vada daca mai am nevoie de ceva! Vedeti de-aia iubesc eu Grecia....birocratia imi aduce aminte de romanica! ...si se intoarce D.J-ul meu bosumflat (eu eram in hiper market) si-mi spune ca as mai avea de nevoie de nu stiu ce incuvintare de la Ambasada din Atena!!!! ...l-am intrebat daca nu cumva cei de primarie au nevoie si de incuvintarea familiei mele si-agale, ca doar e vara, ne-am reintors la primarie!! O doamna vizibil nervoasa si obosita(mai tot timpul a stat cu capul in acte),plictisita probabil de oamnei care mai vor sa se casatoreasca, tot incerca sa-i explice D.J-ului ca nu sunt bune actele (cu gesticulariele de rigoare). Si mi-am adus aminte!!!! Brusc!!! Mi-am adus aminte de tatal meu care recurge la oaresce trucuri cand da peste o functinara asa de acra!!!! Asa ca mi-am "indulcit vocea"(mai mult decat natural) si am abordat-o direct in limba lui Shakspeare!!! ....si i-am spus ca o doamna atat de frumoasa ca ea, cu ochi atat de calzi si senini e pacat sa nu-i arate si celorlalti...cu mandrie!!!! Si??? He...he..he...a mers!!!! A ridicat ochii, m-a privit, a zambit (o castigasem)!!!...se uita iarasi prin acte,o abordez cu mai mult curaj si ai spun doamnei ca vin tocmai din romanica sa ma marit in Grecia...chit ca e criza!!!...rade zgomotos.....si... Gata!! Gata...adica actele sunt bune, ne-a dat o cerere s-o completam, sa platim o taxa, sa publicam anuntul in ziar....si sa ne intoarcem cu toate actele depuse intr-un dosar! Actele sunt pe bar, mai trecem pe langa ele, mai tragem cu coada ochiului...dar ne vedem linistiti de viata!!.... Asa ca draga mea Anouk am sa te anunt cand am sa trec oficial in randul doamnelor casatorite!!!! O mireasa adevarata...care este in cautare unei rochite perfecte este Mamitza Alex!!! Eu iti urez din suflet casa de piatra...multa, multa fericire, noroc si fie care toate visele sa devina realitate!!! ...inclusiv rochia de mireasa! Pupici si-o zi racoroasa! |
Noi nu am avut astfel de probleme, ca il cunosteau toate pe varul sotului meu, pe care il cheama la fel ca pe sotul meu. Varul lui e director pe nu stiu ce sectie, al spitalului de aici, si foarte bun doctor ortopedic. Oriunde se duce, zice ca e var primar cu ala si...gata. Si? cand scoateti actele? Noi iti uram "casa de piatra" si sa va dea Doamne-Doamne un bebe cat mai repede, ca stiu ca asta iti doresti.
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 fetelor,ajutati-ma ,va rog.vrem sa venim in Creta in concediu.dar avem un bebe de 1 an.si nu stiu daca hotele de 4 x,all incllusive au aici mancare pt copii asa mici.noua ne plac vacantele active,vrem sa vizitam,nu putem sta numai in complex,cum e in Turcia.cand am fost acolo am iesit si ne-am plimbat. multumesc |
Danny, eu lucrez la un hotel de 5 stele (chipurile..) din Skiathos unde meniul de copii este o combinatie de chicken nuggets, fish fingers si alte porcarii d-astea.. Deci nu le recomand unui copil de nici un an. Eventual poti sa ceri acolo paste simple cu sos rosu fara sare sau pireuri de legume fierte, chestii de genul asta, nu cred sa te refuze.
Vacanta placuta!
pozici Nicolas cel Mare
anouk3 spune:
Felicitari, Esthera, pentru victoria in fata acriturii!! Deci esti pe cale sa te faci doamna.. Tinem pumnii sa fie totul bine si sa ai daca nu o nunta ca-n povesti, macar o distractie pe cinste!
Oana, spor la pregatiri si tie (vad ca toate va pregatiti pentru cate ceva..). Te invidiez ca poti merge atat de des in Romania
Alex, chiar daca ai emotii, zic eu ca sunt emotii frumoase, o sa-ti gasesti si rochie, stai linistita. Iar Bya o sa fie super cumintica dupa ce o pamponezi si o parfumezi si o coafezi.. Ah, parca am si eu emotii.. Spor la curatenie si tie si o pup dulce pe Bya cea capoasa (mie asa-mi plac copiii, cu personalitate, cu opinie, nu blegosi ca mine )
O zi buna in continuare ca mie mi-o strica toti retardatii de prin hotel (asa ciudati n-am mai avut parca in nici un an..)
pozici Nicolas cel Mare
mamitza_alex spune:
salutare fetelor!!!ce faceti voi?haideti la un pahar de suc recee(eu as bea o bere cu lamaie).noi azi am fost la plaja,pe la 3 am revenit acasa,acum bya doarme,eu butonez de zor,caci altceva nu am ce face.sotul lucreaza undeva la vreo 100 de km si vine joi acasa,deci nici mancare nu mai fac,azi noapte am dormit iepureste,si la 8 dim eram drepti,am fost si la piata sa iau cateva fructe(tare harnica sunt),as avea ceva haine de calcat dar le ignor.a ajuns soacra mea in tara duminca si acum sa dus la mine acasa si la sunat pe sot ca nu stie sa dea drumul la centrala,iar soata zice sa o sun eu ca poate da si drumu la caldura(nu-mi place ca sta in casa mea)
esthera,ma bucur ca ai rezolat cu actele,e bine ca stii sa le aburesi ca eu nu am rabdare si ma enervez si urlumersi pt urari,impartim impresii in septanouk3,poi fimea are caracter nu gluma,ce-i zic sa nu faca,aia face,parca vrea sa testeze daca am dreptate sau nu,o iubesc,e viata mea dar uneori ,psihic vorbind simt ca nu mai pot,pt ca nu stiu cum sa o mai iau.(azi chiar mi-a zis o amica ca fimea nu pricepe de vorba buna,decat daca o iei oleaca de urechi,deci nu e numai impresia mea)putere de munca iti dorescioanoula,ei drum bun si tie,sa vezi ce se mai jeleste al tau cand plecifetelor,o zi buna va doresc si racoroasa
MoRo_K spune:
Buna fetelor ...iar am disparut ca magaru-n ceata da nu stiu ce patesc vara...prin septembrie cred ca-mi revin cand se racoreste si mai stau prin casa:D
Carmaw sa dea Domnul sa fie totl bine acum dp operatie si io stiu sper sa nu mai ai nevoie de inca una...cum merge recuperarea?
Esthera tare ma bucur pt voi...mi-aduc aminte cand am scos si noi actele...noi civila am facut-o in Ro si religioasa dp un an in Grecia...la amandoua am avut nevoie de un car de acte...si bravo ca tte descurci cu tantele ciufute din primarie...eu nu reusesc...de fiecare data zic ca sinceritatea e mai buna si evident ca ma insel...Deeeci sa dea Domnul sa fiti fericiti in 2 in 3 in cati vreti voi:D!
Mamitsa-Alex io iar uitai tu cauti rochie aici sau o vei aduce din Ro?sper sa gaseti ceea ce vrei....dc erai mai aproape eu inca o am p-a mea agatata-n cui....de la nunta:))
Anoukou ca tu ma intrebi pe unde mai umblu...nu prea mai umblu...doar la baitse la greu(la mine e baitsa dar nu bronzat ca n-am voie:( )si rezervat tot platit tot pt ardennes,belgia in toamna...hihi d-abia astept si fac recapitulare cu vreo 2 carticele la franceza mea de balta:)....am rezervat la un B&B la o ferma pare tare draguts si mi se pare mai primitor mai cald decat un hotel si ai avantajul ca intalnesti localnici mananci la mic-dejun produse de-acolo...si vrem dc avem timp s-o taiem si prin tarile din jur ca-i aproape granita
Ioannoula stii ce vedeam acum ca esti nascuta in aceeasi zi cu bunicu meu...care face anul asta 96 de ani....deci e zi cu noroc cu karma buna
Theo si Stelios:)
Ataticaaaa
Ioannoula spune:
Buna fetelor si de la noi. Noi ne pregatim de plecare maine noapte.... Si eu am de calcat ceva rufe, dar diseara...ca acum mi-e lene.
Moro...drum bun si sa va distrati la maxim. E zi cu noroc ziua de 15.Eu asa simt.Pupici
Anouk recuperez ca nu am fost 1 an in tara.... Cine stie cand ma mai duc....
Alex totul va fi bine, stiu eu, mi-a spus o pasarik...
Cam atat...va pup si va iubesc pe toate
lukasnicolas spune:
Buna ziua si de la noi!!
Carmaw sa dea DD sa treci cu bine peste a 2a operatie si sa te refaci cat mai repede.Alex sa ai parte de cea mai frumoasa nunta din lume sa iti iasa toate asa cum iti doresti si abia asteptam pozici cu voi.Te pup si nu te ingrijora o sa iasa toate asa cum trebuie.Oana drum bun in Ro si sa sti ca si eu sunt geloasa pai e bine asa?eu de 3 ani jumate de cand am venit nu am fost deloc in tara si tu numai pe drumuri staiEsti tare norocoasa ca te poti duce asa des sa ii vezi pe ai tai.Pupam pitica mica si te rog mai pune link-ul de pe hi5 daca ai mai pus poze noi cu pitica.Esthera m-ai amuzat teribil cu doamna acritura,bravo tie ca ai avut tact dar eu nu sunt in stare imi vine sa le omor.Casa de piatra iti urez si sa fie totul asa cum iti doresti!Te asteptam cu data nuntii si dupa aceea cu pozici(de data asta nu mai scapi)Anouk tu cum mai esti?munca si iar munca? ti-am zis vreodata cat te admir ca inca il alaptezi pe Nik?bravo tie ca ai avut rabdare si putere sa te tii pe baricade.Eu am alaptat pana la 8 luni si stiu cum e sa fii mereu cu fabricuta gata ,sa nu conteze ce ai tu de facut, sa fii acolo pt el cand ii e fomica dar mai ales cand vine ora de rasfat ca mai mult e rasfat la tzitzi decat fomica.Moro_k un concediu de vis iti doresc si sa petreceti clipe minunate!Theo pupam pitic mic cu personalitateSi acum putin despre noi.Iar a comis-o Luka..iar am ajuns la spital cu ceva in nas.Am simtit de vreo 2-3 sapt ca ii mirosea tare urat respiratia.Am zis ca e din gurita,l-am spalt mai bine pe dinti,m-am uitat dar nu are nici o carie nici un dintisor stricat.Am cautat pe net si printre alte o mie de motive ale respiratiei urat mirositoare zicea ca se poate sa fi bagat copilul ceva in nas si acum sa fie in descompunere si de aceea sa miroasa.Cum stiam ca avem antecedente m-am dus sa verific.El dormea si i-am inchis gurita si intradevar mirosul venea din nasuc.A doua zi am ajuns la doctor care ne-a trimis de urgenta la ORL si care a gasit o bucata de vata in nara stanga ff sus si care deja facuse puroi.Deci va dati seama de cand o avea in nas de ajunsese sa miroasadar pe cuvant ca nu am sesizat pt ca nu se vedea si el nu a zis nimic ca il derajeaza sau ca are buba.Asta e acum cred ca s-a lecuit pt ca procedura nu a fost deloc placuta si cand l-au spalat cu un furtunas pe nas a urlat ca din gura de sarpe.Acum avem acasa un spray cu apa de mare si trebuie sa il spal in nas de 3 ori pe zi si nu prea ii convineSper sa se fi lecuit de bagat prosti in nas!In rest astept si eu concediu dar acum a intrat alta colega in concediu si eu mai am de asteptatVa urez o zi buna!Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
theophillina spune:
Se vede ca ati plecat, care pe unde, e forumul gol. Eu v-am citit mai mereu, mai in diagonala, insa v-am citit, cu scrisu' stiti voi, mai greu...
Mamitza_alex, o sa fii cea mai frumoasa mireasa si Bya cea mai frumoasa "paranifaki", nu te mai stresa pentru nimic, bucura-te de ziua aceasta speciala, care e numai a voastra si ti-o vei aminti toata viata. De-abia astept sa vad pozici.
Anouk, te coplesira grecoteii de tot? Hai ca mai e putin si pleaca toti, si noi de-abia asteptam 15 aug sa plece toti de pe-aici ca e aglomeratie mare. Ta, na, na, venim!!!!! In seara asta ma ocup sa fac rezervarile, ca sotu' meu mi-a zis azi ca el e f obosit si tre' sa plecam in vacanta. Ei, de fapt, hotaraseram de mai demult, insa a trebuit sa vb si cu ai mei, mai vin si nasii nostri din Ro si na, acum au picat toate numai bine. Cel mai probabil venim in sapt 12-18 sept, de-abia astept. Si Stelios creste ca din apa, acum poarta haine de 18-24 luni sau 86/92, iar la picior poarta 23. Nick ce marimi poarta?
Ioannoula, drum bun in Ro si sa te bucuri cat mai mult de-ai tai si sa-ti incarci bateriile, ca are grija mereu grecul tau ciufut sa ti le descarce. Pup Fanulitsa cea nazdravana.
Andreea, mama ce intamplare ati mai patit si voi, ce nasol!!! Bietul Luka, bine ca ati rezolvat-o cu bine. Of, si eu cand ma gandesc ca sunt pericole la orice pas, o iau razna. Nu stiu daca ati citit aici pe DC un topic inspaimantator, unde o educatoare de la o gradi privata din Ro a oparit o fetita cu cafea. A, Andreea, iti trimit acum un PM, ca in drum spre Anouk cred ca ne oprim si pe la voi si as vrea niste informatii, please.
Moro_K, asa si eu ca si tine, vara numai pe-afara stam, acum cu Stelios n-am vreme de mai nimic, dar asa imi place sa-mi petrec timpul cu el. Ce frumos ca mergeti in Belgica , noi vroiam anul asta sa mergem la Roma, dar am lasat-o pentru la anul ca e Stelios prea mic pentru Roma. Pe unde mergeti voi la plaja?
Esthera, mieroaso care esti tu, stia grecul tau pe ce pune mana, d'aia a tot plans bietul de el pana te-ai intors. Eu sunt mai dintr-o bucata asa, (adica eram in Ro), aci' la Greece devenii mai fata buna si eu, si cand am vreo treaba de rezolvat tot cu vorba buna o rezolv. Da' eu nu prea am dat de oameni sictiriti pe aici, pe unde m-am dus toti sunt saritori sa te ajute. Poate si de-asta imi place mie asa mult aici. O sa fii o mireasa superba si tu, cu rochie fara rochie, mai ales ca ai Dj-ul propriu si personal. Dar, vorba Andreei, nu mai scapi de data asta, vrem dovada!!!
Acestea fiind spuse, ma duc sa-mi bag nasul in niste traduceri de meniuri care ma enerveaza maxim. Am fost la plaja cu Stelios si a adormit in masina la intoarcere, probabil ca pana maine dimi nu se mai trezeste, dar a mancat bine dupa baia in mare, a facut si dus. Noi cam asta facem, iesim dimineata pe racoare la plimbare , pe la shopping, undeva, apoi ne retragem la depou si dupa-amiaza la plaja. Mai iesim seara cateodata, daca nu ii e somn lui Stelios. I-a mai iesit o masea stanga jos si un canin stanga sus, din fericire fara scandal, doar cu niste bale multe si ros la greu toate jucariile. Acu' sunt inflamate surorile astora de pe partea dreapta. Copilu' meu probabil de la baile astea in mare, mananca mult si bea apa muuuulta. Bine, n-am avut noi probleme cu mancarea niciodata, insa acum daca vede pe cineva (oricine) cu ceva in mana se duce si ia direct fara alte discutii. E innebunit dupa pepene rosu si vad dati seama ca se face ca purcelu' asa ca facem la greu dusuri de racorire, dar si de curatare.
Va pupam de la mic la mare si sa va bucurati fiecare pe unde sunteti de ceea ce aveti.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
lukasnicolas spune:
Pupam fetele plimbarete!!!
Theo ai PM sper ca am reusit sa-l trimitAm citit si eu povestea micutei oparite de educatoare la gradi si m-am ingrozit brrr,eu cred ca nu puteam fi rationala si daca nu o omoram pe aia ,sigur o casapeamPoze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE