FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

ioana, cand PK spune de analize genetice se refera la cariotip.

noi il aveam facut pentru sot, ca la noi infertilitatea e masculina, si vreau sa mi-l fac si eu chiar daca mi-l recomanda chiar daca nu - e vreo 400 de ron

analizele de trombofilie - polimorfismul MTHFR, factor II, Factor V, activitatea proteinelor C si S sunt f importante. eu le-am facut inca dinainte de primul FIV, si uite ca tot am pierdut sarcina, chiar daca faceam tratament cu clexane. inca suspicionez trombofilia ca si cauza, pana nu o sa am rezultatul la analiza embrionului care sa imi indice alta cauza ma uit si in directia asta.

sincer eu as face analizele orice mi-ar zice PK, gandeste-te ca din pacate e f greu pt noi sa ramanem insarcinate, asa incat e bine sa iti iei toate precautie, chiar daca in mod obisnuit astea se recomanda dupa nu stiu cate sarcini pierdute. nu iti permiti sa pierzi atatea sarcini, o sarcina e mult prea pretioasa ca sa se compare cu 5-600 de euro pe care ii mai dai pe analizele astea toate adunate.

Mergi la inceput

ioana, tu cand te duci din nou la Budapesta?

protocolul scurt e cel fara AC inainte, nu? stiu ca cei de la szeged il folosesc extensiv, stimulare din zi 3 , cava la genul am vazut ca scriau fetele

s-ar putea sa gresesc, nu sunt familiarizata cu terminologia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

salut fetelor ,

vin si eu cu o intrebare noua , poate mai stiti de pe la doctorii vostri : in primele saptamani de sarcina pana la sfarsitul primului trimestru este musai ca Beta hcg sa se dubleze de fiecare data o data la 48 ore ?
Sau care ar trebui sa fie evolutia normala ?
Eu azi am cam implinit 6 saptamani, valoarea beta este de 21627, iar acum 4 zile ( joia trecuta ) a fost de 8337 -sunt un pic ingrijorata pentru ca am gasit pe un alt site ca trebuie sa se dubleze la 48 ore ( era raspunsul unui dr)
Pe buletinul de analiza era trecut maximul la 10 saptamani de 225000, dar daca ar fi sa se dubleze de fiecare data la 48 ore cu siguranta ca s-ar depasi cu mult acest maxim .

Astept cu nerabdare raspunsul vostru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

carita, vad ca n-ai astimpar . Stai linistita si bucura-te de sarcina!!!
Eu stiam ca dupa 6000 se dubleaza la 72h.
Pe net am gasit www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php" target="_blank">96h.
Te asteptam vineri cu vesti despre inimioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombi

carita, vad ca n-ai astimpar . Stai linistita si bucura-te de sarcina!!!
Eu stiam ca dupa 6000 se dubleaza la 72h.
Pe net am gasit www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php" target="_blank">96h.
Te asteptam vineri cu vesti despre inimioara.

Cristina

bombi , multumesc ; mai m-am documentat si eu si am vazut ca pe la 6-7 saptamani valoarea creste mai lent ( 72h)
o sa incerc sa nu mai citesc asa mult pe net , dar este foarte grea asteptarea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor si va doresc o saptamana buna

ioana si eu am raspuns slab la Menopur sau poate am nimerit o luna proasta,nu stiu ce sa spun.
cert este ca la FIV 2 cu Menopur am avut 3 ovo mari si late din care au rezultat 2 blastocisiti.
asa cum ti-a raspuns cybele analizele genetice se refera la cariotip...si ca o recomandare strict personala-daca poti fa-le in strainatate...la Kaali chiar sunt ieftine si te poti baza pe acuratetea raspunsului.

sunt mai prinsa in perioada asta...plec in weekwnduri asa ca mai subtire cu forumul o vreme.
de la 1 Iulie m-am apucat de cura de 90 de zile pentru pregatirea organismului pentru FIV-adaptata pe ici pe colo dupa cum am considerat eu cura asta...pana acum ma simt bine...sa vedem peste cele 90 de zile ce obtin.

va sarut

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dinara31 spune:

joannaalx Tu ai reusit din prima? Cum te-ai simtit? Eu is destul de nelinistita, cand aud de 40% sanse. Simptomele cam cand apar? La ce trebuie sa ma astept? Pana acum am doar dureri de sani, de burta, mictiuni dese, ametesc, dar ma gandesc ca astea sunt efectele hormonilor. In 22 ar trebui sa merg pentru analiza de sange, dar zilele trec atat de greu. Caut parca sa ma agat de orice simptom, am niste carcei la gambe noaptea de mor de durere, cam 2-3 pe noapte. Iau o groaza de medicamente.
In noiembrie am fost tot la Lesko Robert si am facut stimularea artificiala, dar a iesit negativ.

La tine cum a fost? Cand ai simtit ca ai ramas insarcinata? Cum te-ai simtit?

Mergi la inceput

samira, ma intereseaza si pe mine cura de 90 de zile de pregatire FIV

cand ai putin timp poti sa detaliezi,pls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

cybele
si eu vreau sa fac analizele neaparat
eu cred ca o sa merg la budapesta in septembrie sau octombrie...sa vedem in functie de analize si de ce zice doctorul
Samira, merci de raspuns
eu la stimularea cu menopur am avut 6 ovule teoretic din care doar 3 au scos bune ca celelate 3 de pe ovarul drept erau de fapt endometrioza :-( sau ceva de genul asta mi-a explicat PK
din cele 3 bune si recoltate, doar unul care a fost fecundat cu icsi a fost ok si embrionul rezultat din el a fost 6B2 adica calitatea a doua
Poate de-aia nici nu s-a prins
Legat stimulare, tu pana acum ai facut de fiecare data cu menopur? si alte dati ai avut rezultate mai bune?
merci mult de sfaturi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

samira, spune-ne mai multe despre cura ta ... cand ai putin timp, bine-nteles

Mergi la inceput