FIV in Ungaria 134
Raspunsuri - Pagina 5
bombi spune:
carita, stai, te rog, linistita
in primul rind, virsta sarcinii se calculeaza avind ca referinta data punctiei. deci, vineri aveai www.ivf.ca/duedate.php" target="_blank">5 saptamini + 2 (parca pe 15 iunie ai avut punctia, nu?)
in al doilea rind, la 5+2 sacul gestational ar trebui sa aiba in jur de 7 mm dupa regula
virsta sarcinii = 30 + dimensiunea sacului
Sarcina usoara si bebe sanatos!
ioana3110 spune:
Georgiana, imi pare tare rau. Ghiar asteptam vestea buna de la tine avand in vedere ca si eu tocmai am trecut prin asta....
se pare ca luna iunie nu prea a fost cu noroc la fertilizari.
Poate ne alegem o luna mai norocoasa :-)
hai sa vedem ce zice PK. Eu il astept cu nerabdare...
Fetelor, mai e cineva care a raspuns slab la stimularea cu Menopur? stie cineva ce se da la tura a doua ca sa zic asa?
Va pup si merci
carita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bombi carita, stai, te rog, linistita in primul rind, virsta sarcinii se calculeaza avind ca referinta data punctiei. deci, vineri aveai www.ivf.ca/duedate.php" target="_blank">5 saptamini + 2 (parca pe 15 iunie ai avut punctia, nu?) in al doilea rind, la 5+2 sacul gestational ar trebui sa aiba in jur de 7 mm dupa regula virsta sarcinii = 30 + dimensiunea sacului Sarcina usoara si bebe sanatos! Cristina |
bombimultumesc pentru incurajari ; ziua punctiei a fost pe 14 iunie , deci pe acolo .
astept cu nerabdare urmatoarea ecografie cand sper sa vad si bobita ( embrionul )
pup
cybele spune:
ioana, eu am rasp slab la menopur, am avut 4 foliculi, unul s-a spart la recoltare, asadar am ramas cu 3 ovo, astea au fost OK, embrionii au fost toti A
discutand cu dr despre modul in care am raspuns mi-a zis ca nu e multumit de rasp, si ca daca o sa fie cazul o sa imi schimbe schema data urmatoare
nu cred insa ca e o schema universal valabila pe care merge, in sensul ca daca nu a mers menopur schema 2 e cu xy, cred ca tratamentul e personalizat, ma astept sa refac hormonalele si abia apoi sa vada PK ce si cum
oricum , eu cred ca a doua stimulare o sa fie mai OK, insa sa stii ca nu numarul conteaza, eu cu 2 din cei trei embrioni pe care i-am obtinut am ramas insarcinata, ca sarcina s-a oprit in evolutie e alta poveste...acum intr-adevar ma gandesc ca ar fi fost alta treaba daca mai aveam embrioni pt un ET.........
martinel spune:
fetelor, gyongyi e in concediu in perioada asta, nu mai stiu exact pana cand , dar cred ca pana catre sf lunii iulie.
imi pare rau pt fetele care nu au reusit, vad ca la budapesta luna asta nu prea au fost reusite, dar la szeged au fost fff multe . 10 fete doar de la gyongyi am reusit luna iunie si 2 nereusite...deci, nu va pierdeti speranta si increderea in D-zeu!
Dinara31 spune:
Mersi din suflet joannaalx. Sper si eu din suflet sa am noroc. E grea asteptarea. Ma cam supara burta si durerile astea. Am o groaza de medcamente, geluri, etc de luat. La debrecen am facut FIV-ul cu dr. Lesko Robert. E super de treaba. In 22 trebuie sa merg la Debrecen pentru analiza de sange.
joannaalx spune:
Dinara iti tin pumnii sa fie bine...si eu am fost o perioada la dr. Lesko, dar fiv am facut cu Tandor. Gandeste pozitiv si odihneste-te cat poti.
ioana3110 spune:
Cybele, merci de raspuns
Am vorbit cu PK si mi-a spus ca vom schimba schema de stimulare cu un protocol scurt de data asta, dar doar dupa ce mai fac niste analize hormonale
Mi-a zis ca nu mi-ar recomanda inca analize genetice si de trombofilie pentru ca astea se fac cand ai pierderi de sarcina repetate, dar eu as vrea sa le fac ca sa stiu eu o treaba. Si sincer imi e rusine sa il intreb ce analize genetice sa fac. A facut vreuna din voi analize genetice? stiti exact ce tip ar trebui sa fac?
Samira, experta noastra :-), poate ma poti ajuta tu cu un sfat?
Multumesc anticipat fetelor