FIV in Ungaria 134
Raspunsuri - Pagina 4
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GeorgianaI Fetele, din pacate la mine rezultatul este negativ 1,36 a fost BHCG., Imi revin si merg mai departe. Va pup, bafta celor care is in focuri si va multumesc pentru sfaturi si sustinere. Ma duc acum sa ca sa imi revin. Georgiana |
Georgiana, imi pare foarte rau. Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente. Descarca-te si mergi mai departe.
Dinara31 spune:
Buna fetelor. Azi am terminat si eu FIV-ul la Kaali Debrecen. In urma stimularii, mi-au fertilizat 8 embrioni din 12. Azi am avut transferul si am introdus 3 embrioni. Urmeaza sa astept... dar grea e asteptarea asta. Cand se poate verifica daca ai ramas insarcinata? Sau cand ar trebui sa apara primele simptome?
Va pup dulce pe toate, bafta si multa sanatate va urez.
Raluca.
BoboMom spune:
Georgiana Cu Dumnezeu inainte!
Dinara, Doamne ajuta! Testul de sange (beta hCG) se face in ziua a 12'a de la transfer, iar cel de pipi in ziua a 14'a. Stai cumintica pana atunci si pe cat posibil nu te stresa si fii pozitiva. Nu cauta semne asa devreme, pt ca pot fi inselatoare (zic asta din experienta). Bafta multa!
monilaza spune:
Fetelor, stiti ceva despre Gyongyi? Este plecata cumva in concediu?
I-am trimis un PM si nu mi-a raspuns.
viotimis spune:
monilaza,
sun-o pe Gyongyig !
ai nr. de tel. pe prima pagina; ea intra rar pe forum.
si eu i-am scris pe messenger si nu mi-a raspuns.
bafta !
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,este cam mare Estradiolull tau. multi medici considera ca un Estradiol bun in ziua 3 este pana in 50. asa cum ti-am mai sugerat si la un alt topic fa-ti AMH-ul. acest estradiol mare poate sugera o rezerva ovariana scauzta. si nu trebuie sa te sperii nici in acest caz...sunt protocoale speciale folosite in FIV pentru femeile low responder,daca se dovedeste a fi si cazul tau. |
Eu nu am scris de estradiol pana acum (la valori ma refer) ... probabil ma confunzi
Daca tot a venit vorba ... al meu era in Z4 77 pmol/L sau echivalentul a 20,06 pq/ml ... deci valoarea e normala ... din cate stiu eu
joannaalx spune:
Dinara sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosi embrionasii....si sa ai o sarcina usoara....eu am facut testul beta la 11 zile de la transfer....eu am tranferat 3 blasto. Cu cine ai facut fiv la Debrecen?
carita spune:
Georgiana1 imi pare sincer rau pentru rezultatul negativ .
Te inteleg perfect prin ce treci - am avut o experienta asemanatoare (:-, dar trebuie sa mergi mai departe .
Curaj
carita spune:
Salut fetelor ,
Vineri am facut o alta ecografie : doctora mi-a zis ca as avea 5 saptamani si 4 zile dupa ultima menstruatie .
S-a vazut in uter doar sacul gestational de 10.3mm, iar dr mi-a spus ca ar fi un pic cam mic pentru perioada sarcinii .
Trebuie sa revin pentru alta ecografie la sfarsitul acestei saptamani .
Ce parere aveti ?
De asemenea ma confrunt cu un mare disconfort abdominal :din momentul in care incep sa manac cate ceva mi se umfla rau abdomenul,este foarte tare si ma tine asa toata ziua- cred ca am o burta de 4luni .Voi ati avut acest simptom?