FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Fetelor, stiti ceva despre Gyongyi? Este plecata cumva in concediu?
I-am trimis un PM si nu mi-a raspuns.

Buna fetelor,
a-ti ghicit, am fost plecata in concediu citeva zile si pina pe 23 iulie o sa fiu dupa care iarasi nu o sa fiu pina la 1 august, dar am telefonul deschis si daca e nevoie si credeti ca va pot ajuta cu ceva cu mareeee placere.
Martinel are dreptate in ceea ce priveste reusitele la Szeged , ba chiar ea le si cunoaste pe fetele care au reusit ,inafara de ea nu prea scriu ele pe DC ,,,,pacat ,,dar asta e.
Eu va doresc sarcina usoara si la termen celor gravidute si tuturor aspirantelor un BHCG Mareeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

GYONGYI sper ca ai avut un concediu pe cinste!

Eu subscriu la mesajul tau si al lui martinel, ca aseara am primit marea veste de la Oana si sunt asa de bucuroasa si pentru ea!!!
Mi-a zis ca aprope toate fetele cu care a fost in perioada asta la Szeged au reusit!!!
Pacat ca nu toate fetele intra pe forum.

Martinelsanatate maxima si astept vesti minunate, poate facem si noi schimb de nr de telefon pe PM, ce zici? Schimb de experienta, mai ales acu ca fiumiu este un adevart fotbalist cu o minge imaginara prin burtica!!!

Doamne ajuta si cat mai multe reusite pentru toata lumea!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna
dupa 8 ani de infertilitae, investigatii, un FIV nereusit la Budapesta care platim si acum rate pt. el si cu un diagnostic crunt al sotului OATS severa la care toti dr. la care am mers direct FIV ne recomanda ,cu ametitii de spermat. ai sotului am reusit sa ramn natural am facut beta luni si val era de 1952 si ieri si val
sa dublat adica 4000, suntem socati suntem in culmea fericirii.

Dumnezeu a facut o minune pt. noi si ii multumesc din toata inima ca vom deveni parinti.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

gabrielarusu - felicitari!!!! sarcina usoara si bebe la termen iti doresc!

si la noi pb e masculina-reusita voastra ma face mai optimista! sotul tau a tinut vreun tratament?

toate cele bune tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

cybele multumesc frumos si Doamne ajuta sa fie totul ok pana la capat.
Sotul meu in ultimul an nu a mai luat nici un tratament pt. imbunatatirea spermog. si nici nu am mai facut nici o spermog. sa vada cum sta cu spermog, urma ca dupa concediu din august sa mergem la Buc.pt. inceperea analizelor premergatoare fivului gratuit de stat,
dar Dumnezeu a facut minunea sa raman natural.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

gabrielarusu felicitari!!!! sarcina usoara!!

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gabrielarusu,felicitari si sarcina usoara.

fetelor,cura pe care o tin se regaseste detaliata aici...doar cu eu am mai modificat ceva l ceva dupa cum am considerat eu ca-i mai bine pentru mine.
eu nu am cumparat cartea respectiva-in care probabil sunt trecute si dozele ce trebuiesc luate din fiecare produs prezentat insa am studiat singura fiecare produs in parte si mi-am stabilit singura doza.

http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health

sper sa va fie de folos informatiile.

ioana,eu am raspuns bine la Merional-care este acelasi lucru cu Menopurul insa nu se gaseste in Romania si costa si incomparabil mai putin decat Menopurul.

multa bafta tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

samira, sarumana pt link-ul cu dieta.

am dat si eu un ochi in fuga adineauri. am o intrebare- tu suplimente ca MACA si Royal Jely foolossesti? Eu sunt un pic nedumerita in privinta lor, stiu ca ele stimuleaza fertilitatea insa mi-e nu stiu cum sa le iau in pauza dintre FIV-uri ca ma gandesc ca pierd degeaba ovule de calitate superioara si -mi risipesc artileria in van. Sper sa nu te fi pus in dificultate cu logica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Fetelor, HELP!
Din 21-22 trebuie sa iau anticonceptionale LINDYNETTE. Problema este ca nu le gasesc nici unde. Cu se sa le inlocuiesc? Daca ii scriu mail doctorului poate nu imi raspunde repede si trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
astept sa vina toamna ... sa numar bobocii !!
BoboMom

Mergi la inceput