Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
anda77 spune:
fragmente din serbarea internationala a lui Nichita:
http://www.youtube.com/watch?v=ZWeNY1HhiKU
amintesc ca fiu-meu este Germania iar iubita lui e India (cea in visiniu):)
baietelul China in kimono alb si cel din grupul Indiei, care isi sugea degetul, nu au inca 2 ani:)
Bic spune:
Apropos de cazare in Ro, mie mi se pare ca mai degraba iei plasa cu chestii care pretind ca sint "de lux", decit cu o oferta care nu pretinde ca e mai mult decit se poate.
Eu mi-am invatat lectia si de pe-aici: daca te duci la motel de $60/noapte si-ti spune ca are piscina si jazucii in camera, e cam clar cit de cacao sint la pretul ala. Daca te duci la hotel de patru stele in care platesti $200-$300/noapte te poti astepta la mai mult.
Bic spune:
Anda in sfirsit am apucat sa ma uit la spectacolul gradinitei. Si fireste, mie mi se pare ca intotdeauna ca Nic este cel mai ritmat, cel mai elegant si cel mai frumos de-acolo.
Dar sint intr-adevar impresionata de prestanta tuturor.
Unii copii par mai mari, dar poate mi se pare mie asa pentru ca toti vorbesc bine romaneste
De exemplu, fetita care cinta la pian sau fetita de la inceput frantuzoiaca, ei citi ani au?
Cit s-au pregatit pentru spectacol? Pare ca au muncit mult de tot.
anda77 spune:
bic, imi pare bine ca-l vezi pe Nic cel mai cel, dar erau unii foarte talentati. La poezie a zis tare, clar (nu e si poezia despre germania in filmulet - toti copiii au avut numere mult mai lungi, astea's doar fragmente), dar nu a zis-o cu intonatie, spre deosebire de altii care vad ca au talent actoricesc de-a dreptul. Frantuzoaica merge la scoala in toamna, are 6 ani, 6 ani si ceva. pianista la fel. de inaltime sunt cat nichita, s-ar putea sa te deruteze si scena. francezul charles, de exemplu, este exact de varsta lui nichita. spaniolii si rusii sunt cu 1 an mai mici decat nic, indienii sunt cu 2 si 3 ani mai mici decat nichita. cei care merg la scoala, deci 6 ani si 6 ani si ceva (nu are nimeni 7 in gradinita) au fost grupati mai mult la Romania. Texas sunt colegi de grupa cu Nichita, mai mari cu 3-4 luni cred.
rolurile le-au primit inainte cu mai mult de 2 luni, dar au lucrat intensiv in ultima luna, parca asa ziceau educatoarele.
camelia_daniela spune:
Wooow, Anda, mi-a placut foarte mult fragmentelul de serbare de la gradi! Copii sunt minunati, dar si mie mi se pare ca Nic e "cel mai cel"!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Mneata!
Gata prima vacanta a verii. A fost dragut la Budapesta-Viena, am vizitat o gramada de chestii pentru copii, Sarah a fost mega-incantata de zoo-ul de la schoenbrunn, dar mai ales de Haus des Meeres, o cladire cu 10 etaje pline de acvarii de toate tipurile + bonus incaperi cu clima tropicala, de savana etc, in care misunau animalele in jurul tau in libertate (maimute mici, pasari exotice, testoase si lilieci).
Vremea insa nu prea a tinut cu noi la Viena, a fost vant puternic si racoare (16-17 grade + ploaie in ultima zi).
Bonus: in ultima zi de Viena i-a erupt bufnitei frumusete de varicela.
Credeam ca daca a facut vaccinul va face o forma mai decenta. Asa se arata la inceput. Ei bine, nu e asa. Este arhi-plina de bube, peste tot, in gura, in cap, pe toate mucoasele posibile si imposibile. E cumplita boala pentru copii, mancarimile sunt horror, stie ca nu are voie sa se scarpine si e foarte cuminte, dar disconfortul e imens.
Eu am plecat spre tara de urgenta vineri, am facut in extremis vaccinul anti-varicela si acum numar zilele. Am sanse de 1% sa nu fac boala. Sunt multa prea suparata pe tema asta. Sarah a ramas cu mama la matusa mea din Ungaria, e mult mai bine ca aici, acolo are parte de liniste si relaxare. Doar ca ni s-au dat peste cap toate planurile si vacanta a fost intrerupta cam brusc.
---
Lavi draga, iti urez si aici, pe forum, sa fii mereu fericita si iubita cum esti acum si sa ai parte de toate lucrurile pe care ti le doresti, dar mai ales de bebelacul mult-visat! La multi ani!
Anda, intradevar, impresionanta organizarea serbarii. Toti copii mi s-au parut foarte implicati si patrunis de spiritul ei.
Corapino, nu e chiar tot aia Cangasi-Ploiesti, ca-n Crangasi exista mijlocul tau preferat de transport: metroul.
maria_alexia spune:
Lavi, La multi ani! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun, multa fericire si o familie numeroasa cat mai curand!
M-am gandit la tine sambata, dar eram pe coclauri subterane - am vizitat salina Turda. Aveti poze in contul comun .
Ff impresionanta, daca intereseaza si prind timp o sa detaliez experienta.
Noki, wow, ce zile furtunoase si la voi. Sa scapati repede si bine de buburuze!
Noki_Lara spune:
Cum adica DACA intereseaza? Aici nu e forumul turistic? Baga detalii, Maria. Am citit si eu ca s-a renovat si chiar admiram cu Lavi intr-o zi pozele de-acolo. Ati combinat salina cu Cheile Turzii? Ca am auzit ca-s super si alea.
corap spune:
la multi ani, lavi o mie de ani bucurosi si frumosi cu copiii sanatosi
auzi, noki, detaliaza Haus des Meeres - unde o gasesc (ca tocmai imi faceam plan de viena.
naspa cu bubeala
Noki_Lara spune:
Corapino, iacata: http://www.haus-des-meeres.at/
E chiar in centru, de pe Mariahilfensratsse, la bisericuta cu acelasi nume o iei la stanga (daca mergi de la Museums Quartier catre Gara de vest) pe o straduta si dupa 100 de metri iesi direct acolo. O sa le placa la nebunie plozilor.
Diseara poate ma invrednicesc sa pun si niste poze. Oricum, e suuuper tare sa vezi cum tzopaie maimuta pe langa tine.