Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
meems spune:
Ina, cartea de pian ce o are Rianna se numeste Alfred's Basic Piano Library - Level 1A. Orice carte de nivelul 1A e ok.
Ce-mi place ca intri mai des pe forum
Lavi, incep sa capat o apreciere aparte pentru felul in care vezi tu lucrurile si pentru faptul ca reusesti sa gasesti ceva bun chiar si in chestiile mai nasoale
Maria-Alexia, si eu le-as da cadou copiilor... doar asa. Aniversare fericita in weekend!
Ioana, da, te loghezi pe snapfish cu aceleasi date ca si pentru contul comun. Numai sa nu uiti pe snapfish sa pui ...@yahoo.com la username.
Intru si eu acum in contul comun sa vad pozele voastre.
maria_alexia spune:
Meems, Ina, eu am citit pe-aici pe forum de metoda Thompsons de invatare a pianului (Teaching little fingers how to play). Se adreseaza profesorului/indrumatorului, pentru copil de 5 ani nu e chiar la indemana de descifrat, cum spune Meems despre cartea cealalta...
Alinush, incredibil. Deci asa-i la pomul laudat .
Vacanta placuta mai departe, si multa detasare incat sa va simtiti bine!
Am trimis in sfarsit poze in contul comun
lavi02 spune:
Alinus scuze ca ma ia rasul, rasu'-plansu', vorba Mariei, deci WC-ul miscacios pare o constanta a turismului romanesc.
De praf nu mai zic nimic ca aveam si de-ala, deja intra la chestii neglijabile.
Piscina cu rol decorativ - super tare, cat despre chiloti...
Eu n-am vrut sa te descurajez cu concediul in Ro, de-asta m-am abtinut o gramada. Ideea cu concediul in Ro e ca trebuie sa faci cum zice Meems sa iei partea buna a lucrurilor.
Aseara ne-am intalnit cu parintii finutului Filip care au fost si ei cateva zile prin tara in concediu, si ei au dat de piscine cat un lighean cu apa murdara, de macare necomestibila la restaurant - ficatei tari ca piatra, salata de varza cu otet contrafacut cu gust de nu-stiu-ce artificial etc.
La Delfinariu in Constanta au zis ca e 50 RON biletul de adult si daca cumva ploua sau din alte motive nu se tine spectacolul nici nu se returneaza banii si nici nu poti veni la alta data pe acelasi bilet.
La Balea Lac era taxa 2 RON pe WC-urile ecologice, eu n-am mai vazut asa ceva cat am umblat (poate n-am umblat destul). Sugestie daca ajungeti acolo: tot 2 RON e taxa la WC la cabana unde macar ai conditii OK si chiuveta sa te speli pe maini.
In concluzie, poti avea vacante/mini-vacante misto in Ro daca stai la cortul personal si mananci din traista sau daca apelezi la profesionisti in turism trebuie sa ai noroc si sa dai de o pensiune OK si de o masa OK.
Alinus duminica asta sunteti la Alba cumva?
Noi mergem la cabana de la munte cu fetele si duminica dupa masa ne intoarcem in Alba si ne-am putea vedea un pic daca sunteti acolo.
------
Eu sunt bucuroasa ca am impuscat azi o programare la gineco pt 24 august, dupa ce ne intoarcem din Slovenia, daca nu raman gravi pana atunci il intreb si pe dr ce parere are. Mi-e frica si sa nu mi se fi refacut vreun chist asa ca-s fericita ca merg la dr si poate ma mai lamuresc si eu.
Corap daca vrei cumva programare la doctorul nostru, acum se fac doar cu o luna inainte, in 3 zile se cam epuizeaza toate programarile pe luna urmatoare. Ah, si se muta cabinetul undeva in Crangasi.
lavi02 spune:
De ce e naspa? Mie mi se pare mai bine cu o luna inainte decat cu 4-5 cand nici nu mai stii daca n-o sa fii cumva in zilele nepotrivite.
Trebuie sa suni la inceputul lunii si iti zice tanti in ce zi incep programarile, luna asta au inceput azi, pe 20. Doar ca trebuie sa iti aduci aminte sa suni in ziua respectiva.
corap spune:
toicmai de-aia, ca eu nu-mi amintesc niciodata nimic, mai ales sa sun.
iar in crangasi sau in ploiesti totuna mi-e
meems spune:
Ma tot mir de ce povestiti cu conditiile de cazare asa aiurea si mancarea naspa... Eu am fost acu' 3 ani (e drept, au trecut 3 ani de-atunci si poate s-au mai schimbat lucrurile) o saptamana prin Transilvania cu prieteni romani care locuiesc in State, si am nimerit locuri excelente! Nu am avut nimic rezervat dinainte, am avut laptop-ul cu noi si cum prindeam semnal printr-un oras, intram pe net si cautam pensiuni pentru seara aia in functie de unde ne gaseam si ce mai aveam de vizitat pe ziua respectiva. Am nimerit extraordinar de bine si din punct de vedere al cazarii (cu gazde super dragute) si al mancarii, a fost o vacanta de vis pentru noi!
bb_alinus spune:
Lavi cred ca suntem duminica, poate ne vedem inca nu prea tarziu daca poti ça noi la 7- 8 seara suntem la nani!
Plecam luni spre Buc, si ca sa- mi mai treaca din of-ul turistic sotul ma invita sa ne petrecem ultima noapte la Radisson, sper sa nu mai dam gres si cu asta!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
lavi02 spune:
Alinus, ar fi super sa ne sincronizam la Alba. Mai e valabil nr de telefon pe care il am in agenda, al tatalui tau, care se termina in 460?
Noi ne-am luat vineri concediu, mergem in Apuseni la cabana socrilor si unde ne intoarcem duminica in cursul diminetii de la munte cu scopul ca seara sa ajungem in Bucuresti. Spre Bucuresti plecam fara fete, le lasam la bunici, deci ne permitem sa plecam si sa ajungem mai tarzior. Propun ora 15, maxim 16. Ce zici? Mai ai nr meu?
Meems indubitabil gasesti si locuri misto, daca ai noroc si inspiratie, bravo voua ca ati avut!