Colectia de toamna-iarna 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, drum bun pe Transalpina!
Dormiti si o noapte sau nu? Noi in zona ne-am cazat alta data (multumiti) la pensiunea Cheile Oltetului din Polovragi. Unde a stat Silvia iar a fost OK, la hotel NT in Ranca (in ciuda review-urilor de pe "am fost acolo"). Unde ne-am cazat noi n-a fost prea celebru.

Eu as zice sa le dai cadourile pur si simplu, mie mi se pare misto sa primesti ceva din senin, fara nicio ocazie, Vor intelege daca le spui ca nu se poat astepta la cadouri in fiecare zi. Eu asa cred. Alor mele le-am mai luat asa, cadouri, fara ocazie. Ba chiar de ocazii speciale, de zilele lor, mi s-a intamplat sa nu le cumpar din lipsa de timp si nu s-au suparat pt ca oricum primeau multe de la invitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, multumesc. Da, vrem sa stam si peste noapte pe undeva. Arata chiar prea bine locurile astea de cazare , hotelul mai ales. Parca as avea chef de ceva mai rustic si primitiv, sa vad ce zice si consortul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai puteti sarbatori ziua familiei :)
o data pe an, asa cum e ziua prenumelui fiecaruia, poa' sa fie si ziua familei icsulescu ;). ai mei au fost incantati de idee.

_
!!!
ce poti spune pe forum fara sa fii avertizat:
"Atentie, caine rau!
sau
Atentie, catea rea!"
- capcaunul ref. la avatarul userului accept (deci ne putem lega linistiti de avataruri, nu pare a fi o problema)

"Nush cum dreq nu vi se pare penibil sa propovaduiti atat iubirea si intelegerea fata de copil in timp ce fluturati leuca si practicati datul la gioale. Parca sunteti niste hipiote imbracate in Rambo! " (androix) (deci jignirile adresate mai multor persoane sunt acceptabile, numai cand sunt adresate unuia singur sunt de cartonas)
!!!

Mergi la inceput

bingo! in w/e ne aniversam casatoria oricum .

dar tot ii pun sa-mi faca desene cu familia, sa munceasca si ei la ceva

PS. poate va treziti cu poze de pe transalpina cu fiica-mea alba-ca-zapada

PPS. sper sa rezist pana in w/e sa nu le dau cadourile

Mergi la inceput

Maria, am avut noi experienta rustico-primitiva la Ranca
Am stat la pensiunea Paradis. Am ales-o pt ca avea un apartament de 5 locuri unde incapeam cu totii.

Toate bune si frumoase cu urmatoarele exceptii: WC-ul se misca, ba chiar s-a miscat atat de rau ca a iesit teava de alimentare si cand am tras apa s-a umplut pe jos (noroc ca a curs alimentarea si nu canalizarea!), in fine, noroc ca am putut aseza tevile la loc (eu insami). Apoi ne-au pus un singur sul de hartie ig. la 5 persoane pt 2 nopti. Nu a venit nimeni macar sa ia gunoiul.

Aveau si restaurant, am comandat in prealabil ciorbe si 6 cefe la gratar. Le-am comandat de dimineata pt ora x. La ora x ne punem noi la masa pe terasa intr-o muzica - imitatie de muzica populara de prost gust (pe care le-am zis sa o dea mai incet si au dat-o). Primim ciorbele, intre timp ii vedem ca fac focul pe gratar afara, ne bucuram, asteptam cu rabdare si cu pofta cefele. Cand se domolise focul si se facuse jar, numai bine sa puna carnea, tzac apare tanti cu cefele. Noi ramanem masca: cum, nu le-ati facut pe gratarul din curte? Ah nu, pentru restaurant avem gratar la bucatarie. (Adica le facusera pe aragaz , gratarul din curte era pentru ei si prietenii lor )

A fost singura masa luata la astia, am mai mancat si la pensiunea Eden 4*, unde tanti chelnerita s-a asezat cu noi la masa ca sa ia comanda, apa minerala a adus-o cu intarziere si atunci ne-a cerut si banii ca azis ca e f aglomerat. La toaletele lor de 4 stele aveau doar la 1 din ele hartie si la o singura chiuveta un sapun (solid), fetele de masa din restaurant erau din poliester de-ala de care aluneca.
Mancarea a fost OK si privelistea de pe terasa super, dar mamaliga - 15 lei si salata bulgareasca - 15 lei care in Balcic e 8 lei la toate restaurantele, mai mare si mai buna.
Barem a fost buna mancarea la Eden.

Concluzia soacra-mii (care e departe de a fi vreo pretentioasa si vreo fitoasa): astia nu stiu sa faca turism. Probabil n-au fost turisti in viata lor si de-asta.

In Croatia am nimerit in drum spre nu stiu ce la un restaurant pe marginea drumului, eram singurii clienti, nici macar meniu n-aveau scris dar ne-au zis oral ca au peste proaspat :), au facut focul la gratar afara special pt noi, pestele a fost super si am primit si bon fiscal cu preturi rezonabile (ne temeam sa nu ne tepuiasca avand in vedere ca n-am avut meniu). Well.

Daaaar peisajul e foarte frumos pe Transalpina si la Ranca, merita!

Mergi la inceput

Lavi, multumesc inca o data. Dap, sa nu uitam unde suntem .
Rasu-plansu' experientele voastre. Adica imi vine mie acum sa rad de situatii, dar daca o pateam clar ne strica ziua .

Mergi la inceput

Mai, noua nu ne-a stricat ziua ca suntem cu simtul umorului cu totii, si a fost doar un week-end, nu concediul cel mare. Ne-am bucurat de peisajele frumoase si a fost bine. Dar mai povestim si la altii, sa stie la ce sa se astepte.

In Ranca aia n-au si ei un ghiveci cu flori, niste muscate, ceva, nu zici ca e statiune, toti s-au grabit sa-si construiasca pensiuni sa scoata castig mai ales iarna cu schiul, dar mai e pana se civilizeaza treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Sa va zic si io asa rapid: Pensiunea Bran, cadru superb, restaurant bun, personal amabil.... si cam atat. Camere prafuicioase, fara frigider, fara telefon, zgomotoase insa nu asta-i baiul, dar toate parca cadeau pe tine, suportul de hartie igienica, wc-ul se misca si putea in camera vai mama.... iar cireasa de pe tort: caut slapii ce intrasera sub pat si scot niste chiloti... care nu erau ai nostri !!! Ma uit sub pat si am crezut ca mor de ce mizerie am gasit.... Oribil. Punct!
Sa mai spun ca piscinele atat de laudate erau de fapt niste cazi, deci mici, mici iar mesajul de intampinare scris mare sa nu cumva sa il ratezi era: Piscina noastra are rol decorativ ( adica cum?????) si nu ne asumam nimic bla, bla.....

Dupa vacanta o sa scriu mai detaliat la topicul cu Vila Bran, poate intereseaza si pe altii....

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

S
. iar cireasa de pe tort: caut slapii ce intrasera sub pat si scot niste chiloti... care nu erau ai nostri !!! Ma uit sub pat si am crezut ca mor de ce mizerie am gasit.... Oribil. ..

Dupa vacanta o sa scriu mai detaliat la topicul cu Vila Bran, poate intereseaza si pe altii....

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
.

wow!!! nu imi vine a crede.
Si ati ramas tot acolo cazati, nu ai facut nicio reclamatie?
cum se cheama, vila bran?
Asta asa ca sa nu uiti din ce tara ai plecat, imi pare rau pentru experientele neplacute.
Concediu placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ina se joaca mult impreuna insa la fel de mult se si bat.amandoi caposi, matei si foarte razboinic si acum e la varsta cand poate sa o cafteasca pe sora-sa.

maria have fun in weekend!

ioana imi pare tare rau ca nu pot sa ajung, in cazul in care te apropii de A2 intersectie cu centura Bucurestiului ne putem vedea .

Mergi la inceput