Clasa a -III-a:2011-2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Sabina si sanatate copiilor, sa se faca bine bine
De pregatire, nu-ti face probleme, daca nu poti lua de la Anya, avand in vedere ca sunteti la aceeasi scoala... postam noi cursul.

Sorana, da este mana stanga.
Deci, cum spuneam...va fi o super petrecere
(iti dai seama ce liniste va fi in parc?...)

Va pup si multumim de gandurile bune.
Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Intr-adevar Lalya parcul nostru plin-plin va fi gol . Culmea ar fi sa venim cu ei sambata seara si sa mai vrea in parc

Cursul de la Arhimede il pot posta si eu. Astazi mergem si noi (am cerut voie sa venim azi, ca sambata nu puteam).

Sabina multa sanatate copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sabina, rezolvam noi cu Arhimede. Sanatosi sa fiti . Distractie placuta la munte. Noi nu stim ce sa facem in weekend-ul asta. N-am programat nimic. Oare sa venim si noi la Busteni? Sau mai bine sa dormin la noi acasa...
Sorana, din ce povestesti va fi o distractie "pe cinste". Din cate se vede vremea e buna si asta e f important. Se vor distra cu siguranta si nici nu vei stii cand se va face seara.
Lalya, sanatate multa! si rabdare...ca se va plictisi de "bolovan". Pana una alta e erou si toat alumea ii va admira realizarea .
Azi e testarea la Cunoastere. Sper sa nu fie Matei prea ametit, ca s-a culcat azinoapte pe la 1. Mama denaturata ce sunt, l-am lasat la meci. A fost prima data la un meci de fotbal si evident ca a venit foarte incantat si surescitat. A primit de la un coleg de-al meu de job o esarfa si un steag cu Rapidul si aseara il zburatacea prin casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lasa baiatu sa mearga si el odata in viata la meci, pana nu se prinde cum e cu galeria:D

Neata fetelor, la munte e putin inorat, copiii tot mucesc, insa m-am trezut in ditamai galagia, cata vreme au enrgie sa se ciondaneasca, e de bine :D
eu m-am inchis in birou si ii dau bice.
Anya, eu zic sa veniti, ca e pacat de aer curat. Nu stiu cum va fi drumul, dar noi aseara am mers extrem de bine si nu se mai repara pe nicaieri.

Sorana, petrecere frumoasa!! O sa fie bine:)
Lori, ai PM

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Anya, da' ce mandru este de "bolovan"(cum ii spui tu ), abia astepta astazi sa mearga la scoala....ziceai ca nu stiu ce trofeu a castigat si trebuie aratat... oricum este "tatuat" peste tot cu mesajele colegilor. L-am rugat sa-mi "pastreze" si mie un loc si cica nu prea mai are....

Am aflat si cum s-a intamplat: la ora de sport, dna. i-a pus sa alerge cu spatele si ca un baiat (cu "renume") l-a impins si asta a fost.

Luni dimineata mergem la scoala sa "deschidem" plicurile cu rezultatele de la teste.

Numai bine va doresc si un week-end cat mai frumos!

Lalya.

Mergi la inceput

nseara:D

Cum a fost la party, Sorana?
Anya, ati fost la busteni?
Arhimede anyone?:D

Sofia a fost azi la karate si a fost suuuper cica. dar nu a vrut sa-mi exemplifice nimic.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cred ca Sorana nici pana azi nu si-a revenit :))
Intrebarile saptamanii: in ce forma ar trebui sa fie distribuite rezultatele testelor ? Ce se intampla daca o invatatoare face publice aceste rezultate fara acordul parintilor ?
La noi, mister total. Se aude ceva cu o sedinta a parintilor, dar nimic oficial.
Am aflat insa c exista o nota pe intreaga lucrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

N-am fost la Busteni si nici mare lucru n-am facut.
Sabina, da-mi o adresa de mail pe PM si iti trimit fisa de la Arhimede scanata.
Cu rezultatele...nu stiu cum se face. Am auzit de o clasa in care a anuntat pur si simplu rezultatele. Daca dadeau o lucrare cum era? Din punctul de vedere al copiilor aceste teste nu sunt importante pe ca nota nu se pune in catalog
Sorana, cum a fost petrecerea?
Si noi avem azi petrecere la un loc de joaca. E ziua fratiorului mai mic (face 6 ani) si de dimineata Matei l-a trezit cu cadoul. Apoi l-am dus la gradinita si era tare mandru ca le-a dus copiilor trompetele, sampanie si bomboane. De pe culoar l-a luat un baietel: Calin, ti-am luat barca! (facea parte din invitatii de diseara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Intr-adevar sorana isi revine incet-incet

Azi am luat rezultatele testelor.
Practic este baremul ala de pe site si marcat cu marker fosforescent calificativul luat. Au adaugat doar in coloana de "fb" ce continea subiectul (de gen "a scris corect cele trei semne matematice <, < ="). La finalul tabelului cu subiecte (marcat calificativul la fiecare cum ziceam) mai e un tabel cu "calificativul final". Sunt cate 6 subiecte, calificativul final este fb daca are 5-6 de fb si 0-1 b si este b daca are 2-4 de b si asa mai departe.

Sunt curioasa daca ministerul va face publice rezultatele statistice. As fi curioasa

arhimede - inca e incantata, am fost vineri ca sambata aveam alta treaba - a iesit foarte incantata ca a luat un einstein. Data viitoare ne re-intoarcem la grupa obisnuita de sambata.

Iar petrecerea - sper ca le-a placut. S-au alergat toata ziua prin curte (mai ales baietii), s-au stropit pana i-am oprit (cu greu), au stat cuminti cat a fost Fun Science, au mancat tort bun .

Mergi la inceput

Pfiuuu, Sorana, ai scapat si de data asta:)
Anya, sa-ti troasca junioru, sa fie sanatos, fericit si sa aiba un ultim an de gradinita perfect!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput