Clasa a -III-a:2011-2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 FB,FB,B,S as zice ca inseamna B, pe ansamblu balanta e mai inclinata in jos. |
Pe modelul lor ciudat, intrucat ultima conteaza la "FB, FB, FB, S" - media ar fi S
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sorana spune:
Deci lasati scoala si ziceti cum o sa supravietuiesc eu sambata cu peste 30 de copii, cel mai mic are 1 an, cel mai mare 12 jumate', de la 10.30 pana la 19.00
Fiti fara grija la cei peste 30 de copii (am lista dar mi-e frica sa-i numar sa stiu exact cati sunt ) se adauga si vreo 15-20 de adulti
Happi voi aveti deja rezultatele? Noi dam maine la cunoastere, azi au dat la mate, ieri la romana. Rezultatele nu stiu cand vor fi dar am inteles ca e un sistem cu inmanat plicuri inchise parintilor . Eu sunt singura careia i se par aiurea testele astea fara nota si fara utilitate?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Sorana, iti zic sincer, NU STIU :D
ai ceva animatori sa ii tina ocupati? sunt la tine in casa toti? OMG :))
parerea mea e sa pui parintii sa se ocupe de ei pe rand, sa ii distreze.
eu sunt necajta ca azi a picat Ghe , cu ditai febra. A mer strei zile la gradi sapt asta, mai bine ca sapt trecuta cand a mers doar doua:)))))) sper sa nu boleasca mult.
Sofia nu mai e f rau, dar muceste nonstop si doamna lor inca nu a venit, drept pt care nu merge la scoala nici maine.
LE. Si mie mi se par fara utilitate, strict pt copilu meu care faca fata la scoala deocamdata. Am insa mari indoili despre finalitatea acetor testari. Eu am primit si perdaf de la o ruda mai in varsta ca de ce nu trimit copilu si racit la scoala, ca doar sunt teste!!
ete na, :) sorry, poate nu e ok, dar interesul copilului meu bate interesul ministerului:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
loryi1974 spune:
Cred ca bantuie un virus, prea multa lume, copii si adulti, au fost raciti in ultima vreme, unii cu febra, altii doar tuse si muci.La G e firesc sa faca si febra, cand era de varsta lui la fiica-mea raceala debuta cu febra, mai puternica sau mai slaba, cand era mai puternica zacea o zi in pat.Acum le mai duce si pe picioare.
Las ca nu se rastoarna pamantu daca Sofia n-a mers la teste.O sa-i dea si ei, sunt sigura ca nu a fost singura care a lipsit.Oricum se pare ca nu a pierdut nimic, avand in vedere ce se intampla in practica.Nici eu nu mi-as fi trimis copilul in situatia ei.Si adultul se concentreaza mai greu cand e bolnav, un copil cu atat mai mult.
La noi a fost greu la romana, din ce am mai auzit, inclusiv despartit in silabe destul de mult si cuvinte dificile la antonime si sinonime.
Azi dam la mate, rezultate la romana nu avem.Eu am auzit ceva de o sedinta cu parintii.
Sorana,daca nu exista un calificativ pe intreaga lucrare, cum se stabileste media clasei si pozitionarea ei in cadrul scolii?Si eu sunt destul de confuza.Bine, sunt cam egoista, nu prea ma intereseaza cum e catalogata clasa atata timp cat copilul e in stare sa concureze la nivel inalt.Eu am constatat ca un copil poate face performanta din orice clasa si din orice scoala ar veni.
loryi1974 spune:
Eiii, Sorana, cred ca cele mai mari probleme le vei avea cu aia de 3-4 ani si de 11-12 ani.Dupa cei de 1 an jumate doi alearga parintii,cei de 6-10 ani se joaca singuri.Spor la pregatiri!
anya spune:
Sorana, unde e perecerea? Acasa? Stai la curte sau la bloc? Ca sa ne gandim .
Sabina, sanatate puilor! Si vezi sa nu iei si tu.
Din ce am inteles eu singura utilitate a testelor e sa-i evalueze pe profesori/invatatori. In acest caz interesul lor ar fi ca acum sa die calificative/note proaste iar la testul de la vara sa iasa mai mari. Asa se vede cat au muncit. Din puntul de vedere al copiilor ar trebui sa stim ce nota are al nostru si comparativ cu cei din clasa. Daca sa zicem are B dar toti ceilalti au S, inseamna ca e copilul ok. Oricum, comparatia poti sa o faci doar cu copiii din scoala pt ca fiecare a avut testele ei. Mie mi se par o mare prostie si nu m-am agitat prea tare. Vineri nu stiu dac asa-l trimit pe Matei la scoala. Merge in seara asta la meci si se va culca dupa 12 ...Sa vedem. Maine cica ar fi testarea la Cunoastere si alte doua ore fara mare importanta.
carolinah spune:
Fii-mea a avut testarea la romana si mate. Am intrebat-o cum a fost. Raspunsul: floare la ureche.
Oricum, mi-e cam indiferent ce note ia, eu stiu ca stie (si ii place la nebunie) ca citeasca si sa povesteasca despre ce a citit, stie sa scrie corect inclusiv diacritice, despartire in silabe etc, are capacitate de analiza si de sinteza, aduna si scade corect si poate face rationamente logice la nivelul ei, stie de 100 de ori mai multe lucruri in domeniu decat a invatat la scoala la cunoasterea mediului, din enciclopediile citite si rascitite, asa ca mi-e perfect perpendicular daca ia I sau FB...
Sunt fericita ca anul asta ii place la scoala si merge cu placere si vine topaind si zambind de acolo. Inca uraste temele, e adevarat, dar asta mi-e teama ca e boala cronica
Lalya spune:
...azi am primt tel de la invatatoare...sa nu ma speri dar David la ora de sport a cazut pe brat si acuza dureri...
fug repede de la serv sa-l duc la spital, facem radiografie...entorsa antebrat...mana in gips
Nu pot sa va spun ce incantat e fi-miu, cu ce mandrie poarta acel gips...si abia astepta sa mearga maine la scoala sa-si tatueze gipsul cu mesajele colegilor...
si eu m-am ales cu o durere de cap...
pana am ajuns la scoala a dat si testul la stiinte (se pare ca a fost usor)...
la mate a dat ieri
acum asteptam rezultatele...cand or fi
Sorana, o sa fie o super petrecere ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
ufff, ce de patanii.
Sa ii traeaca repede lui David si sa poarte cu placere ghipsul, chiar ca va fi important, hihihi.
Noi plecam la munte, ca nu-s copiii buni de nimic altceva, dar nici asa de grav sa stam sa bolim aici. Macar acolo e casa mai mare si ma pot eu izola (Anya, )
Ma bazez pe voi ca nedati si nou subiectele de la pregatire?
primit sa fac la fel daca e cazul.
mai intru io diseara sa vad ce-ati mai facut....sunt pe final cu teza , am decis sa mai las si chestii nespune sa le cerceteze generatiile viitoare, ca am depasit binisor nr de pagini si e lipsa de respect fata de comisie sa ii pui sa citeasca prea mult, nu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
sorana spune:
Deci .
Petrecerea e la o curte de la tara. Eu stau la bloc, n-ar fi incaput atatia.
Da, au animatori, de la 14 la 16. Adica Fun Science, sper sa le placa.
Ideea e asa - sosire pe la 11 (facem 30 min pana acolo) - ei se joaca, noi pregatim masa, le dam sa manance pe la 12.30, la 14 vin animatorii apoi, dupa 16 inca un pic de joaca si tort pana la 18.
Cei de 11-12 se vor descurca, sunt convinsa.
Pentru baieti sunt porti de fotbal, pentru toti e o masa de ping-pong si rachete de badmington plus jocuri de societate si paturi. Desi sunt convinsa ca vor juca leapsa, statuile, ratele si vanatorii, tara-tara vrem ostasi si ce mai joaca ei de regula in parc.
Lalya uau ce veste proasta. Sper ca e mana stanga macar. Oricum copii se refac foarte repede, pupam si refacere rapida.