Clasa a -III-a:2011-2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
neata. sinstre domne diminetile astea de cand mergem la scoala :D
Sofia nu a vrut sa faca nicio fisa din alea. Le-a respins chiar violent as zice.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Lalya spune:
Anya, Sabina multumesc frumos
Noi suntem inscrisi, azi avem prima sedinta...abia astept sa aud impresiile copilului ![]()
sper sa-i placa![]()
loryi1974 spune:
"mare" de exemplu, de la "forfota mare".
Pai, la mate, manualul acum are multe exercitii,dupa parerea mea.Apoi caietul special de la manual, culegerea mate2000 si una de mate distractiva, deocamdata.Toate celelalte au si ele caiete speciale, inclusiv civica.
La muzica, a pictat randuri de cheia sol pe caietul de muzica.Asta i-a placut.
La civica, o tema interesanta, in mod surprinzator 'cine sunt eu si de ce sunt diferit de ceilalti".Pacat ca la clasa subiectul acesta nu a fost dezvoltat.
sorana spune:
Si la noi la fel cu caietele speciale si culegerile. Adica o gramada (= o groaza ![]()
). Vreo 3 la romana + 1 lectura, 2 la mate, 1 la civica, 1 la desen, 1 la optional (italiana) 1 la cunoastere.
La noi sunt teme scrise, in ritmul obisnuit (3-4 probleme la mate, 3-4 exercitii la romana), inca fara teme la cunoastere, civica, etc.
Si noi o sa mergem la Arhimede, deocamdata sambata prima data. O sa vedem daca ii place, macar o data - de doua ori mergem si apoi vedem daca ii place sau nu.
Problema e ca sambata viitoare ii serbez ziua si o sa chiulim la Arhimede, vedem pana atunci, poate mergem vineri si chiulim la badminton. Cu activitatile extra - pana acum mai mult chiulim decat sa mergem
dar se vor aseza ele pana la urma.
Sabina - deci de la data nasterii i se trage "chiulul"?
. De fapt, stand stramb si judecand drept, ei au dreptate si noi "tocilarele" nu. Trebuie sa-ti faci viata frumoasa, ca una ai si e pacat s-o irosesti muncind non-stop.
anya spune:
Sabina, Matei are colegi de clasa care fac karate la scoala si am inteles ca lucreaza serios si copiii sunt incantati. Sunt alt stil decat ce e la Olimpia. Verifica programul si vezi ce te "coafeaza" mai bine. Si una si alta sunt cam la aceeasi distanta de casa voastra. La Olimpia e luni/miercuri/vineri de la 5.30 parca...Poti sa o duci de cateva ori sa vada cum este, sa participe la antrenamente si daca ii place, face abonament. Noi am mers la inceput vre-o luna mocca
. La scoala nu stiu programul.
Sabina spune:
la scoala ne e muult mai aproape, ca face 5 minute, hai 8 :) Am dat telefon si mi-a raspuns o doamna f draguta si am inscris-o. Instructorul va d ca e un tip cunoscut. La stiluri chiar nu ma pricep, pt mine e nebuloasa, cred ca trebuie sa ma informez, haha. Voi ce faceti, de care?
la cursul de mate cred ca a fost Ok, Sofiei i-a placut, l-am vazut si pe zambaretul tau, era f bine dispus.
Lalya, voi la ce grupa mergeti?
Sorana, tinem pumnii maine sa ii placa fetii .)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Da, era "mare", nu stiu cum nu l-am vazut...
Noi tot nu avem teme, dar continuam sa citim zilnic(2-3 lecturi, 6-7 pagini), nici nu stiu daca e mult sau putin. Am inceput sa facem si din doua culegeri acasa, o pagina la mate si un ala romana, de luni pana vineri, ca am promis ca ii las weekendul liber.Si asta daca merge bine in timpul saptamanii si nu avem ceva de explicat/aprofundat.Deocamdata e ok, sa vedem testele de saptamana viitoare. Noi ramanem doar cu engleza de doua ori pe saptamana si dans de trei ori, cred ca si asa e prea mult, daca ar avea si teme multe ar fi jale...
Lalya spune:
Sabina, noi mergem la grupa de vineri de la 15-17
Prima impresie....ffff buna
, i-a placut, Acum sa vedem cat ne tine.
In plus, la curs s-a intalnit si cu un bun prieten.
Lalya.
Sabina spune:
Ma bucur, lalya.
Sofia e racita destul de rau si sta acasa. Si cred ca azi au test la mate. Oare ce se intampla daca il rateaza? avand in vedere ca nu e in catalog si ca e strict pt minister, deci nu pt viitorul copilului, presupun ca nu ar trebui sa fie probleme.....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo