Clasa a -III-a:2011-2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sorana, fata ta e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu, care are aceeasi mentalitate: mai bine 2 ore de joaca in plus si nota 8, decat munca si nota 10
io-s latura tocilara a familiei:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Nu stiu de ce, dar as paria ca doamna ar fi trebuit sa aiba in programa o astfel de actiune.Parca tin minte ceva, si cred ca s-a renuntat pe motiv de copii prea obositi etc.
Si cred ca surprizele nu se opresc aici, textele vor fi haioase.Acum depinde ce se urmareste.La CN, probabil ca un raspuns sec nu este cel mai indicat, chiar si neparticiparea poate avea o explicatie.

Mergi la inceput

pai iti dai seama ce iese la evaluarea profesorilor daca se aduna raspunsurile seci

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Cine imi poate da mai multe detalii despre cursul de pregatire - Arhimede?

ceva gen: cum se desf.cursul, metoda de predare/explicare, cati copii sunt in grupa... orice detaliu important

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

au anuntat testele la noi:

luni- limba romana
marti - matematica
joi- cunoastere

Lalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si se aduna cartile, caietele, caietele speciale, culegerile, se tot aduna si nu se mai opresc...Acum o saptamana aveam o alta impresie :(
La noi, testele vor fi candva saptamana viitoare.Am vazut ca fiecare ar trebui sa dureze 25 minute, cam o jumatate de ora normala.Fiecare clasa da in sala ei, cu invatatoarea ei ? Voi stiti ceva ?

Edit:am intrebat-o pe fiica-mea de actiunea ecologista si mi-a spus ca au avut in manual la partea practica,la ei s-a ales reciclarea.Mi-am amintit ca i-am dat un teanc de ziare pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Matei a avut testul la mate azi, dar n-am ajuns acasa asa ca nu stiu mare lucru. Saptamana viitoare au celelalte doua.
La Arhimede a fost Matei o singura data. Poate Sabina sa-ti povesteasca mai multe ca a fost personal acolo. Am inteles ca se plateste la fiecare sedinta cand merg. Noi am dat un mail acum vre-o doua saptamani si am ales o ora din cele afisate pt clasa a 3-a. Ne-am prezentat la ora anuntata si gata.
De la cineva cu copil mai mare am inteles ca se face mate "ca lumea". Din ce au remarcat copiii, doamnele invatatoare sunt foarte dragute.

Mergi la inceput

uite aici:
http://www.arhimede.ro/first.html

trebuie sa dai mail la domnul acesta si sa optezi pt o grupa si sa il intrebi daca mai sunt locuri (eu cred ca da)
Sofiei i-a placut f f mult, o sa o duc de cate ori putem. Noi am ales grupa de vineri cel mai devreme, ca sa putem pleca apoi din oras. Pt alti copilasi s-ar putea sa fie cam aiurea grupa aia, nu stiu. Doamna era f f draguta.Sunt 2 ore si costa 20 de lei sedinta. Mie imi convine oarecum ca am o prietena care sta prin zona si lucram la un proiect comun, am ce face 2 ore:))))
Problemele au fost recapitulative din clasa a doua.
Eu o duc anul asta, de la anul in parintii mei in tara si poate or sa preia ei educatia matematica a fetii :) Ei ii place mult si si-a manifestat dorinta sa faca in plus, mai ales dupa experienta de anul trecut cand doar cu strict temele de la scoala nu a fost extraordinara la concursul cel greu.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Lori, da ce tot va aduna acolo la carti cu caiete speciale?
Sunt si eu curioasa ce o sa le zica doamna lor. Bine ca s-a insanatosit, sa-i dea Dumnezeu sanatate.

Anya, ce ma fac ca vrea fiemea karate acuma cica se fac cursuri chiar la ei in scoala, cred ca o inscriu. Probabil ca nu-s la nivelul salii Olimpia, dar...e f aproape :)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Buna, fetelor! Noi inca nu avem teme scrise, le da doar de citit cate 2-3 lecturi a 2-3 pagini fiecare si a doua zi trebuie sa stie sa raspunda la intrebari pe baza textului si sa povesteasca, deocamdata oral.La romana in clasa au facut abia primul text din manual, cu citit si raspuns la intrebari in scris, si exercitii diverse, in special accent pus pe ortograme.La mate in clasa exercitii si probleme din materia de a II a, simplute si multute, dar e ok. La stiinte inca nu au inceput manualul, au facut cred un fel de recapitulare, au desenat un animalut si a trebuit sa scrie un text cu tot ce stiu despre el. Mie faza cu teme deloc nu imi convine, ca ma cert cu ea sa faca macar acea ora pe zi, dar ieri am prins-o in dusuri bune si a lucrat testele initiale de pe site-ul ministerului, foarte slabe dupa parerea mea si la romana peste programa desigur.(ortograma l-a nu era in programa de a II a, doar s-au si s-a). Am avut marea surpriza sa ma intrebe cum se face semnul de mai mic si mai mare, ca a uitat, iar la romana nu am gasit insusirea.Care era ca si eu am cautat-o?!
La stiinte cred ca azi facem, sa vedem ce zice domnisoara...

Mergi la inceput