Clasa a -III-a:2011-2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
AniaMaria spune:
Anya, ce norocoasa esti. Si al meu vrea de toate, dar e superficial. Unde face baietelul tau karate?
Sabina spune:
ehehe, a venit si ziua asta. Sofia a primit urmatoarea tema: transcrieti la calculator un text despre carte. Folositi trei tipuri diferite de litere.
ups
LE
se cam chinuie fata, da nu ma bag :)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
E legitimat la Olimpia. Fac antrenament in doua locatii. Cei mici la sala Olimpia in zona Electroaparataj iar cei mari (mari in centuri ) la o scoala in Voluntari.
loryi1974 spune:
Subiectele de la teste par simple, dar eu, desi am un copil foarte bun, nu cred asta.
De exemplu, la romana la ultimul N cei mai multi copii nu au stiut sa desparta in silabe cuvantul "aer". O alta pb ar fi sinonimele, de exemplu la "a se stradui" sunt convinsa ca ar fi tot felul de solutii.La alegerea cuvantului care arata o insusire iarasi vor fi ceva probleme.Si, desigur, la compunere unde toata lumea crede ca este usor, dar, in realitate, multi copii nu stiu sa incadreze un text, sa respecte semnele de punctuatie etc si apoi se intreaba unde au pierdut nu stiu cate puncte.
Surprinzator, la mate par cele mai simple si foarte clare.Aici, singura pb ar fi neatentia pentru un copil de nivel mediu.
Si ajungem la CM unde sunt absolut convinsa ca vor exista multe surprize neplacute.Iarasi e vorba de alcatuirea corecta a unui text, de respectarea cerintelor etc.
Lalya spune:
Si noi la raport ...cu ceva intarziere
Si ca veni vorba despre compuneri...David a avut ca tema zilele trecute: "Alcatuiti un text in care sa folositi perechile de antonime - adevar-minciuna, adevarat-mincinoase, adevarat-fals, adevarat-inchipuit..,gasiti titlul potrivit".
Cand i-am zis ca trebuie sa se gandeasca despre ce vrea sa scrie...sa se gaseasca la subiect, mi-a spus atunci pe loc titlul "Judecata"...tare mandra am fost de el
Mie personal mi s-a parut o tema f grea pentru clasa a III a
Lalya.
sorana spune:
I-am dat si eu Monicai subiectele alea de la Minister. La mate ok, la romana "o multime = o groaza" , in rest ok, la cunoastere ultimul subiect "nu am participat la nicio actiune ecologista" . Cand i-am zis ca trebuie sa-si imagineze ceva n-a foist de acord cu mine. Asta e stiinta, nu literatura, trebuie doar fapte, realitate, nu literatura .
anya spune:
Matei a scris ca a ingrijit plantele din gradina (adica le-a udat si cules ).
El s-a blocat la romana la cuvantul "insusiri" - dupa ce i-am zis cat de cat la ce se refera a stiut. Evident ca l-am certat ca nu stie pt ca nu prea citeste .
In concluzie, la mate si la cunoastere au fost subiectele usoare pt el, la romana a trebuit sa-i lamuresc putin la ce se refera.
"o multime"= "o gramada"
happiness spune:
Mie mi s-a stricat imprimanta si nu ii pot da subiectele astea...Sper sa se descurce la scoala, chiar si fara ele...
Sabina spune:
Sorana, Mor dupa Monica ta:)))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Sabina merci. Fi-mea mi se pare foarte realista, uneori raman interzisa si trebuie sa recunosc ca are dreptate, desi eu nu m-as fi gandit ....
Anya da, gand i-am zis ca nu-i ok "o groaza" urmatoarea idee a fost "o gramada" .
Astazi am avut o tema la romana sa scrie ceva despre albine si se preciza "Principala sursa de informatii este internetul. Pune-l pe Google sa caute". Oare Google a platit pentru reclama in in culegere?