Clasa a -III-a:2011-2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
anya spune:
Matei face Karate traditional Sotokan Fudokan. Sabina, am auzit "de bine" despre karatele de la scoala asa ca mergeti linistiti.
Lalya, inseamna ca avem copiii la aceeasi grupa la Arhimede (impreuna cu Sofia Sabinei). Matei s-a facut colectionar de Einstein-i . Ma bucur ca merge cu placere la Arhimede.
Deocamdata iar a trebuit sa dau bani la scoala. Doua culegeri (una de mate ceva cu Euclid si una la optionalul de lectura) si concursurile Piticot si Smart. La Piticot vrea Matei neaparat ca anul trecut a luat locul 1 si toata vara a plimbat zmeul castigat (care era de 10 ori mai bun ca ala luat pe bani multi de taica-sau din Decatlon ).
Saptamana asta avem pe langa programul nostru incarcat si o vizita a unor prieteni din provincie (vin oamenii la doctor, ce sa-i faci) cu masa si casa iar joi le-am luat barbatilor bilete la meci pe National. E un meci international. Nu sunt microbisti, dar pentru un prim meci vazul live am preferat nocturna pe National. In concluzie, vineri vor fi zombi.
Lalya spune:
gasca mare de isteti....
Si eu ma bucur ca-i place si sper sa nu se schimbe...
Am strans si cateva info despre prof....este dedicata copiilor...ii place sa lucreze cu ei si matematica este pasiunea cea mare...deci numai de bine
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Ma bucur, lalya. Sofia e racita destul de rau si sta acasa. Si cred ca azi au test la mate. Oare ce se intampla daca il rateaza? avand in vedere ca nu e in catalog si ca e strict pt minister, deci nu pt viitorul copilului, presupun ca nu ar trebui sa fie probleme..... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Si noi. In sensul rau. Adica Monica a ramas azi acasa, avea febra pe la 12. Maine mergem doar la test. Nurofen dimineata, merge la 9, da testul, iese la 9.30. Se pare ca-i bai daca nu-l da.
Si noi am fost la Arhimede sambata de la 11, se pare ca i-a placut mult, deci mai merge
Sabina spune:
si Sofia a facut febra, pe la 10.30 si s-a dus sa se culce, deci e serios.
da nu ma mai stresez cu testul. O sa dau telefon invatatoarei mai incolo sa ma interesez.
Sanatate Monicai, pana miercuri tre sa fie in forma! :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Sanatate fetelor!!! Sper sa nu ne ia si pe noi ceva de genul (ala micu' era ragusit de dimineata...sa vedem).
La noi a anuntat concursurile Piticot si Smart. De Arhimede n-a zis nimeni nimc.
sorana spune:
Sabina - da' in ce forma trebuie sa fie sambata!!! Avem 30 de copii invitati, sper sa supravietuim .
Ei, pana atunci sper sa se simta cat de cat ok maine.
Sanatate Sofiei, sper ca e doar ceva foarte scurt si maine e ok si ea.
happiness spune:
Vaaaiii! Sanatate multa fetelor, Sorana si Sabina! Sper ca deja se simt mai bine.
Noua deocamdata doar de Evaluare in educatie ne-a zis.Daca nu intervine vreun mare concurs la dans, mergem in prima faza la ambele, poate si la engleza, dar sa vedem. Nu am dat inca initialele, dar presimt ca azi vor fi...Bafta tuturor!
Lalya spune:
Happiness, azi au dat testul la limba romana, de la ora 9.00 pana la 9.25.
Maine au matematica si joi cunoasterea mediului.
Sorana, cum se mai simte Monica? ati reusit sa ajungeti la test?
Sanatate multa -Monicai si Sofiei!
Lalya.
sorana spune:
Pana la urma astazi au dat la romana. Maine la mate, dar maine o duc oricum la toate orele.
Sabina spune:
Sofia nu a fost prea ok, asa ca nu am dus-o, dar macar nu mai are febra. Mai vedem maine, as duce-o la scoala daca se imbunatateste.
Caraghioase racelile astea cand vremea e totusi buna.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo