confuza....... intr-un spital din Romania

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Naty, merci frumos!
Sper ca la Mikeyyy sa se remedieze problema, la mine nu cred ca mai sunt sanse dupa 17 ani de la eveniment...

Dupa mult timp vorbesc acum despre acest subiect, vazand ca si altcineva a trecut prin asta, din pacate... .

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ziceam ca revin cu detalii, dar sincer nu stiu ce alte detalii as mai putea sa va dau, decat strict medicale, si toate cu aceeasi concluzie, urechea nu isi va mai reveni. Deja am renuntat la a ma mai plimba din doctor in doctor, oricum am vazut o gramada, si oricum toti zic la fel, majoritatea de sindrom meniere. Asa ca am zis sa profit de cele cateva zile de medical si am fugit de sambata la tara cu copii (ei erau deja aici in vacanta).
Nu mai am chef sa umblu pe la orlisti, asa ca poate la intoarcere in bucuresti o sa incerc ceva homeopat, cine stie de unde sare iepurele, iar intre timp ma odihnesc, ca oricum altceva nu am ce face. Din fericire nu mai am stari de rau absolut deloc, nici ameteli, nici stari de voma, nici urechi infundate sau dureri de cap, asa ca acum incerc sa ma obisnuiesc cu noul meu statut de om intr-o ureche ;)). E putin obositor si confuz, dar nu e chiar atat de greu pe cat ma asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mickyy, incearca si Bowen - macar intreaba daca are efect, in Bucuresti sunt multi terapeuti pe bowen - si asta merge f bine impreuna cu homeopate.
Bafta!

(chiar as fi curioasa dc merge si la asta... noi facem bowen de un an si ceva pt diverse, dar de asta nu stiu inca nimic - de boala ta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

In ce consta exact terapia Bowen? Am tot auzit de ea? Si unde se fac astfeld e terapii?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Merci de sugestii, cred ca nu ma costa nimic sa incerc si terapii alternative, mai ales ca bowen suna foarte pe placul meu, si eu cred ca atata timp cat nu e o afectiune evidenta (ceva distrus iremediabil) ar trebui ca organismul sa o poata remedia.

Intre timp, xio, daca mai citesti aici, vreau si eu un sfat, la modul cel mai sincer. Joi probabil voi merge la spitalul panduri, la una din cele mai bune orliste (conform parerilor mai multor medici), cu trimitere si recomandare de la medicul de familie. Cum ar trebui sa abordez problema "financiar"? Sa ma prefac ca nu e nicio problema, si sa ma limitez la un simplu multumesc la final? Nu stiu absolut nimic despre acea dctorita, dar mi-a fost recomandata drept cea mai buna de cativa medici diferiti (chiar din judete diferite)
Nu vreau nici sa creez obligatii medicului care ma trimite (sa-i bata doctora aia obrazul dupa ca i-a trimis pacienti "nerecunoacatori" - cunosc si cazuri de genul asta) nu vreau nici s-o jignesc pe doctorita oferindu-i bani (poate face parte din rara categorie de oameni dedicati cu adevarat profesiei) si mai ales nu vreau sa fiu tratata cu indiferenta, asa cum am patit in ultimele zild cat am fost inernata in spital.
Cum ma sfatuiesti sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Intre timp, xio, daca mai citesti aici, vreau si eu un sfat, la modul cel mai sincer. Joi probabil voi merge la spitalul panduri, la una din cele mai bune orliste (conform parerilor mai multor medici), cu trimitere si recomandare de la medicul de familie. Cum ar trebui sa abordez problema "financiar"? Sa ma prefac ca nu e nicio problema, si sa ma limitez la un simplu multumesc la final?
Cum ma sfatuiesti sa procedez?

Nu stiu ce te va sfatui XIO, dar eu te sfatuiesc la modul cel mai sincer sa procedezi asa cum se procedeaza, daca vrei sa ai o mai mare siguranta ca esti tratata corect ... Si dat fiind istoricul si gravitatea cazului, si prin cate ai trecut pana sa ajungi la dr acesta, eu zic sa nu risti sa-i spui doar "multumesc" la sfarsit ... In dosarul cu analize si investigatii pui frumos in fata plicul corespunzator, daca doctorita nu-l vrea, las-o pe ea sa ti-l refuze. Nu face greseala sa astepti pana la sfarsit sa-l dai, ca deja atunci consultatia va fi fost facuta si degeaba-l mai dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca iti place cum se poarta ii poti duce dupa aceea un bucjet cu flori.
La noi pacientele care vin si mai lasa bani in semn de mersi la somitati lasa dupa consultatie (care vor), niciodata inainte.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Daca iti place cum se poarta ii poti duce dupa aceea un bucjet cu flori.
La noi pacientele care vin si mai lasa bani in semn de mersi la somitati lasa dupa consultatie (care vor), niciodata inainte.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

inca mai vorbim de consultatie in Romania?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Poftim?

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Satula de spitalele romanesti si de doctori, am renuntat la a-i mai vizita si am facut ceea ce sugera OanaRusu mai sus, am incercat terapia Bowen. Tot ce pot spune e ca este incredibil!

Ultimul ORL-ist vazut acum 10 zile, (faimosul) dr. Tudor, clinica urechi - mi-a repetat in mod constant pe parcursul discutiei (la un momentdat deja devenise nervos ca-l tot intrebam) ca URECHE NU ISI MAI REVINE, trebuie sa inteleg asta, si ca tot ce pot face e sa am grija de cealalta. Nu a fost singurul orl-ist care a zis ca nu-si mai revine.
Oricum tot atunci am facut si o vocalograma (parca asa se cheama), presupunea sa idetific cuvintele pe care le auzeam in casti. In casca din urechea stanga tot ce-am auzit a fost "ba-ba" si asta doar cand sunetul era dat la maxim (la final am aflat ca imi pusese un singur cuvant, maidan, pe diverse frecvente si la diverse nivele de sunet).
Pe audiogramele facute, cu stanga "auzeam" undeva in jur de 90-100 (120 inseamna surditate totala).

asa ca am trecut dupa cum ziceam pe alternative, adica Bowen si putin homeopatie. rezultatele, dupa cum ziceam, incredibile, ieri am reusit sa vorbesc 8 minute la telefon cu mama, tinand telefonul la urechea stanga, cea cu care dr. tudor imi explica deja nervos ca nu o sa mai aud niciodata !!! Nu si-a revenit total auzul, dar aud destul de binisor cu ea, cel putin la telefon. E cale lunga pana sa-si revina total, dar eu sper ca dupa inca vreo 3-4 sedinte de bowen sa ajung la rezultate si mai bune.

Chiar sunt curioasa sa-mi refac audiograma, probabil am ajuns pe la 50-60 acum, cel putin asa am impresia, si asta doar intr-o saptamana.

monicabo, terapeuta la care am fost mi-a zis ca a avut un alt caz de hipoacuzie dar foarte veche (dinainte de revolutie surzise omul) si ca dupa cateva luni de terapie si-a revenit aproape in totalitate, asa ca cine stie, poate functioneaza si la tine, la mine a mers perfect!

Mergi la inceput