Nasterea la Arcadia - Iasi (9)
Raspunsuri - Pagina 8
clauditza89 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui clauditza89
IAR cu poftele nu am avut pe tot timpul sarcinii cate am acuma de ce oare? cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU |
cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU
oana.irina spune:
Claudito, sa stii ca nu mai ajung azi la Decathlon, sunt atat de obosita..! A plecat mama, e asa liniste si racoare si curat in casa, nu-mi mai vine sa ies nicaieri. Maine oricum ies la Praktiker si trec si pe acolo. Imi ia iubi balansoar. Abia astept!
Lalic, eu nu am cont de facebook, dar am urmat linkul si ti-am vazut poza de profil. Esti o femeie foarte frumoasa si ai un cavaler frumusel foc. Deja cred ca ofteaza fetele dupa el.
Iulia, e nasol cand trebuie sa renunti la condus dupa ce devii dependent de asta. Pe mine ma intreaba lumea: ”Vai, dar mai poti conduce?” Si eu raspund atat de sincer ca doar asta mai pot face.
35+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalic E daca nu mai am pofte..........am zis ca nu mai poftiti scuze promit sa nu mai zic nimic de mancare Ma duc sa fac un vals cu mopusi sa pun deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi 33 sapt. |
APROPO FETELE MI-A AJUNS COLACELUL PTR BEBE DE LA BUC AZI...MAINE MA DUC SAL RIDIC,,,ABIA ASTEPT!!!
oana.irina spune:
iulia_iulia toate suntem super womanca facem bebei frumosi si sanatosi, ca avem pe umeri atatea griji.......copil, sot, casa, servicisa dea Dumnezeu sa scapam cu bine toate |
Dati-mi voie sa va dedic tuturor o melodie. On topic:
http://www.youtube.com/watch?v=ctmS5XX67Ek
35+ cu Maria Antonia
clauditza89 spune:
citat din mesajul lui oana.irina Claudito, sa stii ca nu mai ajung azi la Decathlon, sunt atat de obosita..! A plecat mama, e asa liniste si racoare si curat in casa, nu-mi mai vine sa ies nicaieri. Maine oricum ies la Praktiker si trec si pe acolo. Imi ia iubi balansoar. Abia astept! Lalic, eu nu am cont de facebook, dar am urmat linkul si ti-am vazut poza de profil. Esti o femeie foarte frumoasa si ai un cavaler frumusel foc. Deja cred ca ofteaza fetele dupa el. Iulia, e nasol cand trebuie sa renunti la condus dupa ce devii dependent de asta. Pe mine ma intreaba lumea: ”Vai, dar mai poti conduce?” Si eu raspund atat de sincer ca doar asta mai pot face. 35+ cu Maria Antonia |
LenaC spune:
Multumesc de primirea calduroasa!
Si eu ma gandeam sa fac toate cele trei analize
• screening neonatal
• screening audiometric
• ecografia de sold
Bine ca am aflat de screeningul audiometric, o sa il fac dupa 3 luni.
Nu stiu de screeningul neonatal, mi se pare util... probabil o sa il fac.
Mai am o intrebare, voi aveti probleme cu fierul? mie mi-a iesit cam mica hemoglobina ultima data. Eu nu stiu de unde sa il mai iau (carne de vita, caise uscate, cirese) mai stiti ceva rapid si eficient?
PS: Vreau si eu la burtici pe prima pagina :)
Lena
clauditza89 spune:
citat din mesajul lui LenaC Multumesc de primirea calduroasa! Si eu ma gandeam sa fac toate cele trei analize • screening neonatal • screening audiometric • ecografia de sold Bine ca am aflat de screeningul audiometric, o sa il fac dupa 3 luni. Nu stiu de screeningul neonatal, mi se pare util... probabil o sa il fac. Mai am o intrebare, voi aveti probleme cu fierul? mie mi-a iesit cam mica hemoglobina ultima data. Eu nu stiu de unde sa il mai iau (carne de vita, caise uscate, cirese) mai stiti ceva rapid si eficient? PS: Vreau si eu la burtici pe prima pagina :) Lena |
clauditza89 spune:
FETELE nu am auzit pe niciuna de ELEVIT...eu le iau de la 3luni de sarcina dar am auzit pro si contra vitaminelor prenatale...a mai luat sau mai ia cineva?
oana.irina spune:
FETELE nu am auzit pe niciuna de ELEVIT...eu le iau de la 3luni de sarcina dar am auzit pro si contra vitaminelor prenatale...a mai luat sau mai ia cineva? |
Eu iau Elevit tot cam de pe la 3 luni. La un moment dat, le injumatateam, adica luam numai o jum/zi. Cand i-am spus la dr, mi-a recomandat ferm sa le iau ca si pana atunci.
Am mai luat Mg.- Magnerot, vreo 2 luni, perioada in care am scapat si de starile depresive.
35+ cu Maria Antonia
LenaC spune:
Da, doctorul mi-a dat sa iau Tardyferon 1 pastila pe zi, dar ma gandeam ca sa mai ajut si cu fierul din alimente.
Clauditza, eu merg la Bogdan Scurtu, dar nu sunt sigura ca o sa nasc cu el, pentru ca este medic colaborator. Sa vedem care e disponibilitatea lui si comisionul pentru nastere.
Legat de Vitamine eu iau Femibion. Si mie mi-a zis doctorul sa le iau.
PS: Am uitat sa mentionez ca vreau sa nasc natural fara anestezie :).
BTW, uitati aici un filmulet super interesant. Eu cu sotul l-am gasit foarte informativ. Este un curs de Lamaze -> h t t p : //i s o h u n t . c o m /torrent_details/24167827/laugh+and+Learn+about+Childbirth?tab=summary -> scoateti voi spatiile.
Lena - 27+